-
Evo da se javimo. Sumamed smo popili. Patricija: davali smo ga na špricu. Povukla bih npr. 2 ml lijeka, i još 1 ili 2 ml vode, promučkala, MM bi malenog primio u sjedečem položaju i ja bih mu to uštrcala u usta, ali ne direktno u grlo, nego niz obraz, odmah bih ga digla i umirila i dala još malo vode, ako želi. Ako mu je bilo previše onda sam i tu dozu dala na 2 puta. I tako dok nismo popili 5 ml sirupa. Zadnji dan je več popio u samo 2 doze i to bez plakanja. :D Razmaci između doza su mi bili mali, do 5 minuta max.
E sad, maleni je u subotu dobio osip, pa smo išli kod dr. da pogleda, rekao je da to nije od Sumameda, nego vjerojatno "od temperature i viroze". A za antibiotik nam je komentirao da ga NIJE dao radi kašlja (jer to nije kašalj iz pluća, nego radi nosa), nego zbog valjda laringitisa i blagog bronhitisa (ili nečeg što je čuo na bronhijima - nisam zapamtila). Osip je popustio, maleni je počeo jesti, zakašlje povremeno, par puta na dan. Nadam se da je bolest iza nas. Sad sam bolesna ja, MM i baka,...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma