ja je donekle smtarma točnom, ali šta kad ti je srce na dva mista, kad je onako po polavepar prvotno napisa
![]()
ja sam iz St-a, mm iz Ljubuškog. udajom sam preselila u Lj. i sve je bilo super u početku, ona luda zaljubljenost, nova sredina, sve novo....a onda je prošlo vrime i meni je srce sve više krvarilo jer nema mora, nema veeeelikog grada, nema moga govora i "moga" svita.
i kad god bi dolazili blizu st-a meni su ona njegova svitla bila najlipša na svitu, smrad rive najlipši parfem ovog svita, varoške ulice mog djetinjstva na kojima pasi ostavljaju tragove najčistije i najdraže kalete ovog svita.![]()
sunce je u splitu uvik jače i lipše grijalo nego u lj., ptice u splitu lipše pivaju, bura je zdravija u st nego u lj., ma sve je nekako svjetlije, veselije i lipše tamo di si rođen. makar meni.
i držim da je točnija ona: di ko niko tu i poniko (makar u mom slučaju). svaki odlazak iz st-a put lj. kidao mi je komadić srca i ostavljao sve veću tugu i prazninu koja se onda naravno odražavala i na svakodnevni život. i tad sam odlučila: vrime je vratit se doma.![]()
ma koliko ja volila svog mm-a u mom srcu ljubav prema njemu nikad nije uspila popunit tugu i čežnju za rodnim gradom.
i vratila sam se doma![]()
sad smo u st-u, mala i ja, mm je vikendaš![]()
nije vezan poslom za lj., pa moj penzić može bez problema šetat na relaciji lj-st-lj.
ovako je meni vuk sit, a sve ovce na broju, točnije srce tamo di triba bit![]()