ja sam naučila voziti bicikl tek s 9 godina - mama me učila sa nekih 5-6 (uz pridržavanje i trčanje za mnom) i u jednom trenu sam napravila krug po parkiralištu i shvatila da sam prošla KRAJ nje - tj. da nije iza mene i da me ne drži) i PALA ko kruška, sva se izgrebla

poslije toga godinama nisam htjela sjesti na bicikl - užasno sam se bojala
uzalud su me mama i tata uvjeravali da ja ZNAM voziti i da sam se cijeli krug odvezla sama - jednostavno, previše sam e bojala...

onda, sa punih 9 godina, moje društvance vani je odlučilo da je krajnje vrijeme da im se pridružim u vožnji - i iako me bilo užasno trah (i užasno sram) - nagovorili su me i do nea im hvala na tome

bilo je užasno smiješno vidjeti mene na bicikliću i hordu djece koja trči uz mene...

na kraju sam se oslobodila kad je netko od njih predložio da probamo na travi - zapravo totalno nelogično - jer je teže voziti po neravnom - ali na travi me nije bilo tako strah kao na betonu .... i tako sam ja naučila voziti bicikl uz prijatelje...

nizbrdicu sam savladala puno kasnije - nakon što sam završila u jarku u koprivama