Pokazuje rezultate 1 do 50 od 136

Tema: prvo micanje bebe?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj sunčica vk prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam trudna 15 + 2 , druga trudnoća i još uvijek čekam...
    bebač se javio sa 15 + 6 i to sam osjetila kako se okreće kompletan....nije bilo udarac....a preključer , znači 16 +3 pravi udarci i to toliko da mi je stomak odskočio na mjestu gdje je udario!!

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

bebač se javio sa 15 + 6 i to sam osjetila kako se okreće kompletan....nije bilo udarac....a preključer , znači 16 +3 pravi udarci i to toliko da mi je stomak odskočio na mjestu gdje je udario!!
    Nekako mi se čini da je udarila prije nego udario

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj saf prvotno napisa Vidi poruku
    Nekako mi se čini da je udarila prije nego udario
    ja sam nastavila na onu imenicu BEBAČ kao bebač je udario.... iako ja navijam za curicu...a svi tupe da je dečko....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

dešava mi se od tada da se bebač ne javlja i po dva dana ..onda me malo pukne..tek toliko da znam da je ok...i onda niš po dva tri dana!!!?? ima netko sličnih iskustava??

gizolito avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

dešava mi se od tada da se bebač ne javlja i po dva dana ..onda me malo pukne..tek toliko da znam da je ok...i onda niš po dva tri dana!!!?? ima netko sličnih iskustava??
    meni ta razdoblja traju po tjedan dana. prvo je bilo rijetko, onda je nekih tjedan dana redovito lupkao ujutro i navećer. onda je bio miran skoro 2 tjedna. sad, zadnjih par dana udara cijelo vrijeme i sad mi već trbuh poskakuje kad me ritne (23+5)

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj gizolito prvotno napisa Vidi poruku
    meni ta razdoblja traju po tjedan dana. prvo je bilo rijetko, onda je nekih tjedan dana redovito lupkao ujutro i navećer. onda je bio miran skoro 2 tjedna. sad, zadnjih par dana udara cijelo vrijeme i sad mi već trbuh poskakuje kad me ritne (23+5)
    Primjetila sma da oni jako reagiraju na vanjske zvukove - kad se nije javio onda sam se namjerno glasnije smijala, ili namjerno vikala, pustila muziku-i evo ga. I kad diram trbuh se javi,pa sad mužu prijetim da ga pusti na miru dok spava . A fora skroz

ladymillion avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

suncica jasam danas ušla u 20 tjedan i imam iste simptome da se po dva dana ne javlja

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj ladymillion prvotno napisa Vidi poruku
    suncica jasam danas ušla u 20 tjedan i imam iste simptome da se po dva dana ne javlja
    uh...dobro onda...baš se nekad zabrinem..evo sad se nismo "čuli" i 4 dana pa se bebač danas javio malo....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •