Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: fifi karte i domino - help

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno fifi karte i domino - help

Kupila sam Nini za Božić fifi karte i na kutiji je pisalo kako se igra, međutim, moja malena je tu kutiju strgala i ja sad ne znam kako bi se s njom igrala, ako netko ima ideju ili kutiju bila bih zahvalna

Također sam joj kupila i domino, s nekim životinjama, dječji, baš je sladak, misleći kako ćemo se lijepo igrati, i sad kad smo počele skužim da nemam pojma Rekla sam joj kako sad idem pitati tete na internet kak se to sve igra a ona pored mene s tisuću pitanja, pa kak ćeš ju pitati

Nisam baš tak smotana, kupila sam joj i memory i to rasturamo nas dvije

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Fotkala sam ti upute s kutije i poslala link na PP

... iako moj djeca ništa drugo ne igraju s tim kartama osim klasičnog memory

Domino pločice pomiješaš, podijeliš (mi dijelimo po 5 pločica); naizmjenično igrači postavljaju po jednu pločicu a slijedeći igrač mora postaviti pločicu koja sadrži isti lik (sliku) uz ovu koji je prethodni igrač postavio s tim da se gledaju slike s obe strane; ukoliko onaj koji je na redu za igru nema lik koji se traži, mora skupljati preostale pločice s hrpe dok ne dobije traženi lik ... pobjeđuje onaj koji prvi posloži sve pločice ...

Ovo je trebalo na filozofski kutak ...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mirje nemam što drugo reći
    hvala najveća vidi se dobro pročitati s kutije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove