-
nakon aspiracije / pod anestezijom
Za dan-dva cu po treci put pod opstu intravensku anesteziju radi aspiracije jajnih celija.
Nikad ne povracam nakon budjenja, pa sam po dva dana jako slaba, osjecam vrtoglavice i mucninu.
Zna li neko od vas neki nacin na koji se svi ti medikamenti (sta li) sto prije mogu izbaciti iz organizma, kako bih se sto prije vratila u normalu?
-
Ako sam dobro zapamtila, nama je bilo rečeno piti što više vode, ne znam jesam li sad zabrijala tj. s čime je to pijenje vode točno u vezi, ali bilo je spomenuto kao da se lakše izluče lijekovi.
-
Meni je bilo super poslije punkcije općom anestezijom, ali istina je da sam lokala vode, ali zbog toga da ne dobijem HS...
-
-
SevenMaja, mislim da se to što sam ja zapamtila odnosilo na izlučivanje lijekova primljenih u stimulaciji i to se odnosilo na neki dulji period pijenja, ako sam to ja dobro povezala. Anestezija ovisi o tvojoj nekoj individualnoj reakciji - nekima se uvijek povraća i sl., ja sam dosad prolazila bez nekih reakcija na opću anesteziju. U svakom slučaju ti pijenje vode neće škodit, a bitno je kod hiperstimulacije, da se spriječe uroinfekti i općenito je zdravo - ja pijem 2 l dnevno zbog svojih uropriča. Sretno s anestezijom i s postupkom!
-
Hvala Ina
Sve je proslo! Jutros sam imala aspiraciju (12 jajnih celija). Anesteziju sam odlicno podnijela (za divno cudo). Danas me jos bolucka stomak od aspiracije i to je sve.
-
-
vakic, hvala ti
-
Samo da znas da mi jako zao
:?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-