Jedna žena, neću detaljizirati, jer neki koji me poznaju će znati o kome se radi. Dakle kćer joj je oboljela od leukemije sa 4.5 godine. Nakon duge i iscrpne borbe maloj je bilo bolje. Majci su predložili da s obzirom da nisu pronašli prikladnog donora zatrudni radi uzimanja i pohranjivanja matičnih stanica. I tako je i učinila. Nije imala u planu imati još djece, ali kada je to čula odnosno oni, mislim i na M, uspjelo im je. Rodila je pred neko vrijeme u Zg. i spasila, srećom, i život prvoj curici.
A ova druga kćer, to je također najvoljenije i najdraže dijete na svijetu. I neće joj sakrivati kako je nastala.

Da i ja bih to učinila. (jedino se u ovom slučaju divim kako neke žene požele zatrudniti, i hopla, beba već stiže. Blago im na tome)

Ali jedino što sam ja shvatila da će dijete u konkretnom slučaju poslužiti isključivo za to. Odnosno neće preživiti doniranje života bratu ili sestri. Moram priznati da nisam detaljno pratila. Ali tako sam ja shvatila. E to ne znam da li bih mogla. Nadam se da sam u krivu jer onda mi to baš i nije nešto super.