Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
Moja "beba" s početka teme sad ima 7 godina i još uvijek povraća u vožnji. Dakle, odgovor je - ne, ne može se naviknuti na vožnju.

Par godina koristimo akupresurne narukvice koje Peterlin spominje, ne smije biti ni gladan, ni sit,... Ponekad funkcionira, a ponekad do mjesta udaljenog 10 kn, stajemo 2 puta za luftanje.
U kuferu automobila obično imamo romobil, ako možemo biramo ceste s hladovinom, kroz šumu,... (toga kod nas ima dosta), pa stanemo, pa se malo vozi s romobilom,...
Uglavnom ponekad je stvarno iscrpljujuće.

ajme anemona to još traje...drž te se nema druge!
A jeste probali neku nepedagošku metodu tipa da gleda crtić na tabletu, pa možda "zaboravi" ili manje osjeti mučninu kad je koncentriran na nešto drugo. ili možda neki homeopat da olakša djetetu?

Odmah sam pomislila kako će jednog dana ići s ekipom na maturalac ili bilo gdje na neki izlet, to stvarno može i jest ometajući faktor u mnogim životnim situacijama.

Ja recimo u zadnje vrijeme ne smijem u autu previše čitati ako su zavoji na cesti npr. put na more, a prije sam mogla kako hoćeš. U busu i tramvaju mogu čitat.
Ove godine se spuštali skroz do Mljeta, bome nisam ništa čitala,dok su klinci dobro da se ne mora stajat zbog mene