meni to nikad nije smetalo. :/ nazalost.cvijeta73 prvotno napisa
meni to nikad nije smetalo. :/ nazalost.cvijeta73 prvotno napisa
Ajme, meni se najteže natjerat prat kosu. Kako i ne bi, kad je do pola leđa, i ima je brdo. :/ Srećom, ne masti se, pa može duuugo.![]()
Ja da perem kosu svaki dan imala bi račun od fena bar 500 kn i vjerojatno je sušenje sve što bih radila. Ja predlažem malo dekorativne šminke ujutro i već si sam sebi bilji i ljepši.
Digneš se pola sata prije, opereš zube, kremica, kap pudera, maskara, labello. I to je to. I već sam si super. To mi je za dane kad ne radim, i za one koje ne vole šminku.
Kad radim i fasada je deblja.
pola sata ranije od čega?nenaa prvotno napisa
zaspimo tek negdje iza 6![]()
i tko bi je navečer skidao?
A tko je skida? Ja sam teški kampanjac po tom pitanju, a i nije ti puder više na tebi u 20.00 navečer kao ujutro.
Ja se svako jutro dižem u 6.00 umjesto u 6.30 I nemoj mi reći da ti tih 30 min. baš ovisi o tome da li ćeš taj dan funkcionirati ili padati u nesvjest.
Ok i zaspiš kasno. I ja. Negdje iza ponoći. I nije lako i fali, ali tih 30 min. za sebe. Kako ono ide "jer ja to zaslužujem ".
Ja samo kažem da je to moja alternativa umjesto pranja kose i da me to čini sretnijom, diže mi samopouzdanj, i zadovoljnijom. Tko ne želi ne mora.
Svatko zna za sebe.
blago tebi.Dijana prvotno napisa
kodno ime: Tri Pera![]()
ja još imam i jadnu kosu. nekad je bila plava, a sad je posivjela. ma užas. a kad je pustim, onda ko metlica.
Meni je najbolji lift za raspoloženje ljepi prostor. Kad ne znam kaj ni kud, obučem djecu onak po austrijski kao za orašara (i sebe, pa ako sretnem bivše jabučare ili ekpu s adu vidim poglede) i u muzej. Uopće nije bitno da pogledamo cijelu izložbu, meni dosta foaje
Arheološki smo uspjeli cijeli i nismo ništa razbili Onak da se osjećam čovjek, a ne masna tipkačica i peračica. Onda imam volje i friz napravit - inače hodam kao gorgona po stanu. Druge opcije za vraćanje samopouzdanja su mi knjižnice zbog tišine i dućani s namještajem i teničkom robom zna se zbog čega. Jedino tamo možeš muško pet puta poslati da ti nešto donese, a da ne prigovori nešto.
A kad zbog gro razloga ne mrem nikam ili mi je totalnu čušpajz u glavi ja sam među frendicama poznata kao ona koja se vozi po obilaznici. To se ja igram da idem na put. Nemojte nikom reći![]()
ja se ne bih dignula ranije ujutro ni za sva blaga svijeta. al zato perem kosu svaki dan.![]()
dobro, kratka je i za frizuru mi treba najviše deset minuta. :/
al' dok nisam radila, na porodiljnom, znala sam preskočiti i čak bi me odlazak u park, s masnom kosom, znao deprimirati. a kad se dignem ujutro iz kreveta, kosa mi liči na sve samo ne na nešto makar i malo pristojno. :/
za našminkat se ujutro ne treba pola sata, meni sve skupa traje 15 min, tako da...ima nade![]()
pikula prvotno napisa
![]()
a ovo za vožnju je i moja taktika. Kad pucam po šavovima sjednem u auto, nabijem muziku i vozim besciljno. To pomaže. a može se i masne kose, u pidžami, sa pivska-boca-cvikerima, u mucastim papučama itd![]()
ja ne mrzim prati kosu svaki dan, ali je mrzim prati ujutro
a kad imaš kratku, nekad nema druge
inače, toliko je suha da nikad nije masna![]()
jesam to sročila
Ma i meni, nego u tih 30. min sam strpala sve, od budilice do izlaza iz kuće ako treba. A ako ne za 25 min. od budilice već kuham kavicu. mirisna i zgodna sama sebi. Skromno ili ne. To baš radim da si budem lijepa ujutro. Izvlačim na sebi ono najbolje.anima prvotno napisa
Probaj prati moju - eno je tamo, probija se ispod struka. Al' izdrzi, Yasmin sredio masnocu...Dijana prvotno napisa
Tko je ono spominjao stol i hranu.. flower, mislim? A da trcis oko stola? Em sto se kalorije tope od trcanja, em ce se topiti i od odgovaranja na pitanja onih koji ce i dalje sjediti....![]()
Ma ja se nemam volje sređivati, ako ću se kretati u krugu sto metara cijeli dan. Malo mi je to spooky. Osjećam se kao diva filmu sunset bulevar. To me još više spusti kad se tak uredim i od-uredim, a nitko osim mesara me nije vidio.
e, vidiš...nenaa prvotno napisa
od svih katastrofa koje sam u životu napravila, neskidanje šminke nije bila jedna od njih.
da dođem kuću navečer u 11, ili u 3 ili kad je već svanulo, ima da se temeljito šminka skine.
uostalom, ne pomaže meni šminka.
možda neki face-lifting :/
ili extreme make over...
potpis.cvijeta73 prvotno napisa
bambi, mislim da je tvoj post itekako perverzan. ne samo što poštenim kućanicama predlažeš sport, nego još i seks.![]()
molimo mršave, zgodne i mlade da napuste topic.mama courage prvotno napisa
![]()
Ja je skoro nikada ne skinem nego se budim sa crnim podočnjacima i još sam živa.
Ne mogu si pomoći. To mi je velika mana. I niti je ne pokušavam popraviti. Važnije mi je da sam svaki dan otuširana i čista i da ne mirišim na ručak koji sam taj dan kuhala.
E kad namirišim kod mame u ambulanti u čekaoni dinstani luk, e pa stvarno...
pikula prvotno napisa
![]()
a čuj, bome moj bivši mesar nije nipošto za odbaciti. mlad, zgodan, simpatičan. i onda ode - zatvorio mesnicu, iznajmio prostor za sportsku kladionicu i otvorio birc. :/
eto, sad sam ga se sjetila, a mogla sam o njemu i na onome o idealnima![]()
ja sam valjda, sudeći po ovom što pišete crna ovca, sređujem se sve u 16, treba mi minimalno jedan sat, a to uključuje ubacivanje leća za koje mi treba nekad više vremena ak ne pogodim otprve.
ja si furam film krize srednjih godina, tipa; još je malo ostalo do starosti idem uživat u svom izgledu i tome se dosta posvećujem.
kad navečer potrpam klince u krpe, skoknem na 2 sata do teretane koja radi do pol 11, a vikendom skoknem do bazena i tako se gipko i mladenački osjećam za poluuuuuudit.
a onda mi dođu babe iz vrtića mojih godina i vele; ja kad tebe vidim tak se ubediram, kak ti s troje djece tak dobro izgledaš, onda je počnem svoju priču; teretana, plivanje...bla bla, a one samo odmahnu rukom u stilu nemam ja vremena...
Tako nekako i ja. Puno radim na sebi i nekako me to usrećuje. Pazim na detalje i baš mi je to super.Bambi prvotno napisa
a ima i leonisa neku priču o mesarucvijeta73 prvotno napisa
adio mare o poslovođi
ima i raznih šofera itd itd![]()
svaka častBambi prvotno napisa
meni se ne da izlazit po ovoj zimi ovako kasno :/, ali čini se kao jedina opcija.
ti se šališ, jelda?Bambi prvotno napisa
bambi, mislim da je tvoj post itekako perverzan. ne samo što poštenim kućanicama predlažeš sport, nego još i seks.[/quote]
ti ne gledaš seriju "kućanice"
sve zgodne i poželjne
nisam predložila seks samo su me navele na to
a ja samo perem kosu.nenaa prvotno napisa
![]()
a ja jedva čekam da muž dođe doma a ja izađem iz ropstva kuhanja, pelena, veša... i tak se dobro opustim i onda slatko zaspimthalia prvotno napisa
a tek kad mi se pruži prilika za izać van u neki klub, onda se opustim ko da mi je 20
a kada nađeš vrijeme da budete svi zajedno, cijela obitelj: djeca, muž i ti...Bambi prvotno napisa
i ja jedva čekam da muž dođe doma, ali na da me "zamijeni" kao dadilju/spremačicu/kuharicu... već da sve čevero budemo zajedno, uz neku igru, aktivnost, svađu... bilo što
ne, definitivno ne želim zajedničko vrijeme provoditi u teretani ili negdje sama.
a ti onu 2u1 foru, maskara se drugi dan pretvori u smoki ajs, crna crta ispod oka - sve vec sredjeno, samo treba ono totalni razmaz sreditiJa je skoro nikada ne skinem nego se budim sa crnim podočnjacima i još sam živa.![]()
sad cemo i o seksu?
apri, tocno tako, i meni bi trebao neki 25 sat za sebe.
ne izvlači se s dinstanim lukom.nenaa prvotno napisa
ne skidanje šminke je najbolji način da brzo ostariš (oko očiju). ako se tuširaš, barem nije teško plahnuti lice.
Sun prvotno napisa
![]()
![]()
dođi ti, draga moja, do mene - imam ja kolača preostalih od Božića i Nove. Za tu svrhu ih izvučem iz ledišta, a naći će se i čokolade. Bolje ti nego ja.
Što se tiče dijeta, tableta za mršavljenje, čajeva za mršavljenje i ostalog - nikada nisam probala, ali moja mama jest i to sve navedeno. Žena ima dvije faze: 1. faza: idem na dijetu; 2. faza: na dijeti. Naučila od nje da dijeta nije dobra.
Što se tiče vježbanja: ide mi na živce hopsati po kući dok Renata Sopek sa dvd-a sa smješkom izvodi vježbe, a ja psujem u sebi sve živo i neživo i hoću dušu ispustiti. Preporučujem gledanje na tv-u Mimice kako vježba u Dobro jutro Hrvatska i uz to klopanje čokse - izvrsno za dizanje morala.
Kad mi netko kaže da trebam smršaviti odgovorim mu da jedem da bi bila dobra u poslu - da bi dobro radio mozak treba hranu.
Cure, nemojte se bedirati, preporučujem svima umjetnost renesanse - Botticelli-jeva Venera vam treba biti uzor, a kako se moda stalno vrti u krugu doći ćemo i mi u modu, nema smisla mučiti se.
ma, ja mislim da dva sata dva puta tjedno nikome ne bih nedostajala. :/apri, tocno tako, i meni bi trebao neki 25 sat za sebe.
ali, ja kakva sam, to vrijeme za sebe opet rađe iskoristim na kavici s frendicom nego u teretani. a sve ne možeš ubaciti - nikako. i onda, na kraju, uvijek taj moj fitnes ispašta. koji, kao, nikako ne stignem. i onda još na nos nabijem mm-u njegov nogomet. ali, hebi ga - to je i rekreacija i druženje. a meni se u biti neda tamo, sama sa sobom, nekakve sprave navlačiti. iako, vjerujem da bih se baš dobro osjećala poslije fitnesa.
ali, osjećam se ja dobro i poslije kave.![]()
A pa moram.mama courage prvotno napisa
Pa reci mi šta je gore. Da me sretneš na blagajni negdje i čekaš red iza mene, a ja smrdim po juhi gulašu (i dijete mi je zapišalo tvoju nogu kroz tetru, jer perzijanera ne daš), ili da sam oku ugodna, pa makar i sa smoki ajz od jučer kako rekoše.
pa za TEBE je gore smoky eyes, ja ću preživjeti tvoje "dinstanje" i bez većih posljedica. na kraju krajeva, dobro će mi doći otvoriti topic na tu temu: evo baš sam danas bila u dućanu i nećete vjerovati ispred mene žena stoji itd itdnenaa prvotno napisa
pa što fali kad nanjušite malo domaće kuhinje?
Možda je nekim momcima i to seksionima koji traže prave i stalne vrijednosti u životu
pa zajedno smo, samo ja imam pravo izać iz stana i uzet si tjedno 2 sata samo za sebe i to baš pridonosi uspjehu u mojoj obitelji jer sam zadovoljna sobom i ne isfrustriranaapricot prvotno napisa
a zajedničko vrijeme je dan kad provodimo zajedno, ne kradem ja njima to vrijeme već sebi, sebi uskraćujem gledanje tv, internet i dr
i ti imaš vrijeme za sebe a to ti je roda
nenaa, ne kužim, pa kad se tuširaš, ne skineš to s lica? ja da ne skinem šminku osjećala bih se kao da se nisam ni otuširala :/
vrrlo mi je važno kako izgledam doma, ok, kosa taj dan može proć masna, ali samo u repu, i nema šanse da obućem muževu majicu, mora to bit nešto pristojno, i boje moraju bit usklađene, inače bi se osjećala stvarno kao iz naslova
mislim da si na tragu nečegapomikaki prvotno napisa
![]()
. Idem brzo baciti sve skupe parfeme kojima se mirišem i nek smrdim po čušpajzu. A možda i izbacim marku parfema - "Čušpajz" - za one koje traže pravog partnega i obogatim se. Pa ću biti jest debela, jest stara, jest ružna, ali bogata do besvjesti
8) , a onda ... (pogledaj dokumetarac Hollywood-ski muškarci pa ćeš znati što slijedi).
I mene ovo muči...apricot prvotno napisa
A ovo me zanima: Bambi, kako uspiješ uspavati djecu do 8:30? To je za mene umjestnost! Da je moja htjela spavati... gdje bi mi bio kraj!
E pa nisam razmišljala da se to može i tako gledati.pomikaki prvotno napisa
Možda nekim momcima i je. Nisam ja za njih, ali sada shvaćam da sam ih podcjenila iim se uz dužno poštovanje.