Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Upomoć-povratio je nešto žuto

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Upomoć-povratio je nešto žuto

Upomoć, moja isključivo dojena beba je sad upravo povratila mlijeko sa nekim žutim vodenastim mrljama (izgleda ko malo ulja u mlijeku)!
    Kad sam to obrisala sa poda sa tetrom na peleni je to žuto još više požutilo!

Napominjem da nije povratio jako puno, s te strane ništa neobično, ali to žuto me brine.

Jučer mu je i kakica imala čudan miris, u biti nije čudan nego se je osjetilo da se je pokakao a to se do sada nikad nije moglo osjetiti ovako preko robe (jedino baš da zabijem nos!).

Isključivo je dojen i jedino osim mog mlijeka što mu može završiti u želucu su kapi sljezovog korjena koje kapam u nos. Ali to već kapam odavno a nikad mu nije ovako bilo.

Help!

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa je li možda prehlađen, pa je progutao (i povratio) i neku sluz?
    Inače, štogod bilo, sigurno nema veze s tvojim mlijekom kao takvim pa bi vjerojatno bilo uputnije pitanje na zdravlju djece.
    Opet, ja se ne bih puno brinula ako se on ponaša kao i obično.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nije prehlađen, a znam da je bolje pitanje na zdravlju djece ali sam mislila da ćete mi brže odgovoriti ovdje.

Ja se slažem da se prebaci na zdravlje djece, a ja zasad neću paničariti.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kad je primio vakcinu?

Sto mu kapas sljezov korijen ako nije prehladjen? Mozda ipak guta neku slinu...

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ispravite me ako griješim, ali dugotrajna upotreba pripravaka od sljezovog korjena nije preporučljiva zbog djelovanja na srce!?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zna se dogoditi da iskljucivo dojena beba bljucne zuto ili cak zelenkasto u slucaju jaceg refluksa.
    Ako se to jednom dogodi nema veze, ali kao je ucestala pojava moglo bi znaciti da mu refluks (ili previse bljuckanja) malo nadrazjue jednjak.
    Ali ako ti mali ne bljucka, onda zaboravi, vjerojatno je od tog sto mu kapas u nos.

tina1975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja sam jutros andreju koji je malcice bljucnuo kada sam obrisala primetila da je na maramici jarko zuta mrljica :?
    Inace bolestan je, kaslje ne prestaje, nos malo curi malo je zastopan pa nesto valja unutra, a jutros je imao i temperaturu.
    Bili kod doktora i dao nam aloprol (uzimacemo ga preko inhalatora) i onaj Flumimucil da pije jedan dnevno. Takodje ga lupkam po ledjima.
    Meni je to ipak malo prezuto za sluz :/
    Primio je i vakcinu (pentaxil) prosli cetvrtak.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cjepivo je primio 9.12.

Ja svakodnevno čistim mu nosić sljezovim korjenom, šta to ne treba raditi svaki dan?? Meni je tako sestra od pedijatrice rekla.
    Prehlađen nije.

Bljucka uglavnom nakon jela, i zna nekad još malo bljucnuti.

Nikad to nisam primjetila do sad, to žuto. Baš tako kako tina1975 kaže, malo je prežuto za sluz. Žarko žute boje je.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sljezov korijen koristi se samo ako je dijete prehlađeno, nemaš zdravom djetetu zašto kapati ni čistiti nos

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Službeno izjavljujem da ja nisam normalna.

Ja sam mu svako jutro nakapala nos i izvlačila mu šmrkljće. Tj on svako jutro ima nešto u nosu, ono suho, ko i mi, samo mi to možemo izpuhahti a on nemože pa bi mu ja nakapala da omekšam i izvukla sa pumpicom.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Skorene smrklje moze da ima i od mleka koje mu je krenulo kroz nosic.

tina1975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Agata nase je zuto kao ta mrljica na tvom avataru (to u donjem desnom uglu na necem plavom) pa za nijansu tamnija...skoro svetlo narandzasto. Meni je to bilo malo nestvarno da je izaslo iz njega pa sam zakljucila da mi se maramica od neceg zamazala u dzepu, ali vidim da si i ti to nasla...nije ti nista ispalo iz dzepa u ono sto je on bljucnuo?!

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da, moguće da su on mlijeka jer mu zna biti nosnica puna mlijeka... hehe.. ali svejedno mu to smeta pa treba izvaditi. Ja sam još uvijek šokirana da sam mu ja kapala nosić svaki dan... više neću.

E, a meni je bilo točno tako jake žute boje ko na avataru. Moguće onda da je od sljeza.

Više NE kapam ništa!

tina1975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Agata ja i sebi i deci prskam svaki dan fizioloski rastvor zato sto nam je jako suv vazduh u kuci zbog grejanja. Imamo i ovlazivac, ali on se nalazi u sobi za po noci. Svi pedijatri su mi rekli da mogu koristiti fizioloski koliko hocu i da se to preporucuje po zimi kada se greje. Ja sam kupila onu infuziju od pola litre i imam za svakoga posebnu bocicu od Marisola posto tu ima onaj mehanizam za prskanje i prskamo se celi dan
    Sto se tice mackica u nosicu moj Andrej spava na stomaku pa ih nalazim po kreveticu

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jooj... ja svojoj čistim nos samo kad više ne može disati... poludi ako joj nešto pokušam kapati. Svakako možeš bez toga. Suhe šmrkljice skinem prstom. Pa to i ja imam svako jutro u nosu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •