Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Opušteni trbuh - kaj sad?!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Opušteni trbuh - kaj sad?!

Ajmo curke, dajte savjete kaj da se radi s opuštenim trbuhom nakon poroda. Sve dobivene kile su mi iscurile još dok sam bila u rodilištu + 3 nove kg, tak da sam doma došla lakša nego prije trudnoće (hvala bogu) ali trbuh mi je tiha jeza :? ...
    Nosim steznik, puno se krećem, hodam dosta svaki dan, dojim, baš ne pazim kaj jedem (gledam da je to hrana koja ne "zatvara" :/ ), u subotu je 6 tj. kaj sam rodila, smijem s vježbama početi?

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam nedavno na tv-u slusala jednu fizioterapetkinju koja je rekla da vjezbati treba poceti odmah u rodilistu, tipa dizanje, lezanje na trbuhu... onoliko koliko se moze.. Vjezbacice ce se vec javiti (ja nisam bas ta )
    I isto tako sam cula da steznik nije dobro nositi, jer onda on preuzima ulogu trbusnih misica i zapravo obavlja njihov posao a oni se ulijene. Nesto u tom stilu... pretrazi malo po pretrazniku..

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Re: Opušteni trbuh - kaj sad?!

Citiraj winnerica prvotno napisa
    Ajmo curke, dajte savjete kaj da se radi s opuštenim trbuhom nakon poroda. Sve dobivene kile su mi iscurile još dok sam bila u rodilištu + 3 nove kg, tak da sam doma došla lakša nego prije trudnoće (hvala bogu) ali trbuh mi je tiha jeza :? ...
    Nosim steznik, puno se krećem, hodam dosta svaki dan, dojim, baš ne pazim kaj jedem (gledam da je to hrana koja ne "zatvara" :/ ), u subotu je 6 tj. kaj sam rodila, smijem s vježbama početi?
    Nadam se da imaš čvrst steznik.

Ovisi kako si rodila i da li si šivana?

Ako jesi, počekaj još malo da se to "ohladi" ipak 6tj. je malo..

Sve stigneš..

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vaginalno sam rodila, hv. bogu nije bio carski. Mislim da mi steznik baš pomaže jer imam konture struka, muči me donji dio trbuha, to zgleda nekak mlohavo i opušteno...

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dobro pitanje,to je baš i mene zanimalo.Trbuh je ok ,zategnut i onda samo taj donji dio onak namreškan i smiješan. Rodila sam prije 3 mjeseca i vježbam al to se ne smanjuje. Pa sad ak netko ima savjet..

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Strpljenja, cure....pa tek ste rodile.
    Ako nemate problema s viškom kg, sve bi se to kroz neko vrijeme, uz malo fizičke aktivnosti, trebalo vratit u normalu. Ja evo sad, 7 mjeseci od poroda, mogu reći da je napokon sve na svom mjestu .

Nego, Sani 1612, ti spominješ da ti je trbuh namreškan. Jel su možda strije u pitanju? Ako je to, onda ti ne preostaje ništa drugo nego se pomirit sa situacijom kakva je. Strije, nažalost, neće nestat, ali će s vremenom izblijedit.
    Nemojte se bedirat

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Malo ima strija, malo kože..ma ne brinem ja tako jako zbog izgleda..samo mi je onak smiješno jer sam dosta mršava pa taj trbuščić čudno izgleda.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

za steznik sam i ja cula od ujaka ginekologa da nije dobar jer ti se trbusni misici jos vise opuste (osim ako ne mislis nositi steznik cijeli zivot ).
    a savjet: ostani opet trudna, da vidis kak ce ti se trbuh opet zategnuti
    sala mala, nista ne ide na brzinu, polako vjezbanjem dovesti misice u formu...nekim zenama se trbuh vrati u normalu nakon par mjeseci, nekima nikad...mislim da i genetika ima veze s time.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •