Sličice što prije molim ...
Katalenić - pa ako se objesi odmah ćeš imati ono što mnogi rade danas... na donjem dijelu leđa imaju tetovažu - ti ćeš imati 2u1![]()
Sličice što prije molim ...
Katalenić - pa ako se objesi odmah ćeš imati ono što mnogi rade danas... na donjem dijelu leđa imaju tetovažu - ti ćeš imati 2u1![]()
Ja sam stavila tetovazu prije tri godine, duugo sam ju zeljela i jako sam sretna sto ju imam.
Radila sam ju isto u tratinskoj, super je ekipa tamo.
Moja je na ledjima, to je ime al na vilenjackomtatoo
Pronasla sam rune ovdje.
http://derhobbit-film.de/rune_generator.shtml#rune
????? daj malo pojasni taj vilenjački...super izgledato je ime al na vilenjackom
To su Tolkienove rune, ima ih vise vrsta, al nisu one kojim je ispisan The One ring (Gospodar prstenova)
Uglavnom ove su:
Feanorian Letters
Elvish Tengwar like these used by Gandalf at the end of the Third Age. The letters often changed their meaning, so these are not identical with the much older ones from the One Ring
...možda ispadam smiješna ali te "rune" mi nikako nisu jasne,dakle daj još malo..onako laički![]()
Ja ću se tetovirati ali još se dvoumim, troumim oko mjesta na tijelu i oko slike. Imate li kakvu stranicu nekakvog tatoo studia sa puno sličica?
ewa prvotno napisa
![]()
http://hr.wikipedia.org/wiki/Rune
ewa te rune su izmišljeno pismo koje je izmislio tolkien jer mu je to bilo zabavno
bas su super tetovaze, posebno mi je super sven! bravo crnisviđa mi se i ideja istetovirat ime djeteta, pogotovo kad je tako lijepo ime
ja od 16. imam dozvolu od mame da se tetoviramali nikako da zgrabim lovu i odem nešto napravit... a mogla sam sto puta... još od onda znam šta hoću, ali se ne mogu odlučit gdje! isto bi volila negdi di se ne vidi stalno, i da nije na nekom mjestu gdje se koža puno razvlači
lopatica mi je prestandardna pa mi nije đir... jedna frendica ima dvije tetovaže na podlaktici, ali nekako s unutarnje/donje strane tako da se jako rijetko primjete, zaboraviš da su tamo pa te uvik razvesele kad se odjednom pojave
jako su male i jako simpa (jedna žabica i... mislim nekakva crna maca
)
ah...ta wikipedia...ništa bez njeNika prvotno napisa
thx
Nika, bas sam gledala kak bi izgledalo da istetoviram ime djeteta u tim tvojim runama.... krajnje cudan simbol... nije tak cool ko tvoj. Moram vise slova u imenu nabaviti![]()
Od kad sam sinoć čitala ovaj topic vratila mi se moja želja da istetoviram sunce na nozi. Negde dole, na samom zglobu, to mi je želja odavno, a onda sam u posle htela yin yang na ruci. A onda sam sinoć našla ovo http://tattoo.about.com/library/grap...ratlizards.jpg i hoću takvu kombinaciju samo bez ovih dragona u sredini.
I baš sam hepi, celu noć razmišljam gde ću je staviti, i već sam smislila i u koji ću studio. Jedino ne znam imaju li tetoviranje i dojenje neke kontraindikacije![]()
Maslačkica prvotno napisa
Da, 2u1. Baš ću biti prava stara mačka!
![]()
vissnja...
I meni se sviđa ova tetovaža, samo mi je malo prešarena. Ja bi ju stavila na nogu. I u koji ćeš studio ako se smije znati? :?
Kada sam pretraživala po forumu vidjela sam da Tiwi ima nekih dosta tetovaža...pa te ovim putem prozivam (ako vidiš ovo - ili ti neko dobronamjeran dojavi!)
I Mikku čekam sa jako velikim interesovanjem za onu tetovažu na ruci... jer je tamo gdje bi ja željela da se istetoviram...
Cure, još neko ima sličicu svoje?
ajme tema za mene!!! ja se od 16 -te zelim tetovirat, nadam se da ce se to jednom ostvarit. dogovorili smo se da cemo skupa ic, MM i ja.
on tocno zna sto hoce i gdje istetovirat, a ja neman pojma ni sta ni di samo znam da ZELIM![]()
Pogledaj ovdje http://www.tattoodesign.com/gallery/index.phpTrina prvotno napisa
Ja ti savjetujem da ti tetovaža nešto znači...
MM ne želi tetovažu, ali je rekao da će ići samnom da me drži za ruku ...![]()
Imam ja puno simbola koji mi nešto znače. Imena djece su mi najprihvatljivije rješenje ali kud sa tri imena? Ili možda kombinacija prvih slova. J, L i A. Netko bi pomislio da je JNAIli LAJ, JAL, ALJ
![]()
Volim vile i sve te likove iz mašte, vjerojatno će biti nešto od toga
A možeš napraviti slikicu sa 3 simbola, mogu biti ista, ali koja označavaju tvoju djecu...
JNA![]()
Da, ta i jeste za nogu. A ja volim boje, meni ništa nije prešareno, mada ostaviću da se krčka do proleća, a onda u akciju.KATALENIĆ prvotno napisa
Ne verujem da ti mnogo znači u koji ću studio jer sam iz Beograda![]()
I meni je bitno da tetovaža nešto znači, ali ne bih stavljala imena. Ali Sunce, izvor života, a Nađa je moje Sunce i često joj tepam Sunčice.....
Ja imam sunce na desnom guzu već nekih 7-8 godina i još uvijek se super drži. Sama sam ga nacrtala i dugo sam čekala pravu priliku da ga stavim.
Dečko koji me tetovirao je sada u Italiji. Bolesti? Kod njega je bilo sterilinje i čišće od bilo koje naše bolnice ili klinike a on se zapakirao cijeli u plastiku pa sam se pitala da li će mi vaditi bubreg ili tetovirat
Istina je da jedna vuče drugu... dugo mi je trebalo da se ohladim od toga da napravim još koju ali sada opet razmišljam o tome - i ja mislim staviti ime od malenog negdje.
Lijepo ste se okupili pa bih ja, kao outsider, nekaj pitala.
Hajte iskreno-koliko TO traje, koliko boli ( i čemu je ta bol najsličnija), može li se mjesto koje se "pika" malo anestezirati i kako i koja mjesta na tijelu s najbolnija, kako se poslije njeguje tetovirano mjesto i kakvi su rizici za alergije, dermatoze.... Naime-tetovažu jaaako želim na točno određenom mjestu, malu, cca 5x5 cm, u jednoj boji, a nitko u mojoj okolini nije tetoviran. Znam, čudno, ali tako je i nemam koga pitati. Help!
Ewa, ali nam ti nisi svoju pokazala i rekla gdje je....
Pa ja sam čula da boli ono kad je ocrtava i zavisi na kojem mjestu...
A ja pošto sam jako osjetljiva očekujem suze...![]()
Pre tri godine bih rekla da si sigurno dojila (po datumu rođenja mlađeg deteta). Da li je to bio neki problem? Pročitala sam negde da se ne radi dok žena ima menstruaciju, kao može boja slabije da primi zbog hormona. A šta je sa dojenjem?Nika prvotno napisa
Ja imam malu pandu na gležnju...kad poslikam stavimEwa, ali nam ti nisi svoju pokazala i rekla gdje je...
mene nije nis bolilo, cak mi je bilo i ugodno (imam na zglobu i iznad guzice).
vissnja prvotno napisa
Mladjeg jos tada nije bilo ni blizu, al da starijeg sam dojila. I u potrazi jel ima ikakvog utjecaja tatoo i dojenje nisam nasla nista, jedino vazno je da je oprema sterilna a taj podatak je bitan dojila /ne dojila.![]()
Znam da sam dosadna, ali bih te molila da jednog dana staviš sliku te na zglobu ruke, je li tako? Jer ja sam jako navalila na to mjesto, pa bi rado vidjela kako to izgleda...mikka prvotno napisa
Zbilja?? Ali mene depilacija ne boli uopće tj. više ne znam kak je to jer sam si "uništila" korijene dlaka višegodišnjim čupanjem pa sad ispadaju skoro same.ewa prvotno napisa
![]()
A koliko može trajati tetoviranje tog znakića veličine 5x5? Mislim, ako je kratko i bolno-pretrpjet ću, ali ako su sati u pitanju onda... :/ I koja su mjesta na tijelu najbolnija? Njega nakon tetoviranja-kako to ide? Treba nečim mazati, dezinficirati ili kaj?
bum probala staviti veceras. malo sam u deficitu s vremenom..![]()
Meni je najveca zelja za 18. rockas bila tetovaza. Ali...mjesec dana prije samog rockasa izbila mi je neka cudna alregija po sakama, alergotestovi su pokazali da sam alergicna na umjetne boje i dermatologica mi je strogo zabranila tetoviranje![]()
Ali sam ja nedavno pricala s mamom o tome, i priznala mi je da sam alergicna samo na kobalt i da je ona zamolila dermatologicu da mi kaze da se nesmijem tetovirat!!!
Pa sam ja iz inata krenula k Zeletu, ispricala mu sve, on mi je rekao da mi moze napravit test prije tetoviranja. Sve smo dogovorili ali sam ja onda malo razmislila i predomislila se...
Vjerovatno zato sto sad znam da mogu pa nije fora![]()
MM ima istetovirano slovo J na ramenu, pocetno slovo njegove bivse i stvarno mi je muka svaki put kad ga vidim![]()
A jes mi računicaNika prvotno napisa
![]()
mim pogledaj ovde, ima odgovora na tvoja pitanja:
http://www.zmajtattoo.com/pitanja.php
mim prvotno napisa
Mene ova na ramenu nije nešto pretjerano boljela, dalo se izdržati, jedino kad je bojao srce u crveno je malo boljelo. Morao je upotrijebiti više iglica. Trajalo je oko 45 minuta, nismo uopće stajali. A ova na nozi gdje piše ime me užasno boljelo, htjela sam odustati dok je tek napravio slovo S ali pregurala sam nekako tih pola sata. Mislim da su najbolnija tamo gdje je koža najtanja... na nozi definitivno... Tetovažu moraš tri dana imati u foliji, ne smiješ ju močiti i moraš ju stalno mazati sa bepanthen mašću. Kad nanosiš novi sloj, stari isperi sa mlakom vodom, namaži i omotaj novom prozirnom folijom. Tako 3 dana. Poslije samo maži, ne mora biti u foliji još kojih 10 dana. Mjesec dana ne smiješ na sunce, u bazen... Evo, tako su meni rekli.
Točno. Na mesnatijem dijelu niti ne osjetiš. Malo jače osjetiš kad ide prek kosti. Kad biraš mjesto za tetovažu uzmi u obzir i da ju prvih tjedan ili dva moraš dobro zaštititi i da ti ju odjeća ne žulja. Isto tak, bolje se tetovirati na jesen ili zimi jer je mlada koža na tetovaži osjetljivija pa je bolje ne izlagati ju prerano suncu.ewa prvotno napisa
Ah, da. Zele, prije 7-8 godina, gležanj, nema nikakvo posebno značenje, samo mala životinjica, još nisam požalila kaj sam ju stavila. I druga tetovaža neće imati nikakvo posebno značenje niti poruku. Ako hoćeš sliku, poslat ću ti na mail.
ja bolje da ne citam ovakve postove,odmah mi dode zelja za tetoviranjem,a rekla sam da je dosta...
imam zmaja na desnoj nozi,na trbuhu leptira,i na dnu leda tribal...sve u crna tinta jer nevolim boje....zelja mi je vrat,i prst...
Daj, pliz, reci kako ti je bilo s ovom na trbuhu. Problem je kaj preko dana ne mogu to prati i mazati. Može li se namazati ujutro, staviti deblji sloj masti i preko toga sterilna gaza pa oprati i namazati kad dodjem s posla? Koliko ti je velik taj leptir i koliko je za njega vremena trebalo?filip prvotno napisa
malo je teze na pocetku dok se ne pocne malo susiti,i hlace su dosta smetale,ona na ledima je bila jos teza za odrzavat a tek spavat.....ali stalno me taj filing vuce na jos....ovisnost,blaze receno
mim prvotno napisa
mazi svako malo pa prekrijes sa najlonom,mada je najbolje kad je na zraku...trajalo je oko 20 minuta,400 kunica...
A kaj TI tu delaš??? :?AdioMare prvotno napisa
![]()
Odi si tam pogledaj tortu od višanja: širila sam lažne informacije.
Pošla za tobom. Mislila da se raspituješ zbog M., a kad onoooo![]()
E, ova moja ne bi baš mogla biti na zrakufilip prvotno napisa
. 20 minuta mogu zdurati, 400 kunića nije strašno...A di si radila? (sorry ako si napisala
) I jesi li se za to unaprijed naručila? Ja bih jedan svoj crtež...
Kaj ti misliš da bih ja djetetu od 11 godina nekaj takvog dopustila????? :shock:Pošla za tobom. Mislila da se raspituješ zbog M., a kad onoooo
Btw, njoj je to grozno (za sad).
O'š sa mnom??![]()
U mom slučaju bi to prošlo prilično bezbolno obzirom da sam dobro potkožena, ali ne znam kako bi izgledalo nakon liposukcije, danas, sutra
Jedino ako hoćeš da te držim za ruku dok se budeš previjala od bolova i da te vozim na hitnu kad ti se rana inficira?![]()
Naravno da ne, mislila sam samo da se na vrijeme raspituješ.mim prvotno napisa
A fakat...zamisli da daš parsto kuna za leptira kojem se poslije objese krila ili za cvijet koji ti poslije izgleda ko da je uvenulAdioMare prvotno napisa
.
Čuj, ispeci kakve kolače pa čim otvorim usta da arlaučem od bolova ubaci komad da zašutim. A infekcija se ne bojim. Ja to rješavam koloidnim srebrom: to pobije sve živo.
Vidim da ne uzmičeš, nema mi druge nego peć kolače.
Duplu smjesu.![]()
Na dupetu niš ne boli, dođe nešto kao češkanje. Trtica je već malo bolnija. Uglavnom bole mjesta gdje je koža tanka i ona koja su škaljiva ( jel itko vidio istetovirano stopalo ? ). Recimo kod istetoviranih trajblova na nadlakticama može se vidjeti da se prekidaju na unutrašnjoj strani jer se to ne vidi a boli ( vidjela sam samo jednu ' cijelu ' ). Također može biti neugodno ako se veće površine ispunjavaju bojom. Meni su recimo rekli ( oni koji se nisu tetovirali ali sve znaju ) da dva tjedna neću moći sjediti - ljudi pretjeruju. A ovo sa zrakom.... moja isto nije bila na zraku jer nisam mogla hodati okolo golog dupeta ali mi je crvenilo nestalo već nakon 4-5 dana. Mazala sam nekom kremicom ( ne sjećam se više kojom ) i stavljala najlončić tj. plastičnu foliju.
Vidim da je koksy spomenula boje.... sjećam se da mi je frajer pričao da sada svi koriste neke nove boje na prirodnoj bazi tako da je jako jako mala mogućnost alergije.