Neka vas anđeli čuvaju i daju vam snage za dalje.
Primite iskrenu sućut.
Neka vas anđeli čuvaju i daju vam snage za dalje.
Primite iskrenu sućut.
Uh cure, rasplakao me je svaki vaš post. Hvala vam što mislite na nas i što ste se skupa s nama nadale. Prekrasne ste.
Gdje ćemo naći snagu, neznam. Ali znam da je moramo naći, bez obzira što smo sada neutješni i ćini se kao da život više nikad neće imati smisla. Nakon ovakvih događaja shvatiš da život nije uvijek fer i s tim moramo naučiti živjeti.
Zahvalni smo makar i na ta prekratka 3 dana što smo bili tata i mama. Bila su to 3 najljepša dana u našim životima.
![]()
iskrena sucut..... zelim ti nebesku snagu za dalje
![]()
jako jako mi je zao![]()
![]()
nadam se da cete naci snagu za dalje.![]()
a joj koji sam kreten. Neki dan sam htjela poslati vibrice i djeca su me omela tako da sam totalno zbunjena. Moja iskrena sucut!![]()
nije uvijek fer, ali nije ni vjecno neferRozaGroza prvotno napisa
bit cete vi opet roditelji, sljedeci put na cijeli zivot![]()
![]()
mislim na tebe, stalno
puno misli na tebe i moja sestra i salje ti pozdrave (vidi moj mail u profilu pa ces znati)
Moja iskrena sućut.![]()
Čuvali vas vaši anđeli, a vama Bog dao snage da nastavite dalje i kao što je netko prije rekao, postanete roditelji za cijeli život.
pretužno,tugujem s Vama!Iskrena sućut
ne mogu vjetrovati tako sam se veselila da ce biti jos duplića u nasem gradu.pitala sam se gdje si ali mislila sam da si u bolnici bez kompa.
jako mi je žao i znam da nema riječi utjehe ,stvarno što sve čovjek može preživjeti ...drži se...
strašno mi je žao![]()
jao strašno mi je žao zbog vaših gubitaka![]()
![]()
![]()
držite se
Moja iskrena sućut! Dao vam Bog snage da dignete glave i krenete dalje sa svoja tri anđela u srcima!
![]()
![]()
![]()
jako jako jako tužno...
iskrena sućut...![]()
vašim malimda vas vječno čuvaju sa neba
a vama dovoljnoda smognete snage hrabro krenuti dalje
ne mogu niti zamisliti vašu bol![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Roza, tako mi je žao da moraš to proživljavati![]()
![]()
![]()
Stalno mislim na tebe i mislim kako nije fer što vam se svima to dogodilo, a divim ti se, toliko si hrabra i puna duha što te čini još nevjerojatnijom, nadam se da će vam skora budućnost donijeti najljepše trenutke u životu![]()
![]()
![]()
Iskrena sućut tebi i tvojoj obitelji, draga RozaGroza![]()
Naša najiskrenija sućut![]()
![]()
![]()
Roza primi moje iskreno saučešće.![]()
prisiklo me kad sam pročitala.......
zao mi je...
iskrena sucut roditeljima i neka vam dragi bog da snage da nastavite dalje![]()
![]()
![]()
![]()
Iskrena sućut! Zaista strašno i pretužno, ne postoji ništa bolnije od tragedije kroz koju ste prošli...Samo se pouzdajte u Boga, dat će vam snage i hrabrosti za dalje!