Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Hej, noći...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Hej, noći...

Možda bi ovo trebalo premjestiti u probleme. No kako izdržavate ovaj pakao od temperature zadnjih noći (i dana)? Sinoć sam u 11 navečer provjerila temperaturu na termometru obješenom na prozor (drugi kat, sjeverna strana zgrade) i bilo je nekih 24-25. MM se uvukao u krpe, u pidžami, pokriven dekicom do brade, a ja sam se oznojila vidjevši ga. Spavam u majici i gaćama, s ćoškom plahte preko stražnjice (navika, : smajlić sliježe ramenima: ), a bila bi i gola da mi nema djeteta starijeg. On je dojio do moje druge trudnoće i još obožava cice, pa ih je bolje sakrit jer su meta napada. Prozori pootvarani, ali nema svrhe jer nema vjetra koji bi pokrenuo propuh. (Tata-mata di je tvoj balkon??? Moja zgrada ih nema. )

Osim vrućine i znoja, luđački mi trne ruka i boli ko vrag pa se samo vrtim, ne mogu se nikako namjestiti u krevetu. Još me noćas napala ideja da ću rodit, pa sam cijelu noć čekala da mi pukne vodenjak. No nije. Vjerojatno će ipak pričekati drugi tjedan. I na kraju samo se iživciram jer se nisam naspavala, a u glavi mi je vizija noćnih buđenja kada beba konačno odluči doći. I tako ludujem. Valjda je to normalno za zadnje trudničke dane...

annabella

Početno

Ja sam sinoć u 1.00 h išla se tuširati jer sam bila potpuno mokra od znoja. A inače od kada su počele ove vručine sam kao vampir: po danu sam zatvorene u kući, a tek navečer izlazim van.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ovdje jos nije tak dramaticno vruce, a imamo i blazenu klimu, ali ja ne mogu spavati lezecki. u polusjedu sam vec nocima. podbocena jastucima, onda se malo spustim nize, legnem na bok, onda me ukoci, pa se opet dignem/sjednem.... strava...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

HEhehehe...kako je ovo fora citat !

Bas ste mi simpa ! :D

Gogs nama je spavaca u hladu cijeli dan i za spavanje je vise nego savrseno.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Joj, goga, ista stvar i kod mene. Ja ludim od vrucine danju i nocu,ostavljam otvoren balkon i vrata, ne bi li malo promaje napravila, ali ni daska vjetra. Sinoc MM se zali da je njemu hladno, i obukao je pidzamu, i pokrio se debelom zimskom dekom, a ja u gacicama i potkosulji, samo sa plahtom preko bubrega. A prethodnu noc je MM ustao u noci i zatvorio balkon, hladno mu. Probudila sam se, bukvalno nemam zraka, i otrcala pod tus.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja spavam u nekoj spavaćici, sva si smrdim na bademovo ulje, a najgore mi
    je kada se ponoći probudim sva znojna od pipice do koljena (spavam na boku pa su mi noge spojene) stalno imam osjećaj da sam se popiškila ili da mi je nedaj Bože puknuo vodenjak.
    Vruće mi je od jastuka ispod trbuha, gadi mi se kosa koja je predugačka ....
    kada se okrećem čujem ponekad kralježnicu kako kvrcka
    O Bože gdje je kraj osmog mj.
    :shock:

Početno

Spavam gola, bez obzira na malog - a dojio je do sredine ove trudnoće.

Doduše on ne spava s nama, samo povremeno ga donesemo u krevet, ali nemam nekih problema s objašnjavanjem da mlijeka više nema i da će cikit ponovo ako bude htio kad dođe beba.

I napravimo propuh koliko je moguće.

vanjci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

meni je nocas cijelu noc bilo hiper vruce ali sam se onda u 6 smrzla!!! nisam mogla vjerovat da sam stavila deku preko sebe!!!! totalno cudan filing, zapravo sam ja sklona fumadama, u prevodu, vruce mi je i usred zime u zatvorenim prostorima, ali otkad sam trudna ni upola toliko....mozda s vremenom....ipak jos nisam ni na pola
    i da nikako se namistit za spavanje, prosle dvije trudnoce mi se cini lakse sam se namjestala....

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I ja se skuhala noćas! Pa se još treba dići i odteturati do WC-a (da jednom!). Pa se vrati u krevet i opet nađi položaj koji si tražio bar 5 minuta prije nego napokon zaspiš. Zato sam danas luda i grizem sve oko sebe.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sinoć sam zaspala prije MM i probudila se oko 2 komirana od vrućine. Moj dragi prije spavanja hermetički zatvorio vrata i PROZOR spavaće sobe i još se ušuškao u tanki jorgan. Zaspala sam tek kada se sve prozračilo.

Najgore mi kada se moram okrenuti na drugi bok, što zbog išijasa, što zbog trbuha. Pri tom zahtjevnom potezu uvijek mi nešto pukne u zdjelici :?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ova noć je bila nešto lakša. Sinoć u 11 bilo je "samo" 23.

E, užasavam se sljedećih nekoliko dana, striček Vakula i co. prijete da će bit 33-34. Gmizat ćemo.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Goga 19 prvotno napisa
    Ova noć je bila nešto lakša. Sinoć u 11 bilo je "samo" 23.

E, užasavam se sljedećih nekoliko dana, striček Vakula i co. prijete da će bit 33-34. Gmizat ćemo.
    Zapali na more...kreni odmah da izbjegneš gužvu !
    Ili otiđi kod svekrve na tretman i spavat ces ko beba...ziher !

samomamma

Početno

ja idem spavati kad već svi ukućani odsanjaju svoje snove,jednostavno nemrem leći u krevet prije neki 2..pola 3..
    neznam da li je to samo zbog straha od poroda(prvorotkinja sam) ili kaj je..
    ali jednostavno nejde..
    a o vručinama da ne pričam...totalno me izluđuju....ako napravim propuh tokom noći kada samo malo vjetrića pirne vrata se odmah zalupe...
    a uglavnom vjetra kako si i sama napisala uopće nema tako da ni propuh raditi nije rješenje..
    prozor naše spavaće sobe okrenut je na jug :shock: tako da Vam nemoram ni pričati kako je u sobi teško disati....
    cijeli dan nam piči sunce u sobu i ponekada rješenje vidim u tome da zatvorim šerepolke(ja to tako zovem,znate kaj mislim,jel da?)
    ali ni to ne pomaže.....soba je u potkrovlju i vručina i sparina se uvuku htjela ja to ili ne...
    tako da ne izdržavam nego stenjem od muke ko mačič...i dišem ko riba,zjevam i lovim zrak..a zaspim tek pred jutro kad osjetim malo olakšanja u zraku...

samomamma

Početno

SAMO DA VAM SPOMENEM DA SU ZA NEDJELJU REKLI DA ČE BITI 34 STUPNJA!!!!

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Kod nas je isto tako srednja žalost u spavaćoj sobi što se vrućina tiče, no palo mi nešto na pamet. Za bembača se preporuča da spava na nekoj normalnoj sobnoj temperaturi, a kako to postići usred nadolazećih vrućina? Da premjestim kindač u kupaonicu koja je na sjever ?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: Hej, noći...

Spavam u majici i gaćama, s ćoškom plahte preko stražnjice (navika, : smajlić sliježe ramenima: ), a bila bi i gola da mi nema djeteta starijeg. On je dojio do moje druge trudnoće i još obožava cice, pa ih je bolje sakrit jer su meta napada. ...

joj kak je ovo meni super....cice kao meta napada...
    :smajlić koji se trga od smijeha:

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Re: Hej, noći...

[quote="nova trudnica"]
    joj kak je ovo meni super....cice kao meta napada...
    :smajlić koji se trga od smijeha:
    Je, a znaš kak je neugodno? On je prošao tri i pol godine, jako dobro zna kaj je to cica i sjeća se da ih je do nedavno papao. Neki dan mi je uza sve napore da ga zaustavim digao majicu, primio bradavicu i natego koliko je mogao. A ja sam vidjela ne samo zvijezde već i galaksije u svim smjerovima svemira. Ma koma. A ima takvih priča još...

Večeras ide baki spat, a ja se skidam. Yessssssss!!!!! :smajlić luduje od sreće:

samomamma

Početno

joj goga kak si opaljena..
    :D zakon si mi..
    ali mislim da te mogu razumjeti kako ti je..iako još nisam rodila mogu po tvojoj priči shvatiti kako je to kad moraš bježati da ti ne navlači cice...
    sad onda kad si sama (večeras) iskoristi to i rči po kući gola....
    baš si me nasmijala :smileić koji se valja od smijeha:

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo kupili klimu. Bez nje bi ispalila.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evo, mi bili 4 dana u Zagrebu i ja skoro prolupala od vrućine! Mislim da je u našem potkrovnom stanu na trećem katu u Zadru, čak i bez klime, mnogo izdržljivije nego u kući mojih staraca u Zaprešiću! Stvarno ne znam kako sam preživjela tolika ljeta u Zagrebu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi upalimo klimu i stavimo na funkciju "sleep" da radi koji sat pa se sama ugasi. Dok ona radi je dobro i oko 2.00 osjetim kako mi curi znoj po tijelu gdje god mi se koža dotiče, a sad mi se već svugdje dotiče! Nekad sam imala noge okserice, a sad imam ikserice. Stvarno je cudan filing kako se oznojim među nogama.
    I ja mislila da mi curi plodna voda ili da sam se popiskila.
    Oko 2.00 otvorimo prozore i sva vrata. Napravimo propuh, ali ne pomaze.
    Jastuk mi bude skroz mokar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •