-
ALERGIJA NA CEPOREX ?
Imam 2ipol mjesečnog sinčića koji je dobio upalu grla. Stavljali smo mu prvo Lupocet čepiće za temperaturu, a zatim je dobio Ceporex sirup. Također smo mu počeli davati i C-vitamin.
Dobio je osip - prvo točkice a zatim baš crvene fleke-mrlje po rukicama, licu, glavici i tijelu. Sve je više crven! Vikend je i ne znam što da radimo. Mislim da je vjerojatno na Ceporex i bojim se da bi se moglo pogoršati još nekim simptomom. Da li je imao netko sličan problem? :?
-
moj mali necak je imao takvu vrstu alergije na vitamin c dok je bio mladi od godine dana.
ovdje se inace izbjegava davati vitC tak malim bebacima.
ali ne znam, mozda nema veze
-
Moja topla preporuka-javi se liječniku.Antibiotik se mora zamijeniti ako je Ceporex krivac za to ili kao što je Petra rekla,vitamin C.Svakako,kod liječnika!
Noinamama ste bili kod doktora?
-
Osoblje foruma
meni se isto čini da je to prije od vitamina c, ali obavezno doktoru! ili bar nazovite neku dječju hitnu službu i ispričajte o čemu se radi!
-
Ići ćemo kod liječnika sutra - u ponedjeljak! Mislim da nije možda tako hitno jer je Noa sretan i smiješi se stalno i guguče - ne češka se niti ništa.
Malo ste me umirili s tim da je vitamin C. Prestat ću ga davati, a sutra odmah kod njegove liječnice! Hvala puno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma