-
U Rijeci se biorezonancom bavi dr. Jelić. On radi alergo test a ne test intolerancije(ne znam koja je razlika??), iz 1 kapi krvi na 250 alergena. Radi i terapije metodom biorezonace, ima web stranicu pa koga zanima neka pogleda.
Mi bili s malom, jer nas je uputila sestra od njezine pedijatrice, Test košta 600 kn. E sad, problem je s njegovom metodom taj što ne pokazuje jačinu alergije na pojedini alegen već samo da li je alergija prisutna ili ne. Ja sam ostala malo zatečena s njegovim nalazom jer je po njemu moje djete alergično na gomilu toga, između ostalog na mlijeko, jaja, bijelo brašno, a mala nikad u životu nije reagirala na ništa od hrane, obožava mlijeko i jaja. Na alergo test su nas poslali zbog nekoliko prehlada, kašlja i hunjavica koje su se ponavljale kroz nekoliko mjeseci. Ja iskreno nisam nešto oduševljena s tim iskustvom, i ipak ću s djetetom otići u dječju bolnicu na prick-test jer smatram da je ovaj test biorezonancom toliko osjetljiv, da bi bilo kome od nas pokazalo neku alergiju da ga odemo napraviti. Prije nego smo uopće obavili test, doktor nam je unaprijed rekao da će vrlo vjerojatno pokazati alergiju na bijelo brašno, jaja, mlijeko, grinje i prašinu, što je na kraju i bilo. Ne znam odakle mu to, očito su masovno svi koji dođu alergični na te stvari.
S druge strane, znam da su neki ljudi oduševljeni s ovom metodom, pa vi procijenite.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma