Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: ventolin u kombinaciji s cefixinom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sasava mamica

Početno ventolin u kombinaciji s cefixinom

imam sina od 8 mjeseci i vec tjednima jako kaslje,hropce i curi mu nosic.bili smo danas kod pedijatrice i dobili cefixin antibiotik i ventolin sirup.zasto ventolin,buni me to i ima li itko iskustva s ta dva lijeka u kombinaciji? :? citala sam da ima dosta nuspojava kod uporabe ventolina pa me malo strah!molim za savjet.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: ventolin u kombinaciji s cefixinom

Citiraj sasava mamica prvotno napisa
    imam sina od 8 mjeseci i vec tjednima jako kaslje,hropce i curi mu nosic.bili smo danas kod pedijatrice i dobili cefixin antibiotik i ventolin sirup.zasto ventolin,buni me to i ima li itko iskustva s ta dva lijeka u kombinaciji? :? citala sam da ima dosta nuspojava kod uporabe ventolina pa me malo strah!molim za savjet.
    Zašto ova tema na Trudnoći, ovo pitanje postavi na Zdravlje djece; ali i zašto sumnja u pedijatra koji je dijete pregledao i dao dijagnozu tj terapiju? Zar misliš da će ti stručnije odgovoriti neka mama za internetom nego pedijatar koji je pregladao dijete :? ?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Re: ventolin u kombinaciji s cefixinom

Citiraj Mercedes prvotno napisa
    Citiraj sasava mamica prvotno napisa
    Zašto ova tema na Trudnoći, ovo pitanje postavi na Zdravlje djece; ali i zašto sumnja u pedijatra koji je dijete pregledao i dao dijagnozu tj terapiju? Zar misliš da će ti stručnije odgovoriti neka mama za internetom nego pedijatar koji je pregladao dijete :? ?
    Mercedes, BRAVO!!!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ej Stana pozdrav

dugo te nije bilo

sasava mamica
    ventolin sirup je dobio jer vjerovatno ima malo stisnute bronhe, kažeš sama da hropće, pa da lakše diše

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sasava mamica- razumijem te. I nas je mučio taj ventolin i to zato jer nam nitko nije imao ni vremena ni volje objasnit o čemu je točno riječ ( ali su zato uvijek imali volje nasmijat se na moje pitanje ). Aleksanda ti je lijepo napisala iz kojeg razloga i mislim da se za tih par dana ne trebaš brinut. Uvijek razmisli da su moguće posljedice uzimanja ventolina manje od mogućih posljedica ne uzimanja ( mada su mene uvjerili da ih nema ). I ne ustručavaj se pitati, nekad možeš čuti i pametnu stvar koju onda možeš pitati svoju pedijatricu ( nikako to sama ne sprovoditi ).

Mercedes, Stana- ne pogode niti pedijatri uvijek ono što bi trebali, niti bolest, niti terapiju, pa vas ne treba čuditi što se ljudi raspituju na više strana. Ja osobno nisam dobila dojam da bi žena ukinula sinu ventolin da joj je to tu netko rekao. Bar se nadam :/ .

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da ocito mu je cula na plucima bronhoopstrukciju pa mora dati ventolin da se dijete ne gusi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •