Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: nakon aspiracije / pod anestezijom

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno nakon aspiracije / pod anestezijom

Za dan-dva cu po treci put pod opstu intravensku anesteziju radi aspiracije jajnih celija.

Nikad ne povracam nakon budjenja, pa sam po dva dana jako slaba, osjecam vrtoglavice i mucninu.

Zna li neko od vas neki nacin na koji se svi ti medikamenti (sta li) sto prije mogu izbaciti iz organizma, kako bih se sto prije vratila u normalu?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ako sam dobro zapamtila, nama je bilo rečeno piti što više vode, ne znam jesam li sad zabrijala tj. s čime je to pijenje vode točno u vezi, ali bilo je spomenuto kao da se lakše izluče lijekovi.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni je bilo super poslije punkcije općom anestezijom, ali istina je da sam lokala vode, ali zbog toga da ne dobijem HS...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala vam cure Ima sutra da se napijem vode za narednih 5 dana

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

SevenMaja, mislim da se to što sam ja zapamtila odnosilo na izlučivanje lijekova primljenih u stimulaciji i to se odnosilo na neki dulji period pijenja, ako sam to ja dobro povezala. Anestezija ovisi o tvojoj nekoj individualnoj reakciji - nekima se uvijek povraća i sl., ja sam dosad prolazila bez nekih reakcija na opću anesteziju. U svakom slučaju ti pijenje vode neće škodit, a bitno je kod hiperstimulacije, da se spriječe uroinfekti i općenito je zdravo - ja pijem 2 l dnevno zbog svojih uropriča. Sretno s anestezijom i s postupkom!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala Ina

Sve je proslo! Jutros sam imala aspiraciju (12 jajnih celija). Anesteziju sam odlicno podnijela (za divno cudo). Danas me jos bolucka stomak od aspiracije i to je sve.

vakic

Početno

Srecno Majo

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

vakic, hvala ti

vakic

Početno

Samo da znas da mi jako zao :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu