Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 201 to 250 of 290

Thread: Tetovaže

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Osoblje foruma ivarica's Avatar

vrat i dlan

Tiwi's Avatar

Quote Originally Posted by ivarica
    vrat i dlan
    vrat je česta "meta"

dlan, hm - ako misliš šaka s vanjske strane, ok, ako misliš baš dlan, dakle unutarnja strana, nemam pojma, to nisam nikad vidjela.

josie's Avatar

zaboravi dlan, nitko ti to neće tetovirati.

morena24's Avatar

Quote Originally Posted by josie
    ivka, tetovirati će te gdje god želiš (osim dlanova i peta), ali ako vide da ne podnosiš dobro, stati će, dobiti ćeš čokoladicu, pa onda ako ti bude bolje, ide se dalje, ako ne odgađa se.
    najmanje boli na unutrašnjosti usana, a najviše bole leđa.
    unutrasnjost usana?!

Sun's Avatar

Dlan se moze tetovirati ali treba malo jace pikati i tinta ti nece ostati kao na ostatku tijela vec ce potonuti i ostat ce ti flekica. Na dlanovima i na tabanima se koza dva puta brze obnavlja i zato treba ultra dobro paziti tetovazu

josie's Avatar

Quote Originally Posted by morena24
    unutrasnjost usana?!
    da, sa unutrašnje strane usnice, obično donje.

KATALENIĆ's Avatar

Quote Originally Posted by morena24
    unutrasnjost usana?!
    da, sa unutrašnje strane usnice, obično donje.
    To sam vidjela. Osobno, nikad si ne bi tetovirala unutrašnjost usana... ali ima svega. A dlan... to još nisam vidjela...

Maslačkica's Avatar

Ja sam dlan vidjela na "Miami Ink-u" ima je Cat... srce na desnom dlanu...

Maslačkica's Avatar

Mikka, baš si mi jako lijepa... i ova boja kose ti super stoji, tako ako se ne "mažeš" više, počni...

Tetovaža je baš na lijepom mjestu... na jako lijepom....

Osoblje foruma mikka's Avatar

jel ti pomaze kaj ta slika za odabir tvog mjesta?

Osoblje foruma mikka's Avatar

i da, hvala na komplimentu . ne mazem se, sad mi je kosa tamna, sva sam nekak "propala" . godine doma s djecom su uzele danak

Maslačkica's Avatar

Mikka...ma jooj, tvoja tako tebi dobro stoji, a moja bi bila grančica sa cvjetićima rozim, tj. ciklama ili neka tako boja (ne znam kako se boja zove - pogledah malo sliku željenog cvijeća i roza je... valjda...) i bilo bi me sve nešto strah tetovirati tu na tom mjestu da je svi vide, jer je teško sakriti i kako trebam uskoro naći posao, uredski (nadam se) ... hmm...ali još uvijek razmišljam...

Default Re: Tetovaže

Quote Originally Posted by Maslačkica

E sada... javite mi se vi koji imate tetovaže, mogu i slikice i pohvale i na kojem mjestu se nalaze... a ono što me najviše zanima je studio koji preporučujete.
    Ono čega je mene najviše strah je hepatitisa i zaraznih bolesti radi nedovoljne dezinfekcije.

Isto tako, da li bi ste branili svojoj djeci da se tetoviraju?

ja imam 2 tetovaze.. jednu sam stavila prije nekih 5, 6 godina, a drugu nedavno, nakon sto sam rodila
    i spremam se podebljati tu drugu lol

sto se tice zabrane teotovitanja za moje dijete.. kod mene zabrane nisu palile., ali ono sto bi se trudila je objansiti mu da je tetovaza nesto sto ce morati nositi do kraja zivota i svakako se nece tetovirati prije 18te godine!
    Osim toga, objasnila bi mu i to da se iz puuuno razloga ne moze tetovirati na mjestu koje se vidi ( osim na plazi ), dakle ne smije se vidjeti ni ako ima kosulju kratkih rukava., Moje se ne vide nego samo kada sam u kupacem, a jedna se ne vidi ni onda. Tetovirati se treba samo ako se tetoviras jer se to tebi svidja, a ne kako bi svoju tetovazu pokazivao ostatku svijeta, to je onda samo "moda" koja ce vrlo brzo dosaditi.

abonjeko's Avatar

I ja sam se tetovirala s 19. Plesni pokret (asocijacija) kojega sam sama kreirala...i nikada više se ne bih tetovirala...došla sam u fazu kada mi to više ne predstavlja tjelesnu "profinjenost"... željela sam dati tetovirati i jednu vilu na zapešću, ali me to prošlo jer sam shvatila da takva neću NIKADA dobiti neki zadovoljavajući posao...

Moja tetovaža je na gornjem dijelu leđa...prati liniju kičme...uopće me nije boljelo tijekom tetoviranja....ja bih rekla da bol ne ovisi o mjestu već o osobnim sklonostima spram bola...jer dan prije mene se na istom mjestu, na istom položaju tetovirao jedan Englez i savio je cijelu stolicu dok mu je lik tetovirao kičmu, a ja sam osjetila čak ugodnu masažicu (samo ispočetka malčice peckanja)...možda, da sam tetovirala vrat ili neki drugio dio tijela - možda bi me vraški boljelo...na sreću, nije..
    tetovaža je na mjesti gdje je goovo nikada ne vidim, tako da mi dosaditi ne može, pa čak i u starosti taj dio kože ostaje dugo zategnut...ne znam, kada obučem svečaniju haljinu ili se spickam za van - sada mi zaista ružno izgleda...
    Stavim sliku kada iskopam...

abonjeko's Avatar

Quote Originally Posted by abonjeko
    I ja sam se tetovirala s 19. Plesni pokret (asocijacija) kojega sam sama kreirala...i nikada više se ne bih tetovirala...došla sam u fazu kada mi to više ne predstavlja tjelesnu "profinjenost"... željela sam dati tetovirati i jednu vilu na zapešću, ali me to prošlo jer sam shvatila da takva neću NIKADA dobiti neki zadovoljavajući posao...

Moja tetovaža je na gornjem dijelu leđa...prati liniju kičme...uopće me nije boljelo tijekom tetoviranja....ja bih rekla da bol ne ovisi o mjestu već o osobnim sklonostima spram bola...jer dan prije mene se na istom mjestu, na istom položaju tetovirao jedan Englez i savio je cijelu stolicu dok mu je lik tetovirao kičmu, a ja sam osjetila čak ugodnu masažicu (samo ispočetka malčice peckanja)...možda, da sam tetovirala vrat ili neki drugio dio tijela - možda bi me vraški boljelo...na sreću, nije..
    tetovaža je na mjesti gdje je goovo nikada ne vidim, tako da mi dosaditi ne može, pa čak i u starosti taj dio kože ostaje dugo zategnut...ne znam, kada obučem svečaniju haljinu ili se spickam za van - sada mi zaista ružno izgleda...
    Stavim sliku kada iskopam...
    Evo ga... DANCING TATOO

...malo grafički obrađena...kružići su dodatno ispunjeni - tetovirani bijelom tintom...

bubimira's Avatar

joooj ja obožavam tetovaže i piercinge...
    foram mi je čitat tu tko sve i što ima. neke od vas sam i vidjela u živo. nikine rune su mi super

maslačkica ni sa zeletom ni sa crnim nećeš pogriješiti. definitivno nema straha od boleština.meni je crni radio pierc i mogu ti reći da se sve zagrebačke bolnice mogu sakriti pored čistoće njegovog salona. samo za mene je promijenio 5 (PET!!!) rukavica.

ja imam jednu tetovažu (iznad dupeta) i jedan piercing (madonna). razmišljam o još jednoj tetovaži i mislim da će to onda biti to. imam dvije opcije i što se crteža tiće i što se tiće mjesta pa se još premišljam. razmišljam o vratu ili vanjska strana stopala, zapravo sam htjela unutrašnju al se to ne radi jel navodno boja neće primiti.

znate što me još zanima? jeste li čule za onu studiju da ljudi s puno tetovaža imaju sklonost agresiji? bilo je nedavno u večernjaku neki tekat. baš me zanima što mislite o tome?

bubimira's Avatar

Quote Originally Posted by s_a_n_d_r_a

iducu srijedu
    kaže ćelavac da ti je baš lijepa

Quote Originally Posted by bubimira

iducu srijedu

da vidimo! :D

ninochka's Avatar

Quote Originally Posted by koryanshea
    ewa te rune su izmišljeno pismo koje je izmislio tolkien jer mu je to bilo zabavno
    one zadnje koje su na linku da, al one koje kao hobit rune (takve ja imam) nisu izmišljene nego su najstarije anglosaksonske rune, njihovo pismo

ja imam prsten na desnoj ruci (i MM), kineski znak gležnju, ružu na trbuhu, tribal iznad guzice i rune na gornjem dijelu leđa (ianovo ime i datum rođenja)
    i pierce na pupku

još mi fali za Kalu. imam i ideju i mjesto, samo moram doradtiti

Maslačkica's Avatar

Quote Originally Posted by ninochka
    ewa te rune su izmišljeno pismo koje je izmislio tolkien jer mu je to bilo zabavno
    one zadnje koje su na linku da, al one koje kao hobit rune (takve ja imam) nisu izmišljene nego su najstarije anglosaksonske rune, njihovo pismo

ja imam prsten na desnoj ruci (i MM), kineski znak gležnju, ružu na trbuhu, tribal iznad guzice i rune na gornjem dijelu leđa (ianovo ime i datum rođenja)
    i pierce na pupku

još mi fali za Kalu. imam i ideju i mjesto, samo moram doradtiti
    Pa daj slikice!

koryanshea's Avatar

znate što me još zanima? jeste li čule za onu studiju da ljudi s puno tetovaža imaju sklonost agresiji? bilo je nedavno u večernjaku neki tekat. baš me zanima što mislite o tome?
    vjerojatno je samo korelirano, al to ne znaju napisat kako treba.

Maslačkica's Avatar

vjerojatno je samo korelirano, al to ne znaju napisat kako treba.
    Možda ljudi koji su u startu malo agresivniji rađe i više tetoviraju

iducu srijedu
    a jel ti rekao da nije vjerovao da je prava pa je isao probat obrisat rukom

dolega ,pokazat cu ti na fejsu

covjek sto je mene tetovirao je doslovno sav prekriven tetovazama,al ljubaznije bice ne znam kad sam zadnji put srela

KATALENIĆ's Avatar

s_a_n_d_r_a

jesi se tetovirala????

jesam

sad vec razmisljam o drugoj

ja i moj buduci smo tetovaze radili u Rijeci, tatto studio na Korzu, Vlado & Zero tetoviraju i imam sve pohvale za njih...decki su genijalci...

posto se moj dragi i ja nismo tipicno zarucili sa pravim prstenjem, to smo napravili u tatto studiu, gdje nam je Zero istetovirao prstenje...
    ja imam ime od dragoga u prstenu, a on moje ime...s time da su slova odnosno imena pisana tzv Lycon abecedom...

evo i slikice nasih tetovazica ..hope u like it
    (jednu sliku je dragi malo doradio u ps-u,za desktop, i slikice su tik nakon tetoviranja)

ceka me jos jedna tetovazica, koju je takoder Zero sam nacrtao, ali tek nakon poroda...
    + pirsala sam obrvu i pupak kod njih
    i prezadovoljna sam...

znam točno šta ću i di ću tetovirati
    A sad su mi u oko upale i rune...

Ali nikako da se odlučim izdvojiti pare za tu "sporednu stvar"

A želja mi već od 17-te godine...

.kala.'s Avatar

Quote Originally Posted by abonjeko
    I ja sam se tetovirala s 19. ..i nikada više se ne bih tetovirala...došla sam u fazu kada mi to više ne predstavlja tjelesnu "profinjenost"...
    ovako nekako i ja sad razmišljam...no kad sam je stavljala sa 17. nitko me nije mogao odgovoriti od toga...sad mi je malo krivo, jer mi je tetovaža dosadila, a lasersko skidanje kooooošta.....

.kala.'s Avatar

Quote Originally Posted by jadranka605
    .
    cool izgledaju te runice, al ja bi se prije konačne odluke dobro zapitala jel te rune meni išta uistinu znače, jel to vizulano opisivanje nečega što meni znači ili je samo "cool".
    kad sam se tetovirala onda sam stavila nešto što predstavlja mene (barem me predstavljalo u 17-oj....sad, mnogo godina nakon toga, jednostavno više nije to ono što mi znači jer sam se naravno promijenila). no ja sam uvijek za ono što opisuje samog čovjeka, a tek potom jel to oku drago (mom i tuđem). jer ono što mi znači, do čega mi je stalo zapravo uopće ne mora drugima biti lijepo...no meni je lijepo, jer znači, jer sam emocionalno za to vezana. rune su mi lijepe, ali odakle su one, što one meni znači, jel to pismo meni blisko? meni osobno te rune koliko god mogu biti simpa, zapravo ništa ne znače. zato ih nikad ne bih stavila....al ok, ja se ionako više nikad ne bih ni tetovirala

crnka84's Avatar

Imam tetovazu nekih 7 godina, propetog jednoroga na donjem dijelu ledja u sredini, radila sam je u Brodu i obožavam je.......iduće bi si stavila ambigram, ali mi to prvo neko mora nacrtati......MD ima panteru koja kao izlazi iz ruke ( s ramena )......

Obozavam tattoe

tatek's Avatar

Možda se ne moraju svi ti znakovi gledati (samo) sa simboličkog gledišta, već i sa estetskog. Meni je recimo puno tih znakova, simbola itd lijepo samo po sebi, kao što je lijepa slika, fotografija, crtež ... , a ne zbog toga što oni znače.

Kad bih si nešto tetovirao, mislim da bih išao prije svega da mi se to sviđa sa tog estetskog stanovišta, a za ostala bi me bilo manje briga ...

Quote Originally Posted by .kala.
    Quote Originally Posted by jadranka605
    .
    cool izgledaju te runice, al ja bi se prije konačne odluke dobro zapitala jel te rune meni išta uistinu znače, jel to vizulano opisivanje nečega što meni znači ili je samo "cool".
    kad sam se tetovirala onda sam stavila nešto što predstavlja mene (barem me predstavljalo u 17-oj....sad, mnogo godina nakon toga, jednostavno više nije to ono što mi znači jer sam se naravno promijenila). no ja sam uvijek za ono što opisuje samog čovjeka, a tek potom jel to oku drago (mom i tuđem). jer ono što mi znači, do čega mi je stalo zapravo uopće ne mora drugima biti lijepo...no meni je lijepo, jer znači, jer sam emocionalno za to vezana. rune su mi lijepe, ali odakle su one, što one meni znači, jel to pismo meni blisko? meni osobno te rune koliko god mogu biti simpa, zapravo ništa ne znače. zato ih nikad ne bih stavila....al ok, ja se ionako više nikad ne bih ni tetovirala
    slažem se... iako mi Tolkien odličan i obožavam njegova djela... i filmove također..., no to je tek zadnjih nekoliko godina... to zna šta će mi se još sviditi u životu (činjenica da sam žestoki fan S. Kinga ne znači da ću njegovu glavu tetovirati na rame )
    A tetovaža koja mi nije samo simpa, već znak koji mi je obilježio život, nju bi tetovirala već sutra i nebi mi bilo žao... Imala bi dobro objašnjenje na pitanje "šta ti to znači"

Sun's Avatar

ja bih mogla tateka potpisat, meni je puno bitnije da mi je lijepo to što imam tetovirano nego da ima ne znam kakvo duboko značenje.
    a pitanje - šta ti taj tatoo znači - mi je uvijek bilo jako debilno. Meni je to ukras mog tijela, pa mi je to kao da ja nekoga pitam kaj mu neka frizura znači. otprilike.

marta's Avatar

Kad se jaaaaaa budem tetovirala, bit ce to crvena tetovaza uglatom glagoljicom. Kakve crne rune...

klmama's Avatar

Quote Originally Posted by marta
    Kad se jaaaaaa budem tetovirala, bit ce to crvena tetovaza uglatom glagoljicom. Kakve crne rune...
    da vidim , daj nešto 8)
    ja našla i mjesto i slova, samo moram napraviti termin
    dobila lovu za rođendan od svojih s posla

marta's Avatar

Nemam nista u rukavu. Znam sto ce pisati i gdje ce pisaati. Samo jos moram naci nekog glagoljasa da mi prevede.
    Pogledaj Bascansku plocu. Tako nesto.

enela's Avatar

Quote Originally Posted by Sun
    ja bih mogla tateka potpisat, meni je puno bitnije da mi je lijepo to što imam tetovirano nego da ima ne znam kakvo duboko značenje.
    a pitanje - šta ti taj tatoo znači - mi je uvijek bilo jako debilno. Meni je to ukras mog tijela, pa mi je to kao da ja nekoga pitam kaj mu neka frizura znači. otprilike.
    Baš to. Kad sam birala tetovažu, znala sam da hoću samo "ukras". Samo, rijetko kome je moja tetovaža ukras

marta's Avatar

marta's Avatar

Zaboravila sam dodati da cu sve to liijepo uokviriti hrvatskim pleterom. Naravno.

.kala.'s Avatar

usporedba tetovaže i frizure ne može nikako, ni otprilike, ni slučajno, ni približno biti slična stvar.

naravno da ljudu gledaju estetski dojam. bitno je da lijepo, da se svidi što većem broju ljudi (namještaj, roba, tetovaža...nije bitno što) to je jednostavno tako. a i povijest tetoviranja je ispisana na toj osnovi - svidjeti se nekom drugom. tako da me zapravo uopće i ne čudi da je moje mišljenje u manjini. mene nije briga jel se nekome sviđa, a estetski kriteriji su mi ionako postavljeni sa stajališta razumjevanja nečega (ne samo za ovo ukrašavanje, već i za sve ostalo). dekorativnu umjetnost ne volim i ne cijenim. dapače, ona je mi je samo sofsticiraniji oblik kiča.

tatek's Avatar

usporedba tetovaže i frizure ne može nikako, ni otprilike, ni slučajno, ni približno biti slična stvar.

naravno da ljudu gledaju estetski dojam. bitno je da lijepo, da se svidi što većem broju ljudi (namještaj, roba, tetovaža...nije bitno što) to je jednostavno tako. a i povijest tetoviranja je ispisana na toj osnovi - svidjeti se nekom drugom. tako da me zapravo uopće i ne čudi da je moje mišljenje u manjini. mene nije briga jel se nekome sviđa, a estetski kriteriji su mi ionako postavljeni sa stajališta razumjevanja nečega (ne samo za ovo ukrašavanje, već i za sve ostalo). dekorativnu umjetnost ne volim i ne cijenim. dapače, ona je mi je samo sofsticiraniji oblik kiča.

tatek's Avatar

Pardon, otišao mi prazan post.

Naravno, pitanje ljepote je duboko individualno - ako se ja kad budem tetovirao, tad će to biti nešto što će biti MENI lijepo, a za druge me i nije osobito briga.

Ja cijenim dekorativnu umjetnost jer smatram da njen zadatak (uljepšati svakodnevicu) nije ništa manje važan od onog "visoke" umjetnosti koja teži univerzalnim značenjima.
    Odnosno, po meni je "dekorativna umjetnost" = "design" tj. primjenjena umjetnost. A obzirom da u svim granama života jednako cijenim i teoriju i praksu (odnosno primjenu) tako mi onda jednako dragi (i vrijedni) mogu biti i ekspresionisti i Studio "Bože sačuvaj".

Al, kao što rekoh, svak ima svoje favorite, ne potcjenjujem ničije, al' volim da se čuje i moj glas.

Sun's Avatar

mene također zabole džon sviđa li se moja tetovaža drugima.

isto kao što me zaboli sviđa li se moja frizura drugima.
    to je bila poanta.

a duboka značenja i sl, to je sve neka mistifikacija. Naravno da meni moj tatoo nešto znači. Znači mi da sam se odvažila na nešto što sam željela, bez obzira na druge. A motiv je tu prvenstveno zato što mi je lijep, što mi lijepo izgleda, što mi odgovara..

.kala.'s Avatar

Quote Originally Posted by tatek
    ... al' volim da se čuje i moj glas.
    ma naravno tatek
    svi to zaslužujemo...razumijem i uvažavam i tvoj stav i poruku (bilo bi vrlo dosadno da se svi u svemu slažemo, a pogotovo po pitanju umjetničkog dojma) no mislim da bi bio totalni oftopic da nastavimo o temi umjetnosti - što ona je, što nije, kako je doživljavamo... zato eto, samo bih rekla da mi je trajno ukrašavanje tijela jedan vrlo intiman potez, a kao takav mora biti pomno odabran...i priznajem tu su mi kriteriji jako visoki...moj doprinos ovoj temi je bio u najboljim namjerama za one koji razmišljaju o stavljanju tetovaža. i apsolutno prihvaćam stav "bitno da je oku ugodno". štoviše, nekad i zavidim onim koji tako ležerno pristupaju...

KATALENIĆ's Avatar

jesam

sad vec razmisljam o drugoj
    daj slikice....

ksena28's Avatar

ja sam se tetovirala relativno kasno, u 24. i nisam nikad požalila... obožavam je, mali šareni leptir na leđima ispod ramena...

Ana :-)'s Avatar

zaboravi dlan, nitko ti to neće tetovirati.
    Moj prijatelj ima tamo tetovažu jer nigdje drugdje nije više imao mjesta

Ja imam na zapešću srce i u njemu slovo D (David- moj maleni).
    Platila sam je 350kn

Sada planiram napraviti još jednu tetovažu

tatek's Avatar

Koga zanimaju raznorazne tetovaže, pirsinzi i slično (a ne smeta ga soft erotski kontekst, dakle, ne gledajte to pred djecom ) nek pogleda web stranicu http://www.suicidegirls.com/ (pa odite na link "Tour" i poslije na razgledavanje 200-tinjak fotki koje se mogu pogledati besplatno).

meni je bilo zbilja zanimljivo pogledati svu tu raznolikost tetovaža (neke su baš "cute" dok su mi druge zastrašujuće - recimo, ne razumijem ženu koja želi imati na dekolteu istetoviranu veliku zastrašujuću lubanju :/), a sviđa mi se i što te cure izgledaju puno životnije (a ne Photoshop-plastično ) od većine onih čije se fotke objavljuju u za to specijaliziranim magazinima.

Trina's Avatar

Tatek, sad sam pogledala. A što reći nego da je ovakvu stranicu na ovakvom forumu mogao staviti samo muškarac Cure su super, zgodne, tetovaže su mi manje upadljive od svega ostalog

tatek's Avatar

Quote Originally Posted by Trina
    Tatek, sad sam pogledala. A što reći nego da je ovakvu stranicu na ovakvom forumu mogao staviti samo muškarac Cure su super, zgodne, tetovaže su mi manje upadljive od svega ostalog
    Well, to što sudjelujem na ovom forumu ne znači da sam manje muškarac ...
    A sa zanimanjem ću pogledati i ako netko polinka sličnu stranicu sa zgodnim tetoviranim muškarcima

Jest, cure su zgodne, ne toliko "umjetne" kao na sličnim soft-eros sajtovima ... a i nije baš da ima tako malo tetovaža, od 200-tinjak fotki tamo, možda na tek nekoliko cure nemaju nit pirsing nit tetovažu.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast