Stranica 10 od 27 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 1306

Tema: Što radite kad ste ružni, stari i debeli?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    najjadnije se osjećam ako imam masnu kosu. :/
    meni to nikad nije smetalo. :/ nazalost.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ajme, meni se najteže natjerat prat kosu. Kako i ne bi, kad je do pola leđa, i ima je brdo. :/ Srećom, ne masti se, pa može duuugo.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja da perem kosu svaki dan imala bi račun od fena bar 500 kn i vjerojatno je sušenje sve što bih radila. Ja predlažem malo dekorativne šminke ujutro i već si sam sebi bilji i ljepši.
    Digneš se pola sata prije, opereš zube, kremica, kap pudera, maskara, labello. I to je to. I već sam si super. To mi je za dane kad ne radim, i za one koje ne vole šminku.
    Kad radim i fasada je deblja.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa
    Digneš se pola sata prije...
    pola sata ranije od čega?
    zaspimo tek negdje iza 6
    i tko bi je navečer skidao?

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A tko je skida? Ja sam teški kampanjac po tom pitanju, a i nije ti puder više na tebi u 20.00 navečer kao ujutro.
    Ja se svako jutro dižem u 6.00 umjesto u 6.30 I nemoj mi reći da ti tih 30 min. baš ovisi o tome da li ćeš taj dan funkcionirati ili padati u nesvjest.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ok i zaspiš kasno. I ja. Negdje iza ponoći. I nije lako i fali, ali tih 30 min. za sebe. Kako ono ide "jer ja to zaslužujem ".
    Ja samo kažem da je to moja alternativa umjesto pranja kose i da me to čini sretnijom, diže mi samopouzdanj, i zadovoljnijom. Tko ne želi ne mora.
    Svatko zna za sebe.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Ajme, meni se najteže natjerat prat kosu. Kako i ne bi, kad je do pola leđa, i ima je brdo. :/ Srećom, ne masti se, pa može duuugo.
    blago tebi.
    kodno ime: Tri Pera

ja još imam i jadnu kosu. nekad je bila plava, a sad je posivjela. ma užas. a kad je pustim, onda ko metlica.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Meni je najbolji lift za raspoloženje ljepi prostor. Kad ne znam kaj ni kud, obučem djecu onak po austrijski kao za orašara (i sebe, pa ako sretnem bivše jabučare ili ekpu s adu vidim poglede ) i u muzej. Uopće nije bitno da pogledamo cijelu izložbu, meni dosta foaje Arheološki smo uspjeli cijeli i nismo ništa razbili Onak da se osjećam čovjek, a ne masna tipkačica i peračica. Onda imam volje i friz napravit - inače hodam kao gorgona po stanu. Druge opcije za vraćanje samopouzdanja su mi knjižnice zbog tišine i dućani s namještajem i teničkom robom zna se zbog čega. Jedino tamo možeš muško pet puta poslati da ti nešto donese, a da ne prigovori nešto.
    A kad zbog gro razloga ne mrem nikam ili mi je totalnu čušpajz u glavi ja sam među frendicama poznata kao ona koja se vozi po obilaznici. To se ja igram da idem na put. Nemojte nikom reći

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja se ne bih dignula ranije ujutro ni za sva blaga svijeta. al zato perem kosu svaki dan.
    dobro, kratka je i za frizuru mi treba najviše deset minuta. :/
    al' dok nisam radila, na porodiljnom, znala sam preskočiti i čak bi me odlazak u park, s masnom kosom, znao deprimirati. a kad se dignem ujutro iz kreveta, kosa mi liči na sve samo ne na nešto makar i malo pristojno. :/

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

za našminkat se ujutro ne treba pola sata, meni sve skupa traje 15 min, tako da...ima nade

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa
    Jedino tamo možeš muško pet puta poslati da ti nešto donese, a da ne prigovori nešto.

a ovo za vožnju je i moja taktika. Kad pucam po šavovima sjednem u auto, nabijem muziku i vozim besciljno. To pomaže. a može se i masne kose, u pidžami, sa pivska-boca-cvikerima, u mucastim papučama itd

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja ne mrzim prati kosu svaki dan, ali je mrzim prati ujutro
    a kad imaš kratku, nekad nema druge

inače, toliko je suha da nikad nije masna
    jesam to sročila

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    za našminkat se ujutro ne treba pola sata, meni sve skupa traje 15 min, tako da...ima nade
    Ma i meni, nego u tih 30. min sam strpala sve, od budilice do izlaza iz kuće ako treba. A ako ne za 25 min. od budilice već kuham kavicu. mirisna i zgodna sama sebi. Skromno ili ne. To baš radim da si budem lijepa ujutro. Izvlačim na sebi ono najbolje.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Probaj prati moju - eno je tamo, probija se ispod struka. Al' izdrzi, Yasmin sredio masnocu...

Tko je ono spominjao stol i hranu.. flower, mislim? A da trcis oko stola? Em sto se kalorije tope od trcanja, em ce se topiti i od odgovaranja na pitanja onih koji ce i dalje sjediti....

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ma ja se nemam volje sređivati, ako ću se kretati u krugu sto metara cijeli dan. Malo mi je to spooky. Osjećam se kao diva filmu sunset bulevar. To me još više spusti kad se tak uredim i od-uredim, a nitko osim mesara me nije vidio.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A tko je skida? Ja sam teški kampanjac po tom pitanju, a i nije ti puder više na tebi u 20.00 navečer kao ujutro.
    e, vidiš...
    od svih katastrofa koje sam u životu napravila, neskidanje šminke nije bila jedna od njih.
    da dođem kuću navečer u 11, ili u 3 ili kad je već svanulo, ima da se temeljito šminka skine.

uostalom, ne pomaže meni šminka.
    možda neki face-lifting :/
    ili extreme make over...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

definitivno, najlakše je početi od pranja kose, ako treba svaki dan. nema gore stvari od nefrizure, to je sigurno, provjereno. najjadnije se osjećam ako imam masnu kosu. :/
    potpis.

bambi, mislim da je tvoj post itekako perverzan. ne samo što poštenim kućanicama predlažeš sport, nego još i seks.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    definitivno, najlakše je početi od pranja kose, ako treba svaki dan. nema gore stvari od nefrizure, to je sigurno, provjereno. najjadnije se osjećam ako imam masnu kosu. :/
    potpis.

bambi, mislim da je tvoj post itekako perverzan. ne samo što poštenim kućanicama predlažeš sport, nego još i seks.
    molimo mršave, zgodne i mlade da napuste topic.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    e, vidiš...
    od svih katastrofa koje sam u životu napravila, neskidanje šminke nije bila jedna od njih.
    da dođem kuću navečer u 11, ili u 3 ili kad je već svanulo, ima da se temeljito šminka skine.
    veliki veliki potpis.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja je skoro nikada ne skinem nego se budim sa crnim podočnjacima i još sam živa.
    Ne mogu si pomoći. To mi je velika mana. I niti je ne pokušavam popraviti. Važnije mi je da sam svaki dan otuširana i čista i da ne mirišim na ručak koji sam taj dan kuhala.
    E kad namirišim kod mame u ambulanti u čekaoni dinstani luk, e pa stvarno...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ma ja se nemam volje sređivati, ako ću se kretati u krugu sto metara cijeli dan. Malo mi je to spooky. Osjećam se kao diva filmu sunset bulevar. To me još više spusti kad se tak uredim i od-uredim, a nitko osim mesara me nije vidio.

a čuj, bome moj bivši mesar nije nipošto za odbaciti. mlad, zgodan, simpatičan. i onda ode - zatvorio mesnicu, iznajmio prostor za sportsku kladionicu i otvorio birc. :/
    eto, sad sam ga se sjetila, a mogla sam o njemu i na onome o idealnima

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam valjda, sudeći po ovom što pišete crna ovca, sređujem se sve u 16, treba mi minimalno jedan sat, a to uključuje ubacivanje leća za koje mi treba nekad više vremena ak ne pogodim otprve.
    ja si furam film krize srednjih godina, tipa; još je malo ostalo do starosti idem uživat u svom izgledu i tome se dosta posvećujem.
    kad navečer potrpam klince u krpe, skoknem na 2 sata do teretane koja radi do pol 11, a vikendom skoknem do bazena i tako se gipko i mladenački osjećam za poluuuuuudit.
    a onda mi dođu babe iz vrtića mojih godina i vele; ja kad tebe vidim tak se ubediram, kak ti s troje djece tak dobro izgledaš, onda je počnem svoju priču; teretana, plivanje...bla bla, a one samo odmahnu rukom u stilu nemam ja vremena...

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Bambi prvotno napisa
    ja sam valjda, sudeći po ovom što pišete crna ovca, sređujem se sve u 16, treba mi minimalno jedan sat, a to uključuje ubacivanje leća za koje mi treba nekad više vremena ak ne pogodim otprve.
    ja si furam film krize srednjih godina, tipa; još je malo ostalo do starosti idem uživat u svom izgledu i tome se dosta posvećujem.
    kad navečer potrpam klince u krpe, skoknem na 2 sata do teretane koja radi do pol 11, a vikendom skoknem do bazena i tako se gipko i mladenački osjećam za poluuuuuudit.
    a onda mi dođu babe iz vrtića mojih godina i vele; ja kad tebe vidim tak se ubediram, kak ti s troje djece tak dobro izgledaš, onda je počnem svoju priču; teretana, plivanje...bla bla, a one samo odmahnu rukom u stilu nemam ja vremena...
    Tako nekako i ja. Puno radim na sebi i nekako me to usrećuje. Pazim na detalje i baš mi je to super.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a čuj, bome moj bivši mesar nije nipošto za odbaciti. mlad, zgodan, simpatičan. i onda ode - zatvorio mesnicu, iznajmio prostor za sportsku kladionicu i otvorio birc. :/
    eto, sad sam ga se sjetila, a mogla sam o njemu i na onome o idealnima
    a ima i leonisa neku priču o mesaru
    adio mare o poslovođi
    ima i raznih šofera itd itd

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ne dirajte mi šofere.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

svaka čast

meni se ne da izlazit po ovoj zimi ovako kasno :/, ali čini se kao jedina opcija.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ti se šališ, jelda?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bambi, mislim da je tvoj post itekako perverzan. ne samo što poštenim kućanicama predlažeš sport, nego još i seks. [/quote]

ti ne gledaš seriju "kućanice"
    sve zgodne i poželjne
    nisam predložila seks samo su me navele na to

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Tako nekako i ja. Puno radim na sebi i nekako me to usrećuje. Pazim na detalje i baš mi je to super.
    a ja samo perem kosu.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a ja samo perem kosu.

Bravo!!!

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Eh ajde još pored te kose ubaci još i zube.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

a ja samo perem kosu
    al je svaki dan

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa
    svaka čast

meni se ne da izlazit po ovoj zimi ovako kasno :/, ali čini se kao jedina opcija.
    a ja jedva čekam da muž dođe doma a ja izađem iz ropstva kuhanja, pelena, veša... i tak se dobro opustim i onda slatko zaspim
    a tek kad mi se pruži prilika za izać van u neki klub, onda se opustim ko da mi je 20

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a ja jedva čekam da muž dođe doma a ja izađem iz ropstva kuhanja, pelena, veša... i tak se dobro opustim i onda slatko zaspim
    a tek kad mi se pruži prilika za izać van u neki klub, onda se opustim ko da mi je 20
    a kada nađeš vrijeme da budete svi zajedno, cijela obitelj: djeca, muž i ti...
    i ja jedva čekam da muž dođe doma, ali na da me "zamijeni" kao dadilju/spremačicu/kuharicu... već da sve čevero budemo zajedno, uz neku igru, aktivnost, svađu... bilo što

ne, definitivno ne želim zajedničko vrijeme provoditi u teretani ili negdje sama.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja je skoro nikada ne skinem nego se budim sa crnim podočnjacima i još sam živa.
    a ti onu 2u1 foru, maskara se drugi dan pretvori u smoki ajs, crna crta ispod oka - sve vec sredjeno, samo treba ono totalni razmaz srediti

sad cemo i o seksu?

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

apri, tocno tako, i meni bi trebao neki 25 sat za sebe.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne mogu si pomoći. To mi je velika mana. I niti je ne pokušavam popraviti. Važnije mi je da sam svaki dan otuširana i čista i da ne mirišim na ručak koji sam taj dan kuhala.
    E kad namirišim kod mame u ambulanti u čekaoni dinstani luk, e pa stvarno...
    ne izvlači se s dinstanim lukom. ne skidanje šminke je najbolji način da brzo ostariš (oko očiju). ako se tuširaš, barem nije teško plahnuti lice.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    a ti onu 2u1 foru, maskara se drugi dan pretvori u smoki ajs, crna crta ispod oka - sve vec sredjeno, samo treba ono totalni razmaz srediti

sad cemo i o seksu?

Ma kako si me pročitala.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    aha, da smotam pojela bih sve što imam u kući a vjerojatno i u svim susjednim kućama u okolici od 300 metara 8)
    dođi ti, draga moja, do mene - imam ja kolača preostalih od Božića i Nove. Za tu svrhu ih izvučem iz ledišta, a naći će se i čokolade. Bolje ti nego ja.

Što se tiče dijeta, tableta za mršavljenje, čajeva za mršavljenje i ostalog - nikada nisam probala, ali moja mama jest i to sve navedeno. Žena ima dvije faze: 1. faza: idem na dijetu; 2. faza: na dijeti. Naučila od nje da dijeta nije dobra.

Što se tiče vježbanja: ide mi na živce hopsati po kući dok Renata Sopek sa dvd-a sa smješkom izvodi vježbe, a ja psujem u sebi sve živo i neživo i hoću dušu ispustiti. Preporučujem gledanje na tv-u Mimice kako vježba u Dobro jutro Hrvatska i uz to klopanje čokse - izvrsno za dizanje morala.

Kad mi netko kaže da trebam smršaviti odgovorim mu da jedem da bi bila dobra u poslu - da bi dobro radio mozak treba hranu.

Cure, nemojte se bedirati, preporučujem svima umjetnost renesanse - Botticelli-jeva Venera vam treba biti uzor, a kako se moda stalno vrti u krugu doći ćemo i mi u modu, nema smisla mučiti se.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

apri, tocno tako, i meni bi trebao neki 25 sat za sebe.
    ma, ja mislim da dva sata dva puta tjedno nikome ne bih nedostajala. :/
    ali, ja kakva sam, to vrijeme za sebe opet rađe iskoristim na kavici s frendicom nego u teretani. a sve ne možeš ubaciti - nikako. i onda, na kraju, uvijek taj moj fitnes ispašta. koji, kao, nikako ne stignem. i onda još na nos nabijem mm-u njegov nogomet. ali, hebi ga - to je i rekreacija i druženje. a meni se u biti neda tamo, sama sa sobom, nekakve sprave navlačiti. iako, vjerujem da bih se baš dobro osjećala poslije fitnesa.
    ali, osjećam se ja dobro i poslije kave.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ne izvlači se s dinstanim lukom. ne skidanje šminke je najbolji način da brzo ostariš (oko očiju). ako se tuširaš, barem nije teško plahnuti lice.
    A pa moram.
    Pa reci mi šta je gore. Da me sretneš na blagajni negdje i čekaš red iza mene, a ja smrdim po juhi gulašu (i dijete mi je zapišalo tvoju nogu kroz tetru, jer perzijanera ne daš ), ili da sam oku ugodna, pa makar i sa smoki ajz od jučer kako rekoše.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

A pa moram.
    Pa reci mi šta je gore. Da me sretneš na blagajni negdje i čekaš red iza mene, a ja smrdim po juhi gulašu (i dijete mi je zapišalo tvoju nogu kroz tetru, jer perzijanera ne daš ), ili da sam oku ugodna, pa makar i sa smoki ajz od jučer kako rekoše.
    pa za TEBE je gore smoky eyes, ja ću preživjeti tvoje "dinstanje" i bez većih posljedica. na kraju krajeva, dobro će mi doći otvoriti topic na tu temu: evo baš sam danas bila u dućanu i nećete vjerovati ispred mene žena stoji itd itd

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa što fali kad nanjušite malo domaće kuhinje?
    Možda je nekim momcima i to seksi onima koji traže prave i stalne vrijednosti u životu

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ja jedva čekam da muž dođe doma, ali na da me "zamijeni" kao dadilju/spremačicu/kuharicu... već da sve čevero budemo zajedno, uz neku igru, aktivnost, svađu... bilo što

ne, definitivno ne želim zajedničko vrijeme provoditi u teretani ili negdje sama.
    pa zajedno smo, samo ja imam pravo izać iz stana i uzet si tjedno 2 sata samo za sebe i to baš pridonosi uspjehu u mojoj obitelji jer sam zadovoljna sobom i ne isfrustrirana

a zajedničko vrijeme je dan kad provodimo zajedno, ne kradem ja njima to vrijeme već sebi, sebi uskraćujem gledanje tv, internet i dr
    i ti imaš vrijeme za sebe a to ti je roda

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Možda je nekim momcima i to seksi onima koji traže prave i stalne vrijednosti u životu
    Dobra

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

potpis kao kuća

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

nenaa, ne kužim, pa kad se tuširaš, ne skineš to s lica? ja da ne skinem šminku osjećala bih se kao da se nisam ni otuširala :/

vrrlo mi je važno kako izgledam doma, ok, kosa taj dan može proć masna, ali samo u repu, i nema šanse da obućem muževu majicu, mora to bit nešto pristojno, i boje moraju bit usklađene, inače bi se osjećala stvarno kao iz naslova

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mislim da si na tragu nečega . Idem brzo baciti sve skupe parfeme kojima se mirišem i nek smrdim po čušpajzu. A možda i izbacim marku parfema - "Čušpajz" - za one koje traže pravog partnega i obogatim se. Pa ću biti jest debela, jest stara, jest ružna, ali bogata do besvjesti 8) , a onda ... (pogledaj dokumetarac Hollywood-ski muškarci pa ćeš znati što slijedi).

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mene ovo muči...

A ovo me zanima: Bambi, kako uspiješ uspavati djecu do 8:30? To je za mene umjestnost! Da je moja htjela spavati... gdje bi mi bio kraj!

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E pa nisam razmišljala da se to može i tako gledati.
    Možda nekim momcima i je. Nisam ja za njih, ali sada shvaćam da sam ih podcjenila i im se uz dužno poštovanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •