Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: ALERGIJA NA CEPOREX ?

NOINAmama

Početno ALERGIJA NA CEPOREX ?

Imam 2ipol mjesečnog sinčića koji je dobio upalu grla. Stavljali smo mu prvo Lupocet čepiće za temperaturu, a zatim je dobio Ceporex sirup. Također smo mu počeli davati i C-vitamin.
    Dobio je osip - prvo točkice a zatim baš crvene fleke-mrlje po rukicama, licu, glavici i tijelu. Sve je više crven! Vikend je i ne znam što da radimo. Mislim da je vjerojatno na Ceporex i bojim se da bi se moglo pogoršati još nekim simptomom. Da li je imao netko sličan problem? :?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moj mali necak je imao takvu vrstu alergije na vitamin c dok je bio mladi od godine dana.
    ovdje se inace izbjegava davati vitC tak malim bebacima.
    ali ne znam, mozda nema veze

martinovamama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moja topla preporuka-javi se liječniku.Antibiotik se mora zamijeniti ako je Ceporex krivac za to ili kao što je Petra rekla,vitamin C.Svakako,kod liječnika!

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Noinamama ste bili kod doktora?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni se isto čini da je to prije od vitamina c, ali obavezno doktoru! ili bar nazovite neku dječju hitnu službu i ispričajte o čemu se radi!

NOINAmama

Početno

Ići ćemo kod liječnika sutra - u ponedjeljak! Mislim da nije možda tako hitno jer je Noa sretan i smiješi se stalno i guguče - ne češka se niti ništa.
    Malo ste me umirili s tim da je vitamin C. Prestat ću ga davati, a sutra odmah kod njegove liječnice! Hvala puno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •