Možda bi ovo trebalo premjestiti u probleme. No kako izdržavate ovaj pakao od temperature zadnjih noći (i dana)? Sinoć sam u 11 navečer provjerila temperaturu na termometru obješenom na prozor (drugi kat, sjeverna strana zgrade) i bilo je nekih 24-25. MM se uvukao u krpe, u pidžami, pokriven dekicom do brade, a ja sam se oznojila vidjevši ga. Spavam u majici i gaćama, s ćoškom plahte preko stražnjice (navika, : smajlić sliježe ramenima: ), a bila bi i gola da mi nema djeteta starijeg. On je dojio do moje druge trudnoće i još obožava cice, pa ih je bolje sakrit jer su meta napada.Prozori pootvarani, ali nema svrhe jer nema vjetra koji bi pokrenuo propuh. (Tata-mata di je tvoj balkon??? Moja zgrada ih nema.
)
Osim vrućine i znoja, luđački mi trne ruka i boli ko vrag pa se samo vrtim, ne mogu se nikako namjestiti u krevetu. Još me noćas napala ideja da ću rodit, pa sam cijelu noć čekala da mi pukne vodenjak. No nije. Vjerojatno će ipak pričekati drugi tjedan. I na kraju samo se iživciram jer se nisam naspavala, a u glavi mi je vizija noćnih buđenja kada beba konačno odluči doći. I tako ludujem. Valjda je to normalno za zadnje trudničke dane...