kolac je gotov, sad sam vidjela da mi je margarin na stolu ostao?
kaj se moze desiti ako u kremi nema margarina?
kolac je gotov, sad sam vidjela da mi je margarin na stolu ostao?
kaj se moze desiti ako u kremi nema margarina?
bit će, svakako, manje kalorična![]()
bez brige, pojest će se i bit će![]()
Koji je kolac u pitanju?
Ajde napisi kakav je ispao pa cemo ga uvijek raditi bez margarina. Ja sam u potrazi za receptom s kremom, u stilu pijesak torte i slicno, gdje uz puding najcesce jos dodje i cijeli margarin. Uvijek mi je odbojno u takve kreme staviti cijeli margarin ili maslac, ali vjerojatno su tako finije.
Nešto slično se meni jučer dogodilo. Radila sam keksiće, trebalo je oblikovati kuglice. Ja mijesim, a sve nešto gnjeckavo, mislim si kak bum ja od ovoga kuglice radila. A onda vidim, u vagi mi brašno stoji.![]()
Baš me zanima kako će proći tvoj kolač.
'jaje na oko', ono sa kremom od pudinga od slatkog vrhnja i marelicama.
bas nista mu ne fali, totalno isto je kao i da sam ga stavila. 8)
Znaci da si mozemo ustjedjeti puuuno kalorija u svim slicnim kolacima? Ja cu svakako probati.
Mene odbijaju recepti u kojima ide 250 i više margarina i uvijek smanjim količinu margarina na pola.lonni prvotno napisa
Tako i ja. Ili i ne pravim kolače u koje ide puno margarinamonax prvotno napisa
![]()
U kolaču "jaje na oko" može i bez margarina, jer ide ta puding krema i kolač ostaje u protvanu, neće curiti.
Nemojte to isto probati s kolačem koji se fila između dva biskvita, jer će curiti na sve strane.
Ako vec stavljate margarin, onda to ili zamijenite putrom ili pravim slagom. Margarin je KOMA za zdravlje!