Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: VIP probiotik

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno VIP probiotik

u 2 mj smo na 4. antibiotiku....dosad nismo koristili nikakav probiotik

na uputama piše 1 g na 125 ml vode..

mene zanima jel može i u manje vode ili u neku drugu tekućinu, jer malac bi to trebao popit natašte ujutro a to je ipak dosta vode za njega?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

može u sokić

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

tako mi je rekla doktorica...

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moje cure ga popiju s manje vode
    bitno je da odstoji desetak minuta da bakterije prorade, količina vode je u drugom planu

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hvala cure..ja ostavim 15 min da odstoji...i dam mu čim se probudi (odma traži vodu)...jutros popio skoro odma 1 dcl...nisam stavila 1,25....

još sam sinoć pročitala da doktori preporučuju i u majčino mljeko stavit....

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Gdje u Zagrebu mogu kupiti VIP Probiotik? Da li ga smijem davati curici od ogidnu i 8 mj., i to uz UroWaxom, jer se pokušavamo riješiti E coli?

I kako da joj ga dajem? Ona nikako ne želi piti ljekove, uvijek se borimo, tek smo danas počeli sa Uro WAxom, naravno da nikako, ni milom ni silom neće progutati kapsulu, tako da sam joj danas, nakon 15 raznih pokušaja, na kraju otvorila kapsulu, sadržaj stavila na žlicu sa voćnom kašicom i dala joj.
    Jedva je progutala.
    Inaće se mora uzimati na tašte, tako da ne znam da li je ovosa kašicom ok, možda bolje razmutiti u malo vode pa ju nagovoriti da popije? Moramo ga uzimati barem 2 mj. kako ću sad još i Probiotik davati, kad se već sa ovim borimo??

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uzmi acididophilus od lifetime -a, odlican probiotik u obliku i okusa kao bomboni pez.za grickanje ima ih za kupiti samo u twinlabima.

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Preporučam Normia prašak od JGL-a; može u tekućinu ili u hranu, ne mora na tašte.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •