Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Grize dude!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Grize dude!

Sinko koristi dudu, ali samo za spavanje. Preko dana vrlo rijetko. Od kad su mu počele rasti trojke grize dude (onako sa strane), ali čim ju pregrize više ju ne želi. Za vrijeme probijanja trojki, pregrizao je 5 duda u 2 dana i to dok se uspavljuje. Trojke su več praktički izrasle, ali dude grize i dalje povremeno (cca 1-2 dude tjedno). Evo slijedi i glupo pitanje: što dalje, da li će to prestati?
    Ne želim mu ukinuti dudu, jer ju stvarno minimalno koristi i to mi ne smeta, dok mu treba, nek ju ima, ali ovo je stvarno preskup sport. Koristi (kršitelj koda)ove dude, pa skupe su kao da su od zlata.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bože dragi, kakve nam sve stvari priređuju
    Jeste li probali sa nekim jeftinijim, a sličnog oblika dudama. Ma godi mu garant sad i za ostale zubiće, vjerovatno će prestati kad svi zubi budu vani.

ivory avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

DM ima dude sličnog oblika kao A. (Baby Love), a osim silikonskih ima i od kaučuka, pa probajte sa njima. Mislim da se one nemogu tako lako pregristi...

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moj stariji M je isto tako grizao A. dude, tad sam mu počela kupovati i ostale jeftinije, ali frajer nije htio druge!
    Trajalo je nekih minimum 6 mjeseci i u tom se periodu navukao na dude.
    Kasno su mu zubi nicali i veoma teško!
    Kad bi mi dojadilo kupovati nove, onda je grizao istu i tek kad bi izgrizao više od pola onda bih mu davala novu!
    Plašila sam se da ne proguta dio.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma i ja se bojim da ne proguta dio. Mada on čim napravi rupicu, samo vrti dudu po ustima, pa mi ju vrati. A ništa, jedino da probam s jeftinijima, ali nekako ne vjerujem da će ići. Znači Babylove i koliko vidim po iskustvima ima šanse da to i ta faza prođe. Trojke su na pola vani, gornje malo više, donje malo manje, još samo petice, pa smo na konju. Nadam se.

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Anemona.... isti problem. Isto trojkice i isto (kršitelj koda)ove dude. Baš danas idem u DM kupiti te Babylove. Jel u međuvremenu prestao gristi dude?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

DM - ove dude kod njega ne pale, nikako. Samo (kršitelj koda). Trenutno ih ne grize, več nekoliko tjedana nije niti jednu. Uglavnom, stalno u ladici imam paket neotvorenih, ako ga prime manija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •