Stranica 2 od 6 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 290

Tema: Tetovaže

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sličice što prije molim ...

Katalenić - pa ako se objesi odmah ćeš imati ono što mnogi rade danas... na donjem dijelu leđa imaju tetovažu - ti ćeš imati 2u1

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam stavila tetovazu prije tri godine, duugo sam ju zeljela i jako sam sretna sto ju imam.
    Radila sam ju isto u tratinskoj, super je ekipa tamo.

Moja je na ledjima, to je ime al na vilenjackom tatoo

Pronasla sam rune ovdje.
    http://derhobbit-film.de/rune_generator.shtml#rune

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

to je ime al na vilenjackom
    ????? daj malo pojasni taj vilenjački...super izgleda

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To su Tolkienove rune, ima ih vise vrsta, al nisu one kojim je ispisan The One ring (Gospodar prstenova)

Uglavnom ove su:

Feanorian Letters
    Elvish Tengwar like these used by Gandalf at the end of the Third Age. The letters often changed their meaning, so these are not identical with the much older ones from the One Ring

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

...možda ispadam smiješna ali te "rune" mi nikako nisu jasne,dakle daj još malo..onako laički

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja ću se tetovirati ali još se dvoumim, troumim oko mjesta na tijelu i oko slike. Imate li kakvu stranicu nekakvog tatoo studia sa puno sličica?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa
    ...možda ispadam smiješna ali te "rune" mi nikako nisu jasne,dakle daj još malo..onako laički

http://hr.wikipedia.org/wiki/Rune

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ewa te rune su izmišljeno pismo koje je izmislio tolkien jer mu je to bilo zabavno

bas su super tetovaze, posebno mi je super sven! bravo crni sviđa mi se i ideja istetovirat ime djeteta, pogotovo kad je tako lijepo ime

ja od 16. imam dozvolu od mame da se tetoviram ali nikako da zgrabim lovu i odem nešto napravit... a mogla sam sto puta... još od onda znam šta hoću, ali se ne mogu odlučit gdje! isto bi volila negdi di se ne vidi stalno, i da nije na nekom mjestu gdje se koža puno razvlači lopatica mi je prestandardna pa mi nije đir... jedna frendica ima dvije tetovaže na podlaktici, ali nekako s unutarnje/donje strane tako da se jako rijetko primjete, zaboraviš da su tamo pa te uvik razvesele kad se odjednom pojave jako su male i jako simpa (jedna žabica i... mislim nekakva crna maca )

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa

http://hr.wikipedia.org/wiki/Rune
    ah...ta wikipedia...ništa bez nje

thx

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nika, bas sam gledala kak bi izgledalo da istetoviram ime djeteta u tim tvojim runama.... krajnje cudan simbol... nije tak cool ko tvoj. Moram vise slova u imenu nabaviti

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zato moji klinci imaju dugacka imena

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajd sad mi je konacno jasno zasto

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Od kad sam sinoć čitala ovaj topic vratila mi se moja želja da istetoviram sunce na nozi. Negde dole, na samom zglobu, to mi je želja odavno, a onda sam u posle htela yin yang na ruci. A onda sam sinoć našla ovo http://tattoo.about.com/library/grap...ratlizards.jpg i hoću takvu kombinaciju samo bez ovih dragona u sredini.
    I baš sam hepi, celu noć razmišljam gde ću je staviti, i već sam smislila i u koji ću studio. Jedino ne znam imaju li tetoviranje i dojenje neke kontraindikacije

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Sličice što prije molim ...

Katalenić - pa ako se objesi odmah ćeš imati ono što mnogi rade danas... na donjem dijelu leđa imaju tetovažu - ti ćeš imati 2u1
    Da, 2u1. Baš ću biti prava stara mačka!

vissnja...

I meni se sviđa ova tetovaža, samo mi je malo prešarena. Ja bi ju stavila na nogu. I u koji ćeš studio ako se smije znati? :?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kada sam pretraživala po forumu vidjela sam da Tiwi ima nekih dosta tetovaža...pa te ovim putem prozivam (ako vidiš ovo - ili ti neko dobronamjeran dojavi! )

I Mikku čekam sa jako velikim interesovanjem za onu tetovažu na ruci... jer je tamo gdje bi ja željela da se istetoviram...

Cure, još neko ima sličicu svoje?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ajme tema za mene!!! ja se od 16 -te zelim tetovirat, nadam se da ce se to jednom ostvarit. dogovorili smo se da cemo skupa ic, MM i ja.

on tocno zna sto hoce i gdje istetovirat, a ja neman pojma ni sta ni di samo znam da ZELIM

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Ja ću se tetovirati ali još se dvoumim, troumim oko mjesta na tijelu i oko slike. Imate li kakvu stranicu nekakvog tatoo studia sa puno sličica?
    Pogledaj ovdje http://www.tattoodesign.com/gallery/index.php

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja ti savjetujem da ti tetovaža nešto znači...

MM ne želi tetovažu, ali je rekao da će ići samnom da me drži za ruku ...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Imam ja puno simbola koji mi nešto znače. Imena djece su mi najprihvatljivije rješenje ali kud sa tri imena? Ili možda kombinacija prvih slova. J, L i A. Netko bi pomislio da je JNA Ili LAJ, JAL, ALJ
    Volim vile i sve te likove iz mašte, vjerojatno će biti nešto od toga

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A možeš napraviti slikicu sa 3 simbola, mogu biti ista, ali koja označavaju tvoju djecu...
    JNA

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj KATALENIĆ prvotno napisa
    vissnja...

I meni se sviđa ova tetovaža, samo mi je malo prešarena. Ja bi ju stavila na nogu. I u koji ćeš studio ako se smije znati? :?
    Da, ta i jeste za nogu. A ja volim boje, meni ništa nije prešareno, mada ostaviću da se krčka do proleća, a onda u akciju.
    Ne verujem da ti mnogo znači u koji ću studio jer sam iz Beograda

I meni je bitno da tetovaža nešto znači, ali ne bih stavljala imena. Ali Sunce, izvor života, a Nađa je moje Sunce i često joj tepam Sunčice.....

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja imam sunce na desnom guzu već nekih 7-8 godina i još uvijek se super drži. Sama sam ga nacrtala i dugo sam čekala pravu priliku da ga stavim.
    Dečko koji me tetovirao je sada u Italiji. Bolesti? Kod njega je bilo sterilinje i čišće od bilo koje naše bolnice ili klinike a on se zapakirao cijeli u plastiku pa sam se pitala da li će mi vaditi bubreg ili tetovirat

Istina je da jedna vuče drugu... dugo mi je trebalo da se ohladim od toga da napravim još koju ali sada opet razmišljam o tome - i ja mislim staviti ime od malenog negdje.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Lijepo ste se okupili pa bih ja, kao outsider, nekaj pitala .

Hajte iskreno-koliko TO traje, koliko boli ( i čemu je ta bol najsličnija), može li se mjesto koje se "pika" malo anestezirati i kako i koja mjesta na tijelu s najbolnija, kako se poslije njeguje tetovirano mjesto i kakvi su rizici za alergije, dermatoze.... Naime-tetovažu jaaako želim na točno određenom mjestu, malu, cca 5x5 cm, u jednoj boji, a nitko u mojoj okolini nije tetoviran. Znam, čudno, ali tako je i nemam koga pitati. Help!

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Niša bolnije od depilacije....

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ewa, ali nam ti nisi svoju pokazala i rekla gdje je....
    Pa ja sam čula da boli ono kad je ocrtava i zavisi na kojem mjestu...

A ja pošto sam jako osjetljiva očekujem suze...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam stavila tetovazu prije tri godine, duugo sam ju zeljela i jako sam sretna sto ju imam.
    Pre tri godine bih rekla da si sigurno dojila (po datumu rođenja mlađeg deteta). Da li je to bio neki problem? Pročitala sam negde da se ne radi dok žena ima menstruaciju, kao može boja slabije da primi zbog hormona. A šta je sa dojenjem?

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ewa, ali nam ti nisi svoju pokazala i rekla gdje je...
    Ja imam malu pandu na gležnju...kad poslikam stavim

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mene nije nis bolilo, cak mi je bilo i ugodno (imam na zglobu i iznad guzice).

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    Pre tri godine bih rekla da si sigurno dojila (po datumu rođenja mlađeg deteta). Da li je to bio neki problem? Pročitala sam negde da se ne radi dok žena ima menstruaciju, kao može boja slabije da primi zbog hormona. A šta je sa dojenjem?

Mladjeg jos tada nije bilo ni blizu, al da starijeg sam dojila. I u potrazi jel ima ikakvog utjecaja tatoo i dojenje nisam nasla nista, jedino vazno je da je oprema sterilna a taj podatak je bitan dojila /ne dojila.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    mene nije nis bolilo, cak mi je bilo i ugodno (imam na zglobu i iznad guzice).
    Znam da sam dosadna, ali bih te molila da jednog dana staviš sliku te na zglobu ruke, je li tako? Jer ja sam jako navalila na to mjesto, pa bi rado vidjela kako to izgleda...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Zbilja?? Ali mene depilacija ne boli uopće tj. više ne znam kak je to jer sam si "uništila" korijene dlaka višegodišnjim čupanjem pa sad ispadaju skoro same.

A koliko može trajati tetoviranje tog znakića veličine 5x5? Mislim, ako je kratko i bolno-pretrpjet ću, ali ako su sati u pitanju onda... :/ I koja su mjesta na tijelu najbolnija? Njega nakon tetoviranja-kako to ide? Treba nečim mazati, dezinficirati ili kaj?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

bum probala staviti veceras. malo sam u deficitu s vremenom..

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je najveca zelja za 18. rockas bila tetovaza. Ali...mjesec dana prije samog rockasa izbila mi je neka cudna alregija po sakama, alergotestovi su pokazali da sam alergicna na umjetne boje i dermatologica mi je strogo zabranila tetoviranje

Ali sam ja nedavno pricala s mamom o tome, i priznala mi je da sam alergicna samo na kobalt i da je ona zamolila dermatologicu da mi kaze da se nesmijem tetovirat!!!
    Pa sam ja iz inata krenula k Zeletu, ispricala mu sve, on mi je rekao da mi moze napravit test prije tetoviranja. Sve smo dogovorili ali sam ja onda malo razmislila i predomislila se...
    Vjerovatno zato sto sad znam da mogu pa nije fora

MM ima istetovirano slovo J na ramenu, pocetno slovo njegove bivse i stvarno mi je muka svaki put kad ga vidim

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa

Mladjeg jos tada nije bilo ni blizu, al da starijeg sam dojila. I u potrazi jel ima ikakvog utjecaja tatoo i dojenje nisam nasla nista, jedino vazno je da je oprema sterilna a taj podatak je bitan dojila /ne dojila.
    A jes mi računica

mim pogledaj ovde, ima odgovora na tvoja pitanja:
    http://www.zmajtattoo.com/pitanja.php

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Zbilja?? Ali mene depilacija ne boli uopće tj. više ne znam kak je to jer sam si "uništila" korijene dlaka višegodišnjim čupanjem pa sad ispadaju skoro same.

A koliko može trajati tetoviranje tog znakića veličine 5x5? Mislim, ako je kratko i bolno-pretrpjet ću, ali ako su sati u pitanju onda... :/ I koja su mjesta na tijelu najbolnija? Njega nakon tetoviranja-kako to ide? Treba nečim mazati, dezinficirati ili kaj?

Mene ova na ramenu nije nešto pretjerano boljela, dalo se izdržati, jedino kad je bojao srce u crveno je malo boljelo. Morao je upotrijebiti više iglica. Trajalo je oko 45 minuta, nismo uopće stajali. A ova na nozi gdje piše ime me užasno boljelo, htjela sam odustati dok je tek napravio slovo S ali pregurala sam nekako tih pola sata. Mislim da su najbolnija tamo gdje je koža najtanja... na nozi definitivno... Tetovažu moraš tri dana imati u foliji, ne smiješ ju močiti i moraš ju stalno mazati sa bepanthen mašću. Kad nanosiš novi sloj, stari isperi sa mlakom vodom, namaži i omotaj novom prozirnom folijom. Tako 3 dana. Poslije samo maži, ne mora biti u foliji još kojih 10 dana. Mjesec dana ne smiješ na sunce, u bazen... Evo, tako su meni rekli.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Točno. Na mesnatijem dijelu niti ne osjetiš. Malo jače osjetiš kad ide prek kosti. Kad biraš mjesto za tetovažu uzmi u obzir i da ju prvih tjedan ili dva moraš dobro zaštititi i da ti ju odjeća ne žulja. Isto tak, bolje se tetovirati na jesen ili zimi jer je mlada koža na tetovaži osjetljivija pa je bolje ne izlagati ju prerano suncu.

Ah, da. Zele, prije 7-8 godina, gležanj, nema nikakvo posebno značenje, samo mala životinjica, još nisam požalila kaj sam ju stavila. I druga tetovaža neće imati nikakvo posebno značenje niti poruku. Ako hoćeš sliku, poslat ću ti na mail.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja bolje da ne citam ovakve postove,odmah mi dode zelja za tetoviranjem,a rekla sam da je dosta...
    imam zmaja na desnoj nozi,na trbuhu leptira,i na dnu leda tribal...sve u crna tinta jer nevolim boje....zelja mi je vrat,i prst...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj filip prvotno napisa
    ja bolje da ne citam ovakve postove,odmah mi dode zelja za tetoviranjem,a rekla sam da je dosta...
    imam zmaja na desnoj nozi,na trbuhu leptira,i na dnu leda tribal...sve u crna tinta jer nevolim boje....zelja mi je vrat,i prst...
    Daj, pliz, reci kako ti je bilo s ovom na trbuhu. Problem je kaj preko dana ne mogu to prati i mazati. Može li se namazati ujutro, staviti deblji sloj masti i preko toga sterilna gaza pa oprati i namazati kad dodjem s posla? Koliko ti je velik taj leptir i koliko je za njega vremena trebalo?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

:shock: Mim?!?!?!?!?

Nikako da se odkonzerviram.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

malo je teze na pocetku dok se ne pocne malo susiti,i hlace su dosta smetale,ona na ledima je bila jos teza za odrzavat a tek spavat .....ali stalno me taj filing vuce na jos....ovisnost,blaze receno

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Daj, pliz, reci kako ti je bilo s ovom na trbuhu. Problem je kaj preko dana ne mogu to prati i mazati. Može li se namazati ujutro, staviti deblji sloj masti i preko toga sterilna gaza pa oprati i namazati kad dodjem s posla? Koliko ti je velik taj leptir i koliko je za njega vremena trebalo?

mazi svako malo pa prekrijes sa najlonom,mada je najbolje kad je na zraku...trajalo je oko 20 minuta,400 kunica...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    :shock: Mim?!?!?!?!?

Nikako da se odkonzerviram.
    A kaj TI tu delaš??? :?

Odi si tam pogledaj tortu od višanja: širila sam lažne informacije .

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pošla za tobom. Mislila da se raspituješ zbog M., a kad onoooo

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mazi svako malo pa prekrijes sa najlonom,mada je najbolje kad je na zraku...trajalo je oko 20 minuta,400 kunica...
    E, ova moja ne bi baš mogla biti na zraku . 20 minuta mogu zdurati, 400 kunića nije strašno...A di si radila? (sorry ako si napisala ) I jesi li se za to unaprijed naručila? Ja bih jedan svoj crtež...

Pošla za tobom. Mislila da se raspituješ zbog M., a kad onoooo
    Kaj ti misliš da bih ja djetetu od 11 godina nekaj takvog dopustila????? :shock:
    Btw, njoj je to grozno (za sad ).
    O'š sa mnom??

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

U mom slučaju bi to prošlo prilično bezbolno obzirom da sam dobro potkožena, ali ne znam kako bi izgledalo nakon liposukcije, danas, sutra

Jedino ako hoćeš da te držim za ruku dok se budeš previjala od bolova i da te vozim na hitnu kad ti se rana inficira?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kaj ti misliš da bih ja djetetu od 11 godina nekaj takvog dopustila????? :shock:
    Naravno da ne, mislila sam samo da se na vrijeme raspituješ.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    U mom slučaju bi to prošlo prilično bezbolno obzirom da sam dobro potkožena, ali ne znam kako bi izgledalo nakon liposukcije, danas, sutra

Jedino ako hoćeš da te držim za ruku dok se budeš previjala od bolova i da te vozim na hitnu kad ti se rana inficira?
    A fakat...zamisli da daš parsto kuna za leptira kojem se poslije objese krila ili za cvijet koji ti poslije izgleda ko da je uvenul .

Čuj, ispeci kakve kolače pa čim otvorim usta da arlaučem od bolova ubaci komad da zašutim. A infekcija se ne bojim. Ja to rješavam koloidnim srebrom: to pobije sve živo.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Vidim da ne uzmičeš, nema mi druge nego peć kolače.
    Duplu smjesu.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Na dupetu niš ne boli, dođe nešto kao češkanje. Trtica je već malo bolnija. Uglavnom bole mjesta gdje je koža tanka i ona koja su škaljiva ( jel itko vidio istetovirano stopalo ? ). Recimo kod istetoviranih trajblova na nadlakticama može se vidjeti da se prekidaju na unutrašnjoj strani jer se to ne vidi a boli ( vidjela sam samo jednu ' cijelu ' ). Također može biti neugodno ako se veće površine ispunjavaju bojom. Meni su recimo rekli ( oni koji se nisu tetovirali ali sve znaju ) da dva tjedna neću moći sjediti - ljudi pretjeruju. A ovo sa zrakom.... moja isto nije bila na zraku jer nisam mogla hodati okolo golog dupeta ali mi je crvenilo nestalo već nakon 4-5 dana. Mazala sam nekom kremicom ( ne sjećam se više kojom ) i stavljala najlončić tj. plastičnu foliju.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Vidim da je koksy spomenula boje.... sjećam se da mi je frajer pričao da sada svi koriste neke nove boje na prirodnoj bazi tako da je jako jako mala mogućnost alergije.

Stranica 2 od 6 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •