upravo saznali da ih imamo![]()
male plikove ima po stomaku i kaže dr da je to to.kupanje u hipermanganu 2 x dnevno i mazanje s nekom kremicom od 130 kn.u najgore moguće vrijeme što zbog blagdana što radi posla![]()
![]()
upravo saznali da ih imamo![]()
male plikove ima po stomaku i kaže dr da je to to.kupanje u hipermanganu 2 x dnevno i mazanje s nekom kremicom od 130 kn.u najgore moguće vrijeme što zbog blagdana što radi posla![]()
![]()
mi ih upravo preboljesmo-starije djete
sada smo u očekivanju s mlađim
nije bilo tako strašno kako sam ja očekivala.
pedijatrica nam je rekla da je on imao tkz. "Kraljevske kozice"-nije ih bilo tako puno i prilično su brzo prošle.
izbijale su jedno tri dana, mazali smo ih pruriced gelom, kupali se u hipermanganu i dobio je fenistil kapi da mu ublaže svrbež.
on je moram ga pohvaliti bio jako discipliniran i nije ih dirao a najteže mu je padalo to što nije smio ići van
uglavnom kaže pedijatrica da kozice same po sebi nisu problem nego je problem u tome da jako sruše imunitet pa su djeca nakon njih podložnija drugim bolestima
nas npr. muči treća mandula pa je sada podivljala tako da moramo otorincu odmah nakon praznika a i sada imamo neku terapiju za to
mene više muči to što je mlađi kronični bolesnik a uz to ima dve i pol godine pa ne znam kako će eventualne kozice kod njega izgledati
evo sad sam ju vaticama namazala hipermanganom.nisam u kadu jer još nema puno pa da ne leži u tome .jedino neznam kako s glavom jer vidim ima u kosi dva prištića već.namazala sam onda s tom kremom zove se PRURICED tj to je gel od URIAGE..i popila je Rinolan navečer.ah neznam šta nas čeka...temp je 37.5
mi ih odradili prije dva tjedna, terapija bila ista, kupala sam ih 2 puta dnevno u otopini hipermangana kada ih je najviše svrbilo. 3 dana su izbijale, 5 dana je svrbilo i onda je krenulo brzinski na bolje!
nadam se da ćete tako i vi!
sretno
ma najveći je problem kako s POSLOMbaš sada u najgore vrijeme moram na bolovanje aaaaaaaaaaaaaa
nama je rečeno da se područje kose ne dira tj, ne maže s gelom niti pere hipermanganom, a lice da isto ne peremo u hipermanganu nego samo mažemo
a hipermangan se inače rastopi u vodi-mi smo ga kupali u velikoj kadi kao i inače i u tu vodu smo stavili hipermangana koliko stane na vrh noža-tek toliko da voda postane blago ružičasta
temperaturu je imao samo prvu večer i to oko 37,5
držimo fige da prođu čim prije
i da ona stara babska da dijete treba što više utopliti tj. zabundati ne vrijedi-dijete treba normalno obući u pamučnu robu i treba biti u sobi normalne temperature-znači da ne bude prevruće ali ne smije van tj. na hladno
Ovdje se već puno pisalo o kozicama , sigurno će vam pomoći
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...=vodene+kozice
Mi očekujemo kozice u najmlađeg negdje između Božića i Nove godine.
hvalatraktorka prvotno napisa
nisam ni vidjela
onda se može ovaj moj zaključati a prebacujemo se tamo![]()