Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Tara i ja

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Tara i ja

Od ožujka smo Tara i ja same , eto nebi puno duljila oko svega, ukratko MM i ja smo se razveli, onako normalno, ostali smo u jako dobrom kontaktu, Tara se često viđa sa tatom. Tara nam je najbitnija, objasnili smo joj tako da ona sa svoje nepune 4 godine to shvati, i prihvatila je, u vrtiću super funkcionira, tu i tamo postavlja pitanja u stilu "zašto je tata otišao?", ali s puno razgovora, nježnosti i razumijevanja dani nam prolaze.................i MM se puno s njom druži, i mislim da neće biti nikakvih problema.
    A ja............ha dobro sam neki dan bolje neki gore. Zato jel smo bili "par iz snova" tak su nas bar zvali dok smo bili zajedno, mladi smo se vjenčali, dobili Taru nakon dosta godina, ali nit između nas dvoje je pukla ostalo je prijateljstvo i eto.............teško je moramo se privikavati na novi način života, ali mislim da je odluka koju smo zajedno donjeli najbolja za sve troje.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nana :??

zao mi je jer vjerujem da je to znacajna promjena u zivotu, ali ako se radi o zajednickoj odluci jer ne mozete vise zajedno, bolje nego da se krvite pred djetetom...

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma, nije kod nas bilo niti svađa, niti predbacivanja, niti je razlog netko treći, nego jednostavno osjetili smo da između mene i njega nema one "niti", počeli smo živjeti previše kao frendovi a premalo kao partneri, i nije išlo na bolje.............kada smo to shvatili prvi put mislili smo da je to neko prelazno razdoblje, da če proći ali nažalost nije :/ .

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nana, drž' se!
    mislim da si jako hrabra jer puno ljudi živi u takvim kvazi-brakovima (ako ne i puno gorim!!) i nema petlje mrdnuti dalje! treba se usuditi pružiti šansu drugačijem, punijem životu!
    ljudi često nemaju razumijevanja za prekide brakova/veza u kojima nema nekih velikih, konkretnih problema i katastrofa, a najgori je u biti takav prazan život u sredini-nedovoljno dobar da budeš sretan, a nedovoljno loš da nešto promijeniš-i u biti to dugotrajno lagano umiranje!
    zato skidam kapu što si se usudila, želim ti da doživiš pravu stvar i živiš jedan sretan i ispunjen život!
    i nadam se da će tvoja curica proći to bez većih trauma i razumjeti (kasnije) vaše razloge!
    i tebi i tari !

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nana
    hrabra si

i zaslužuješ sreću

pusa

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nana,a sad hrabro i punim plucima naprijed!
    puse ohrabrilice saljem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tebi i Tari uvijek samo: od svih nas.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

nana, hrabar potez....želim vam samo najbolje u životu!!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Samo hrabro naprijed.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nana, divim ti se

zelim vam svima troje puno srece.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure moje hvala vam puno
    Da je teško, i je :/ ali opet s druge strane živjeti u zajednici u kojoj si svjestan da se nešto lomi, da se mijenja i da tako dan za dan prolazi a nejde na bolje nije za mene, ne želim to tako a bome ni MM. A s druge strane dosta godina je za nama, puno smo toga prošli, i uvijek mi naviru ta sjećanj .
    No s vremenom će sve doći na svoje....................

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nana, ja se nadam da će se stvoriti neka nova sjećanja... Možda ne ljepša i intenzivnija..., ali svakako nova, drugačija...
    Neka koja će nastati s obzirom na protekle godine, nova velika iskustva...

Početno bravo

Nije lako prekinuti vezu koja je trajala dugo godina, pa jos "ucvrscenu" djetetom. Zato kazem :SVAKA CAST NA HRABROSTI.
    To je uzasno tesko napraviti, znam to dobro.
    Znam i da se vracaju razne lijepe slike iz zajednickih godina, pa je jos teze.
    Ali, znam isto tako da je bolje prekinuti , nego zivjeti lazno.
    A mislim da mnogi tako zive iz raznih razloga.
    Zato pozdravljam ovakvu odluku jer koliko god je teska , donijeti ce rezultate u buducnosti i nagradu.
    Mislim takoder da je grozno djetetu koje zivi u zajednici gdje se roditelji vise ne vole ili gdje nema ljubavi. (da ne govorim o onima koji zive tamo gdje se roditelji potajno mrze.....a ti brakovi jos uvijek postoje i ti ljudi zive zajedno ili gdje jedan maltretira na razne nacine onog drugog)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja isto skidam kapu!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cestitam i uzivajte!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor