Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Plinara online, prilično hitno

Luminitsa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Plinara online, prilično hitno

Dakle, zaribah se danas i dođoh u plinaru pitati zašto je račun tako velik (to je kao ona njihova procjena), a tipac na šalteru odgovorio da sam trebala donijeti stanje brojila. Ok, moja greška, al sad pitam ovo: poslala sam stanje preko stranice Plinare, piše da će mi odgovoriti na mejl. Ima li ikakve razlike, tj. bi li mi odma dali uplatnicu tamo u Plinari da sam im donijela stanje? Hoće li i kada poslati uplatnicu vezanu uz ovo očitanje koje sam im poslala?

Upomoć, molim, čim prije.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

koliko ja znam, ne moraš platiti taj iznos koji je na uplatnici nego ukoliko sam očitaš, platiš stvarnu potrošnju. oni očitavaju svaka 3 mjeseca i onda rade obračun ili im možeš telefonski javiti stanje pa po tome dobiješ račun.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

...bi li mi odma dali uplatnicu tamo u Plinari da sam im donijela stanje?
    Da.

Javi da li su ti odgovorili na mail... baš me zanima da li funkcionira.

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Svakako nazovi Centar za potrošače i provjeri jesu li primili mail i hoće li poslati novi račun. Centrala Plinare: 6302 333

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

To sa Plinarom i mailom funkcionira odlično. Ja nakon njihovih nebuloznih obračuna uredno prijavljujem pravo stanje mailom i oni mi redovito, u roku od par dana šalju uplatnicu sa novim obračunom doma. Čak mi odgovore na mail, nešto tipa: "Zaprimili smo Vašu reklamaciju stanja brojila i novi obračun šaljemo Vam poštom..."
    Još uvijek se čudim kako dobro funkcionira ... i svaka pohvala Plinari za ovaj način komunikacije....

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Dream_ prvotno napisa
    To sa Plinarom i mailom funkcionira odlično. Ja nakon njihovih nebuloznih obračuna uredno prijavljujem pravo stanje mailom i oni mi redovito, u roku od par dana šalju uplatnicu sa novim obračunom doma. Čak mi odgovore na mail, nešto tipa: "Zaprimili smo Vašu reklamaciju stanja brojila i novi obračun šaljemo Vam poštom..."
    Još uvijek se čudim kako dobro funkcionira ... i svaka pohvala Plinari za ovaj način komunikacije....

potpisujem!

i jako sam zadovoljna jer na taj nacin izbjegavam prevelike rate i placanje vece potrosene razlike!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Kada bi i HEP tako funkcionirao bilo bi super.

Luminitsa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala na odgovorima svima , otišla sam osobno i dobila novu uplatnicu, baš me zanima kaj će biti s mailom, poslala sam u četvrtak kasno navečer. Javim svakako. HEP navodno ima očitanje preko neta, al ne znam radi li.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ZIMA prvotno napisa
    Kada bi i HEP tako funkcionirao bilo bi super.

istina, njima mozes prijaviti stanje ali mislim da oni ne salju novu uplatnicu nego to samo zanemare.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •