Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Yasmin kontracepcijske pilule

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Yasmin kontracepcijske pilule

da li neka cura ovdje ima iskustva sa Yasmin pilulama? Ja sam vec godinama na Cilest-u i u pocetku su mi bile super, ali nakon drugog poroda (prije 2 godine) na njima sam postala prava gundjava mrzovoljna babetina, u depresivnom stanju prije nego dobijem mengu. Čula sam da su te tabletice super i da rijesavaju takve probleme pa čak i zadržavanje vode u organizmu prije ciklusa.
    Hvala na podjeli iskustva

NOINAmama

Početno

Meni je liječnik isto prepisao Yasmin poslije mog poroda 11.04.2005. Još ih nisam pila, ali ih imam (u slučaju kad mi dođe prva menga).
    U naputku piše da pomaže i za zadržavanje vode i nema jak hormalni utjecaj na PMS i čisti kožu.
    Kad ih isprobam -javim!
    Navodno su najnovije i najbolje trenutno na europskom tržištu (i skupe...)
    Prije trudnoće sam koristila Trinovum (strava!)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj NOINAmama prvotno napisa
    Navodno su najnovije i najbolje trenutno na europskom tržištu (i skupe...)
    Koliko skupe? Mojoj prijateljici u Švicarskoj je doktor također prepisao Yasmin, a vjerojatno i mene čekaju nakon poroda, pa me zanima odnos cijene.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja pijem Yasmin već 4 mjeseca. Super su. Uopće nemam negativnih posljedica. Prvi mjesec sam bila malo živčana, ali sada stvarno ništa.
    Koštaju oko 110 kuna za mjesec dana, a sada se po novom mogu kupiti u svakoj ljekarni (prije su se morale naručivati).
    Stvarno za preporučiti, jer sve druge kontracepcijske tablete su mene jako udarali na psihu (plač i živčanost).

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Danas sam bila u lokalnoj ljekarni, pitala za cijenu i zena mi je rekla da su 89 kn. U kojoj to ljekarni nabijaju takvu marzu? Malo mi se 110 kn cini previse...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Našla si super jeftine. Ne mogu reći da je cijena ( u Zg) sigurno 110 kuna, ali tu je negdje jer sam istovremeno kupovala više stvari pa nisam obraćala pažnju na pojedinačnu cijenu.
    Ali sigurna sam kad sam u istoj ljekarni kupovala Yasmin tablete za tri mjeseca da su koštale 338 kuna. Što je bio šok! :shock:

NOINAmama

Početno

U Osijeku sam ih platila 80 i kusur kuna.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Cure, pa to je stvarno puno! Ja sam koristila triquilar i cijena mu je bila ispod 40 kn za jedan mjesec, djelovale su besprijekorno, a nisam imala nekih negativnih posljedica (bar nisam primjetila )

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam bila 6 godina na Trinovumu - bez posljedica, pa 6 mjeseci na Cileste - katastrofa - u tih 6 mjeseci mi se nakupilo celulita koji se vidio na daleko (a nisam ga imala ni grama), a i počele su mi se neke sumnjive dlačice pojavljivati na čudnim mjestima - vrat, obrazi...
    Onda mi je gin. rekla za Yasmine jer te ne nakupljaju vodu - no tada (prije godinu dana) su se morale naručivati i koštale su 160 kn. Naravno da sam odustala i prešla na Triquilar - cca 35 kn, s njima se celulit povukao i bile su mi super - pila sam ih godinu dana (do trudnoće).

Nemoj slušati tuđa iskustva jer svatko drugačije reagira na određene tablete. One koje su meni super, nekom su koma.
    Moraš probati pa ćeš vidjeti. Lako ih promjeniš ako skužiš da ti ne odgovaraju.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

dajte recite koja je na kraju cijena Yasmina?
    Da mozda prodem malo jeftinije (pa ipak sam studentica), a vidim da ima velikih razlika...

A jel imate kakvih nuspojava? Ja sam se na Diane i cilest udebljala 4,5kg!!!
    Bila sva napuhnuta (kaze dr.zadrzavanje vode), mozda pocnem s yasmine, pa da cujem vas...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I mene zanima to s nakupljanjem vode jer sam davno prije kad sam pila Cilest imala takvih problema...
    Namjeravavam piti Yasmin kada prestanem s dojenjem, a to neće biti tako brzo, ali svejedno me zanimaju nuspojave ...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Mjesec dana pijem Yasmin, prije sam bila na Stediril M, nemam nekih nuspojava, možda je još rano, ako šta primjetim javim.

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Koštaju 80-tak kuna za jedan mjesec i nisam primjetila nikakvo debljanje ili nakupljanje vode,a i ten mi se očito poboljšao.
    Za celulit ne znam da li poljedica tableta, ja ga definitivno imam...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Yasmin 92 kn.

ive avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam pila Yasmin 6 mjeseci. Inače nisam imala nikakve nuspojave poslije niti jednih pilula, pa tako ni ovih. U Rijeci su to najskuplje tablete i sad koštaju negdje oko 110 kn. Samo i to ovisi o ljekarni. Ja sam nalazila i do 20 kn razlike u cijeni.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Recite mi koja je trenuta cena yasmina u Cro?

Ja ga u Beogradu sa receptom placam 750 dinara sto je 60 i neku kunu,
    a sa receptom su nesto preko 500 dn sto je manje od 50 kn...
    Primecijem veliku razliku u ceni pilula u Hrvatskoj i Srbiji, doduse kao i u svemu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

99 kuna. Ili nesto tako.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

zadnji put kad sam ja kupovala (prije nekih godinu dana) bile su 86 kn

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa
    I prije nekoliko mjeseci su bili.. u Gradskim ljekarnama. Onda mi je teta objasnila da im je zabranjeno prodavati lijekove po nizoj marzi i sve je poskupjelo. =(

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Citiraj betty blue prvotno napisa
    I prije nekoliko mjeseci su bili.. u Gradskim ljekarnama. Onda mi je teta objasnila da im je zabranjeno prodavati lijekove po nizoj marzi i sve je poskupjelo. =(
    Ma daj...a ja sam baš zbog te 4 kune uvijek išla u gradsku ljekarnu iako mi nijedna nije blizu...sad su se sjetili...

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

čuj mene 4 kn... valjda 10-15 kn razlike je sad...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

To nije malo para za svaki mesec, narocito za studentski dzep.

Ja inace imam srecu i vrlo pazljivog decka koji mi ih redovno kupuje, vodeci racuna da uvek imam kutiju u rezervi, ali moram biti realna.
    I primecujete ogromnu razliku u Srbiji i Hrvatskoj, cak od 50 posto.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo hocu napisati mjesecima pa nikako..
    ja sam s yasmina presla na yasminelle (kod nas ih jos nema, nesto su nize dozirane) i u sloveniji kostaju oko 8,5 eur a tolko kostaju i yasmin.
    drage moje, dete u trakoscan i dok muz pije kavu sletite prek grane i kupite (na recept koji vam takitak treba za kupnju u HR) visemjesecnu zalihu po skoro duplo nizoj cijeni.
    ja kupila u rogaskoj. a slovenci ziher ne rade bez marze...

leekt avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo,ja sam danas kupila u ljekarni na Trgu i platila 100,30kn! Inače uvijek kupujem u ljekarnama oko centra i uvijek je takva cijena..di to nađete za 89kn?
    ja ih pijem cca 3 god i zadovoljna sam,nemam nuspojava,debljanja..sve super!!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ove godine kćer jedne moje poznanice je umrla zbog Yasmin pilula. One naime zgrušnjavaju krv i krv postaje kao želatina, što je dovelo do plućne embolije. Tata ju je ujutro išao probuditi jer je vidio da se nije digla na doručak i primi je za ruku a ruka hladna... umrla je u snu...

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/dje...bi-pilula.html

http://www.24sata.hr/news/zadranka-2...-pilula/81106/

http://www.24sata.hr/news/kci-je-pil...bolije-/81450/

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bas bismo mogli sve ispocetka... dugo nismo o Yasminu. Slican je svinjskoj gripi.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ako ćete početi raspravu o pilulama onda naprosto moram preporučiti flastere kao izuzetno pouzdanu metodu

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Ako ćete početi raspravu o pilulama onda naprosto moram preporučiti flastere kao izuzetno pouzdanu metodu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •