Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Gdje na hitnu za bebu od 6 mj.u Zagrebu

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Gdje na hitnu za bebu od 6 mj.u Zagrebu

Maleni mi kašlje već 7 dana (ima 6 mjeseci). Prije 5 dana je imao temperaturu ( 1 dan ) i tada smo bili kod pedice koja je rekla da su pluća i grlo ok. i da neće vaditi krv. (btw. tamo smo čekali 2 sata ). Od tada se kašalj pojačao i pojačava, a vikend je pred nama. Ako bude frke idem na hitnu samo ne znam gdje (Klaićeva, Srebrenjak, Zarazna...) Inače, pije sljezov korjen, odštopavamo nosić ali me frka da se ne spusti do bronhija...ipak je on miš maleni.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bi isla na rebro, ne znam zasto ne volim Klaicevu. No, odi tamo gdje ti je najblize.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja biram zaraznu ili srebrnjak, u slučaju da bi morao ostati da mogu biti s njim. desilo nam se jednom da je morao ostati, sreća pa smo išli na zaraznu, a ne u vinogradsku kako nam je preporučeno.
    trenutno je bolja opcija zarazna, jer na srebrnjaku vlada rota-virus pa nije baš preporučljivo.

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mi smo par puta isli u Vinogradsku na hitnu pedijatriju. meni je tamo ok, temeljiti su stvarno, mozda i pretemeljiti, doktori su vecinom mladji i pristupacni. nemam zamjerke...a drugdje nisam bila pa ne znam

ali mislim da neces pogrjesit bilo gdje da odes, samo da je pedijatrija, nemoj na obicnu hitnu - s tim imam losija iskustva, ali ne u Zg

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Sam kašalj nije razlog za hitnu, jedino u slučaju da mu od njega ponestaje daha, ako crveni ili plavi od kašlja. Ako si nesigurna možeš ga odnijeti u dežurni DZ da ga pedijatar ponovo presluša i u slučaju potrebe uputi u bolnicu. Tako ćete se poštedjeti nepotrebnih 2-5 h čekanja u zatvorenom s gomilom roditelja i ozbiljnije bolesne djece te nove bolesti -kao nagrade.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Potpisujem bibai.

Kada smo mi išli na hitnu uvijek smo išli u Vinogradsku i mogu reči da sam jako zadovoljna svima... od odnosa, detaljnosti... pristupačnosti...

Ali ako su pluća u pitanju, mislim da je onda najbolji Srebrnjak...

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo u hitnim slučajevima uvijek išli u Zaraznu... Brza obrada, dobre dijagnoze, mogu ih samo pohvaliti...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi kada je potrebno uvijek odlazimo u Vinogradsku, hitna je dobra no nažalost nemaju mogućnosti da roditelj bude uz dijete u slučaju ostanka u bolnici. Zarazna mi baš i nije za kašalj, ipak tamo dolazi hrpa ljudi i djece sa sumnjom na neku zaraznu bolest koju se jako lako pokupi. Klaićeva mi je zbog gužve zadnja opcija, a na Rebru i Srebrnjaku nismo ni bili pa ne mogu ništa reći. Ipak, priznajem da bih danas da imam tako malo dijete ( i da se nisam navikla na Vinogradsku -blizu mi je ) uvijek gledala da idem na hitnu u bolnicu koja imam mogućnosti da primi i roditelja u slučaju hospitalizacije.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

po meni je to najvaznije, meni je oba dva puta starije dijete ostalo u bolnici kada to stvarno nisam ocekivala ...

za kakve slucajeve idete na Srebrnjak? da li oni vode racuna o teritorijalnoj pripadnosti, jednom su nas, zbog toga sto mi, kao, spadamo na Rebro, skoro poslali iz Klaiceve :shock:

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zarazna ili ono što je najbliže prema vašem mjestu stanovanja.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Znam da se samo zbog kašlja ne ide ali ako opet odem kod pedice, u slučaju sumnje na kakvu upalu, ona šalje na daljnje pretrage u navedene bolnice tako da bi si neodlaskom kod nje uštedila barem 2 sata nepotrebnog čekanja. Sada vidim da roditelj ne može ostati svugdje sa djetetom, pa vas molim da nabrojite bolnice u Zg. u kojima se može ostati sa bebom? Nadam se da neću trebati, ali da znam za ubuduće

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

peso- "samo" kašalj zna biti i nešto gore a da pedijatar ne zna uvijek prepoznat pravo stanje ( a i izgubit češ dva-tri sata čekajući kod nje ). Meni su djeca zbog krive procjene pedijatra ( koji je usput rečeno na glasu )3 puta bili u bolnici ( sva 3 puta je bila riječ o kašlju s otežanim disanjem -poslije se ispostavilo da je mali asmatičar). Ne plašim te, nego ti želim reći da ako osječaš da trebaš ići po drugo mišljenje ili na hitnu da to i učiniš, bez obzira što okolina to ne odobrava. Mene je profesorica oprala kako nisam uvidjela da je dijetetu potrebna stručna pomoć itd.itd. i to sat vremena nakon što sam bila kod pedijatra ( na hitnu sam otišla samo zato jer mi nije leglo da dijete teško diše i kašlje od rasta zubića ).

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

peso- "samo" kašalj zna biti i nešto gore a da pedijatar ne zna uvijek prepoznat pravo stanje ( a i izgubit češ dva-tri sata čekajući kod nje ). Meni su djeca zbog krive procjene pedijatra ( koji je usput rečeno na glasu )3 puta bili u bolnici ( sva 3 puta je bila riječ o kašlju s otežanim disanjem -poslije se ispostavilo da je mali asmatičar). Ne plašim te, nego ti želim reći da ako osječaš da trebaš ići po drugo mišljenje ili na hitnu da to i učiniš, bez obzira što okolina to ne odobrava. Mene je profesorica oprala kako nisam uvidjela da je dijetetu potrebna stručna pomoć itd.itd. i to sat vremena nakon što sam bila kod pedijatra ( na hitnu sam otišla samo zato jer mi nije leglo da dijete teško diše i kašlje od rasta zubića ).

slažem se ...danas mu se malo smanjio kašalj, pa ću pričekati još koji dan

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mi bili i u Zarznoj (al već sa uputnicom za ostanak) a prekjučer na Rebru (visoka temp koja ne silazi)..i sve pohvale..mladi doktori, sve brzo gotovo, nalazi krvi i urina za pola sata..
    u 2.20 krenuli od doma, na povratku stali po antibiotik i u 4.20 već u krevetu bili...

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

rebro. s njima imamo sjajna iskustva.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nažalost- imamo iskustva.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sad zadnje smo na srebrnjaku bili. koma dugo čekali ali su napravili kompletnu obradu

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

pitanje- gdje je zarazna da znamo za neki drugi put?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa
    pitanje- gdje je zarazna da znamo za neki drugi put?
    sa zvijezde prema mirogojskoj, bolnica fran mihaljević.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

aaa fran mihaljević! ma znaaam, i tamo mene znaju!!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moje dijete ima barem jedan bronhitis mjesečno vec više od godinu dana i budući da imamo pedijatra koji smatra da je to sasvim normalno, u situacijama kad ja procijenim da je to potrebno (visoka temp uz otežano disanje, promuklost isl) odemo na zaraznu. Nikad nisam požalila. Istina, bude gužve ali brzo se riješi, djetetu odmah izvade krv iz prstića a prema potrebi i ostale pretrage, nalazi su brzo gotovi. Imaju mogućnost smještaja uz dijete u bolnici i dnevnu bolnicu u kojoj dijete može ostati 12 h na promatranju, uz majku naravno da bi procijenili da li je bolničko liječenje potrebno.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

samo nebi šalatu preporučila jer su neljubazni, ne komuniciraju sa roditeljima, ponašaju se totalno nepristupačno a ako dijete bude hospitalizirano roditelji mogu biti preko dana samo na hodniku sa djetetom a ne kraj kreveta

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i mame mogu biti samo do 6 mjeseci starosti djeteta i samo ako doje na šalati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •