Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: deflux

tvojvo12

Početno deflux

Pozdrav!prvi put se javljam, puno znači razgovor sa drugim roditeljima pa eto i mene.moja curica ima 2 godine, refluks 3.stupnja na lijevoj strani,povremene urinoinfekte, oštećenje lijevog bubrega koji trenutno radi 21%, desni je u redu.
    uskoro idemo na deflux u klaićevu bolnicu kod prof.dr.Župančića.
    ima li tko možda iskustva u toj bolnici pošto sam iz zadra?

lijep pozdrav

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Samo da vam pozelim srecu. Nemamo iskustvo s defluxom, ali Klaiceva nefrologija nije na losem glasu. Bitno je da vjerujete u uspjeh i da vjerujete vasem lijecniku. Jos jednom, sretno

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

moj sin je je imao refluks 4. stupnja na desnom bubregu a lijevi niti nema. i mi smo dva puta bili na uštrcavanju defluxa i zadnja mikcija je pokazala da refluksa više nema. na žalost ne mogu ti reći kakvo je stanje u Klaićevoj bolnici jer smo mi to obavljali na Rebru kod prof. Batinice.
    nadam se da će i vama deflux riješiti problem i držim fige :love:

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kako to da ste se odlučili na deflux a ne na pravu trajnu operaciju?

nakon defluksa se refluks u veliki većini slučajeva vraća, to je nepouzdana metoda...
    a tu je i dosta cistografije uključeno, prije zahvata, pa odmah poslije dal je uspjelo... pa opet za par mjeseci kako se primilo...

u svakom slučaju SRETNO!

tvojvo12

Početno

Hvalav vam svima na odgovoru.evo ispričat ću kako je nama bilo,pa ako kome pomogne...Išli smo u Klaićevu bolnicu kod prof.Župančića prošli tjedan .4 dana su trajale pretrage, krv,urin,ultrazvuk bubrega i mikcija.Peti dan smo obavili deflux za koji je dr.rekao da je prošao u redu,pa za dva mjeseca kod njega na kontrolu.Dobila je terapiju,pola mjeseca Ninur,pola mjeseca Sinersul.Sad muku mučim da joj ubacim Ninur u usta,ne ide joj nikako.Da ne zamaram sa detaljima htjela sam reći da je naše iskustvo sa dr.Župančićem pozitivno,pogptovo jer je bio ljubazan i sve nam lijepo objasnio.Bili smo smješteni na urologiji,pa želim pohvaliti sestre na tom odjelu.
    Mislim da mi roditelji moramo imati jako puno strpljenja.
    Sad mi je i dalje stalno kontrolirati urin,a tu sam jako oprezna jer dva puta zaredom je imala urinoinfekte bez simptoma,pa moram slušati neki svoj osjećaj kad izvaditi urin...
    Žao mi jer sa svojom nefrologinjom ne osjećam se ugodno i sve što sam saznala o refluksima je sa Inerneta i sa foruma.
    Zašto deflux,a ne operacija? Tako mi je savjetovao doktor,pa sam razmišljala i pristala s povjerenjem na deflux.
    Veliki pozdrav!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •