-
Osoblje foruma
ako bi htjela ustati prije k. trebala bi ustajati u 5 ili 6. osim toga, ona se budi cim mene nema kraj nje tako da i to otpada. nece biti sama ni sekunde nego ju moram nositi otkad se probudi(m) do kad idem(o) spavati. ako se zaigra s f. na podu, to traje 3-4 minute prije nego sto pocne neutjesno plakati, a moze ju smiriti samo-zna se-nosanje.
jedino kaj ja stignem je kad navecer ona zaspe oprati sude i ves (moram ga prati navecer kad oni spavaju jer se f. boji vesmasine
), malo pospremim igracke, ne usisavam jer se oboje boje usisavaca. idem spavat oko 12-1, dok sve bude gotovo.
ako netko ima prijedlog kako da uspijem nesto malo ocistiti, bila bi mu zahvalna.
aha, kuham s njom u marami, riskiram da se spece i da mi pokusava uhvatiti nozeve i namirnice jer, eto, ona ne moze biti sama na podu niti 5 minuta na miru, a jesti se mora (barem f. mora).
vjerojatno je lakse ovima koje imaju muzeve, kod mene to nije slucaj bas cesto, a i kad je on je toliko neuredan da je kaos jos veci nego kad ga nema
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma