-
Anemona, nemre ti se dijete koja povraća naviknuti na vožnju ako je stalno voziš. Ja sam kao mala ispovračala čitav auto svaki put kad bi se nekam vozila: ako je vožnja bila kraća 1 put bih povraćala, ako je bila duža 3-4 puta. Takva je i moja mala. Pomaže jedino ako ju nečim zaokupima, npr. nekom igračkom, ali ne dugo.
I kasnije sam povračala prilikom vožnje, ali fora je da mi uopće nije zlo ako se vozim naprijed u automobilu.
Jednom sam se prilikom sa mora vraćala busom i nema 10 minuta da smo izašli iz Šibenika meni zlo. Ali kaj, mislim se, proći će. Došli do Velebita, meni zlo sve u 16-est. I sad (a već sam imala 20 i kusur godina) ja preponosna da od vozača tražim vrečicu, a i mislim se uskoro ćemo valjda stati pa će biti bolje. 10-ak minuta nakon toga vidim vrag odnio šalu, dignem se sa sjedala i krenem do vozača pitati vrećicu, ali nisam stigla niti do pola busa kad sam vidjela nekakvu kantu koja je stajala tik do ljudi koji su sjedili kod srednjih vrata u busu
što da kažem nisam si mogla pomoći - jednostavno krenulo iz mene i pobljuvala se točno u tu kantu ispred preneraženih ljudi samo su ovak :shock: izgledali. I sad ispričavaj se itd.
Hoću ti reći - neki ljudi jednostavno imaju slab želudac koji ne podnosi drndanje, nema tu previše pomoći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma