sad tek ovo vidjehKATALENIĆ prvotno napisa
vaaau
pa ovdje kod mene je pocetna cijena 100€ pa onda ide na gore ,ovisi sta zelis
i to ne u boji(iako ja boju niti ne zelim)
sad tek ovo vidjehKATALENIĆ prvotno napisa
vaaau
pa ovdje kod mene je pocetna cijena 100€ pa onda ide na gore ,ovisi sta zelis
i to ne u boji(iako ja boju niti ne zelim)
Čuj s_a_n_d_r_a ne znam kakva je za 400 kn, al mi smo prije mjesec i pol platili jednu na nadlaktici (od ramena pa do pola nadlaktice) 2500 kn. Nije jeftino. Iako ne znam za neke malene - možda su te puno jeftinije. Baš ću škicnuti danas.
ja bi i htjela malecku
zato mi i je 100€ za uopce pocetnu cijenu malo :/
Kod Crnog plaćaš po satu. Jedan sat je 400 kn, tak je bar prije bilo. A tattoo za 400 kn nije baš mala, ne znam dal si vidjela moju. Na leđima, dosta velika.
Imam tetovažu sunce na leđima, skroz nisko na svu sreću ne viđam je često ali kad je vidim svaki put se kao iznenadim i nekako mi nabaci osmijeh na lice.
Jednostavno zaboravim da je imam.
Da mi je negdje gdje je stalno gledam, mislim da bih je do sad zamrzila.
Tako i ja ovu svoju na leđima rijetko vidim. Zato mi valjda nije ( još ) dosadila, isto ponekad zaboravim da ju imam. A ova na nozi sumnjam da će mi ikada dosaditi ili biti žao što sam ju napravila. Ipak je to ime mog djeteta.![]()
Ja imam leptira na nozi i sunce na dnu leđa.
MM na podlaktici početna slova imena djece i na nozi zmaja.
Ko kaže da ne boli - laže![]()
Imam horoskopski znak riba na dnu leđa s desne strane. Dok nisam vidjela ovaj topic već sam i zaboravila na nju. Imam je već 12 godina.
evo mi utjehedolega prvotno napisa
![]()
joj sad sam gledala galeriju fotki na gandalfovim stranicama, ima svega i lijepog i grdog, ali vešmašina na nozi jedne ženske mi je vrhunac![]()
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
![]()
ma daj, to tak kratko traje da zaboraviš...
problem je jedino što se navučeš pa bi još 8)
Potpuno se slažem. MM i ja planiramo kad uštedimo nešto love po treću tetovažu. Baš je zarazno.dolega prvotno napisa
![]()
http://www.tattoo-studio-gandalf.com...1214&offset=30Felix prvotno napisa
kaj je njoj u glavi bilo da mi je znati![]()
Valjda je imala generalno pospremanje u glavi pa je ovo bio podsjetnik ...Sun prvotno napisa
![]()
![]()
Skoro da su ljepše one JNA tetovaže, mašina...
Ili 5-6 imena, nova cura nova tetovaža.
evo napravih termin
nadam se samo da im necu pobjeci sa stolca taj dan![]()
Wow, čestitam!s_a_n_d_r_a prvotno napisa
![]()
s_a_n_d_r_a prvotno napisa
svaka čast :D
Joj, blago tebi, i ja bi...s_a_n_d_r_a prvotno napisa
Ma nije to ništa strašno. Kad je termin?![]()
ja i dalje stojim pri svojoj izjavi da mi je tetoviranje bilo ugodno i da nije bolilo. pa ako netko tvrdi da lazem..![]()
iducu srijeduKATALENIĆ prvotno napisa
![]()
Ne tvradim ali se pridružujem.mikka prvotno napisa
Ni mene nije boljelo, nije bilo ugodno ali nisam osjetila bol.
Osjetila sam nešto kao-peckanje ili bolje rečeno žarenje!
zar nije veci problem ono poslije samog cina tetovaze
da ne smijes vodom po tom mjesec dana
da svrbi i sl
ja na mjestu gdje sam naumila, ne bi smjela onda prati kosu ili ruku :/
Ivarica smiješ prati, ali preporuće se ne trljati i tretirati sapunima jer je koža sama po sebi nadražena i iziritirana tetoviranjem.
Po tome se ja nisam smjela tuširati jer imam tetovažu na donjoj strani leđa...
Da svrbi, svrbi jer koža zarasta, ali ništa što se ne može izdržati.
400 kn za tetovažu?
Mora da je jako mala![]()
Moja je prije 7 godine koštala 1500 kn... (tribal skorz ispunjen bojom na donjem dijelu leđa, iznad trtice)
da, toOra prvotno napisa
mjesta su takva da sapun mora do njih ako cu imalo inzistirati na higijenskom minimumu
ali nema neke opasnosti osim peckanja?
I ja imam na tom mjestu tetovažu, radila sam je kad je bio 6 mj. i samo sam se lagano tuširala,Ora prvotno napisa
al je svrbilo.
Nema.ivarica prvotno napisa
Mene ti nije niti peklo već mi je tuširanje godilo pogotovo kada je počeo svrbjeti
Samo se nemoj kupati.
I najbolje je da tetovaža bude što više na zraku, svoju sam morala imati pokrivenu pl. folijom (kako bi krema bila što duže na koži) jer su mi hlaće i majica išle preko pa da se dodatno ne iritira.
Katalenić nisam vidjela slike... sada ću h potražiti
pa ustvari i ne boli već pečemonax prvotno napisa
Mislim da bol ovisi o tome gdje se čovjek tetovira.
Mene je jako boljelo kada me tetovirao preko kralježnice, a van nje sam spavala ko top![]()
Koliko je trajalo dok te je istetovirao (pretpostavljam da ti tetovaža ide s kraja na kraj slabina ... ili je manja, pa je samo u sredini)?Ora prvotno napisa
tatek, vrijeme tetoviranja ne ovisi toliko o veličini tetovaže, neog o njezinoj zahtjevnosti.
neki tribal tatoo, promjera 20- 30 cm će biti gotov za sat i pol, dva, a netko sa zahtjevnijom tetovažom, koja se radi u boji i sijenča (dakle slikana), će se tetovirati 8 sati.
Koliko se sjećam, trajalo je negdje oko 2 sata. Nema sjenčanja već je puna ispuna.tatek prvotno napisa
Velika je cca 10(visina)x20(širina) cm.
Hvala, cure, baš to me je zanimalo, o čemu ovisi trajanje tetovaže.
Ako može, još jedno "filozofsko" pitanje - kako ste se uopće odlučile na tetovažu i zašto baš za ta mjesta gdje jesu?
Naime, ja tetovažu vidim kao neku vrstu osobnog "nakita", njome ljudi žele sebi dodati nešto lijepo(crtež itd) ili pak poručiti nešto (drugima). E sad, ako je tetovaža dostupna pogledima onda je to sve dosta jasno, no malo se dvoumim koja ideja stoji iza tetovaža koje sami "vlasnici" ne vide (osim u ogledalu),a ne vide ih ni ljudi oko njih (osim najbližih) - recimo, baš tetovaže na dnu leđa i drugim intimnim mjestima.
da ne bude zabune, meni su te tetovaže uglavnom vrlo lijepe, pogotovo na tom mjestu na dnu leđa, no pitam se sad da li su stavljene čisto iz estetskih razloga ili pak kao neka vrsta poruke najbližima (recimo partneru) ili nešto treće?
ja sam svoj tatoo napravila s 18. oduvijek sam to želila. Razlog hm. lijepo mi je to, sexy, i još me nekako osnažilo, ono kao baš sam si bila tought
s tim da meni ta neka spika oko mjesta na kojem tatoo ne vidiš često jer da bi ga se u suprotnom mogla zasititi ne drži vodu nikako. Besmisleno mi je to. Taj tatoo je dio mene kao i mojih 10 prstiju i svi ostali djelovi tjela kojih se nikad neću zasititi![]()
odgovor za ivaricu: buduci da sam streberica kao i tidonji dio ledja nisam tusirala dva-tri tjedna. ionako je bila zima pa sam morala najlonom stititi taj dio tijela od odjece (i redovno mazati kremom). ali tusirala sam se, naravno - samo sam imala taj najlon (plasticna folija za kuhinju) preko tetovaze. rubove zalijepis onim bijelim laganim flasterom koji se lako odljepljuje. i to je to.
tatek, odabrala sam taj dio bas zato sto se moze vidjeti, ako zelim (hlace niskog struka), ili se ne mora vidjeti, ako to zelim (duza majica). svejedno mi je da li je ja vidim cesto ili ne. smatram to ukrasom, nekakvim iskazom svog identiteta, ne znam to dobro objasniti :/
isto za prvu,Sun prvotno napisa
a onda druga 10 godina kasnije imeni je važno da tetovaža izgleda kao da je oduvijek na tijelu, kao da je dio tijela, i svakako mi mora imati osobno značenje.Felix prvotno napisa
nikada ne bi tetovirala neku čmrljicu zato što mi se u tom trenutku učinila lijepom, pa etoda je stavim na sebe do kraja života.
Sve moje tetovaže imaju svoje značenje, i jako sam sretna što ih imam.
Da, i ja imam 2 tetovaže i svaka mi nešto znači. Na nozi mi je ime sina koje mi jako puno znači. Planiram staviti još najmanje jednu...
Sve stoji.Ora prvotno napisa
Još p sapunu - baš sam čula kako je I. objašnjavala to o sapunima curi koja je istetovirala vrat, a ima dugu kosu- fora je u tome da ne smije sapun, šampon - ako je jak, agresivan. Znači, možeš se neko kraće vrijeme prati blagim sapunom. Ili npr Muselom djetetovom(tak bum ja, to ziher niš ne peče, ni malo, probala sam na očima i ogrebotini)
Ni mene nije boljela, kako Mika veli, baš mi je fora. E sad, vidjet ćemo koliko će mi biti fora ova od 3 sata a nakon nje onaj cjelodnevni terminAko me ni tada ne bude smetalo, bolilo, onda sam sama sebi idol
![]()
![]()
MGrubi prvotno napisa
![]()
Zašto?
Moja odluka je pala za to mjesto upravo kako su cure već navele.
Ako želim mogu ju pokazati, ako ne želim ne moram.
Uzela sam u obzir da neću vječno biti u 20-ima pa je to još jedan razlog zašto tamo...
To je nešto što sam učinila radi vlastite satisfakcije i zato jer mi se oduvijek sviđao taj način ukrašavanja tijela.
Sun prvotno napisa
ja obilazim oko ove teme ko macak oko vruce kase i stalno se oblizujem i kontam sto bih i gdje bih si mogla ugravirati i sad mi ova totalno shebe koncepciju![]()
![]()
mislim - ako si ne dam istetovirati peglu - nis nisam napravila![]()
![]()
(a bas je i mjesto potrefila, sto joj bi da tamo nafrlji sliku i jos ukosenu??)
litala
možda peglu u znak zabrane, onak crveni obrub pa prekriženo. i to na čelenku![]()
sjecam se da su bila neka mjesta na koja se ne tetovira, kao prebolno
sto ako ipak izaberes takva, jel pristanu?
mislim, pretpostavljam da pristanu jer ima onih koji su istetovirani nema gdje nema
ivka, tetovirati će te gdje god želiš (osim dlanova i peta), ali ako vide da ne podnosiš dobro, stati će, dobiti ćeš čokoladicu, pa onda ako ti bude bolje, ide se dalje, ako ne odgađa se.
najmanje boli na unutrašnjosti usana, a najviše bole leđa.
vrat je česta "meta"ivarica prvotno napisa
dlan, hm - ako misliš šaka s vanjske strane, ok, ako misliš baš dlan, dakle unutarnja strana, nemam pojma, to nisam nikad vidjela.