-
Ma mene jednostavno takvi komentari o "privikavanju na vožnju" izbace iz takta, pa rekoh da pitam i za druga iskustva. Razgovarala sam ja i s dr., mišljenje je kao i moje, da su to jednostavno osjetljivija djeca na taj način i to je to. Čekaš da prođe. Kod mojeg malenog je izgleda povezana ta osjetljivost na vožnju, na pijenje lijeka, a i kad je prehlađen, ako mu se nakupi "šlajma" povrati.
Zanima me iz vašeg iskustva, kad je to eventualno prošlo. Nerviraju me takvi komentari, jer mi se čini da "komentator" ne razmišlja da i nama takva "situacija" eventualno predstavlja ponekad i problem. Potrebno je puno više planiranja, a bome smo i mnoge vožnje autom odgodili - izbacili. Jednostavno malo toga mi je važno, kad vidim kako je malenome zlo, koliko ga izmuči to povraćanje, a i u krajnjem slučaju sad po zimi je velik problem kad povrati stati, mokrog ga izvesti na zrak na pola sata (koliko mu treba da se umiri), presvuči i krenuti dalje.
Kako vaša djeca podnose to povraćanje? Da li im treba dugo da im se želučić smiri, da možete dalje?
Nakon što sam se dobro nanervirala, jednostavno sam morala postaviti i tu pitanje, da stvarno ne bi na kraju ispalo, da sam ja nemajka to prouzročila. :/
Znači, morali bi probati s tim narukvicama. Gdje ste ih kupili?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma