Stranica 14 od 27 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1306

Tema: Što radite kad ste ružni, stari i debeli?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    , kada smo se pikali ..
    elin, prvo ono sa grmljem, pa ovo..bez riječi sam

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    i stvarno mi je drago radi cura koje imaju savršenu liniju, savršen ten, izgledaju kao maloljetne majke, ali ja ovdje želim cure iz naslova teme
    i "stare" i "ružne" i "debele" i one koje su u ovom trenutku nezadovoljne iz nekih drugih razloga
    jednostavo da si malo pružimo podršku i dignemo moral
    a70v. javljam se na oglas
    U naslovu stoji što ako se osjećamo tako, a ja se osjećam tako.
    Da li sam nekome ovdje stara je od osobe do osobe. Sebi sam sve starija i to me ponekad izbedira, debela trenutno jesam. Pa to što se trudim smršaviti valjda nije razlog da se ne javljam ovdje.
    A to da li sam ružna? Ne smatram se niti rugobom, ali niti ljepotica nisam. 360 dana u godini šizdim zbog izgleda, nisam baš zadovoljna i smatram da uvijek može bolje.
    I ne vjerujem da postoje RUŽNE forumašice koje bi jedine trebale ovdje postati. Ja imam svakakvih frendica i frendova. I nitko mi nije ružan. U ljudima tražim ono najbolje i najljepše da me privuku i izgled mi je potpuno ne bitan.
    Ne postoje ružne žene, a pogotovo forumašice ovdje. Ja tako živim i to je moje uvjerenje.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

dižem dva prsta.
    nisam si ružna, o starosti o tom potom ( kad možeš predosjetit promjenu vremena iz trtice - nije dobro ), ali sam u fazi lagane depresije zbog kila.
    i ljuta sam na sebe. jer sam do nedugo imala 10 kg manje, više sam izlazila ( tu ubrajam i kave ), bolje se osjećala.
    onda dođem do faze kad mogu zakopčati samo jedne hlače i obući široke veste.
    a to nisam ja.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    , kada smo se pikali ..
    elin, prvo ono sa grmljem, pa ovo..bez riječi sam
    čuj, kad već pričamo o šatro igrama zbog kojih smo ležali u grmlju (jer naravno da nije bila ona otvaram čep, pa dajem prvi gut zemljici, a onda svi ostali - jer ne bi mi takvo što nikada mi mame sa izdajalicama) onda smo mi igrali ovu igricu sa pikanjem. Sve u funkciji uljepšavanja današnjih i prošlih dana.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

by the way, pojedoh sve kolače koji su mi ostali od Božića i Nove i to poluodleđene. Jest da sam morala malo jače piknuti viljuškom, ali zubi još uvijek rade i u najvećem su broju na mjestu. :/ I sad, ovak puna šećera tik do šećerne kome, idem u WS po kupnju grudnjaka.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    i stvarno mi je drago radi cura koje imaju savršenu liniju, savršen ten, izgledaju kao maloljetne majke, ali ja ovdje želim cure iz naslova teme
    i "stare" i "ružne" i "debele" i one koje su u ovom trenutku nezadovoljne iz nekih drugih razloga
    a70v. javljam se na oglas
    na raport, flo, na raport

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

by the way, pojedoh sve kolače koji su mi ostali od Božića i Nove i to poluodleđene. Jest da sam morala malo jače piknuti viljuškom, ali zubi još uvijek rade i u najvećem su broju na mjestu. :/ I sad, ovak puna šećera tik do šećerne kome, idem u WS po kupnju grudnjaka.
    javi koji su im najveći brojevi

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Tko je ikad rekao da se ovdje neki objektivni gabori žele sakriti od svijeta? Topic je počeo pitanjem što kad se tako i tako osjećaš. Nevjerojatno kako se zabavni topic pretvorio u napuhavanje nekih ega. gle kak sam super, ne ma ti si super, ne pa ja sam isto super... Halo? Nadam se da niste tako ljubazne i prema svojim frendicama kad vam se dođu izjadati. Meni osobno puno znači da verbaliziram neka svoja raspoloženja u krugu sebi sličnih. To mi daje osjećaj prepoznavanja i pomaže da razumijem neke sitne cake koje inače ne uočavam, da ne zanemarimo povremenu dozu empatije koja čovjeka uvijek digne s poda. Niti u ludilu ne bih očekivala da mi ovaj topic presloži prioritete u životu, organizira dnevni raspored ili složi meni za cijeli tjedan. Niti bih to dozvolila. Hvala svim curama koje su iskreno govorile o onome što ih muči i svima koji su dozom humora razvedrili stvar. Ostali: kad ponekad ne znate zašto netko nešto nije promjenio, napravio kao vi - pokušajte saslušati, suosjećati možda- samo možda - se ne vrti cijeli svijet oko vašeg osobnog iskustva. Inače bi nam samo trebao copy paste da budemo savršeni kao mnoge od vas. Svaka čast, ali fakat ne znam zašto mislite da žene koje su žrtvovale svoj atraktivan izgled, slobodno vrijeme za sebe i sl. u to vrijeme ne rade nešto jako pametno, dobro i korisno što je NJIMA puno važnije od sveg ovog o čemu vi pišete i da je to njihov slobodni odabir. Možda se ne žele hvaliti tim drugim uspjesima - to vam nije palo na pamet. NE, vi tvrdite da su ljubomorne, jer ne možete zamisliti u svojim glavama da postoje drugačiji odabiri i drugačiji kriteriji. Eto nisam transrodna, ali isto imam pravo da mi se svaka osoba koja može ući u hlače manje od br- 40 ne obraća kao da sam retardirana.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    [i stvarno mi je drago radi cura koje imaju savršenu liniju, savršen ten, izgledaju kao maloljetne majke, ali ja ovdje želim cure iz naslova teme
    A kaj ti onda radis na ovom topicu?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

javi koji su im najveći brojevi
    nema frke, a što je sa gačama da i to javim koji su najveći brojevi ili ... Ili je samo grudnjak problem zbog izdajalice. 8)

Pikula, što mi se nisi javila jučer kada sam imala druženje sa kolačima, a i Sun je zakazala...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dobar post, pikula.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a daj ti nama piksi reci u kojem si stanju - mislim na onaj tvoj baletni pokušaj. Vidim prsti na tastaturi rade, a ostatak tijela ? kako je taj?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Djelomična ruptura medijalnog kolateralnog ligamenta. Hvala na pitanju. Mirovanje pa fizikalna terapija. Dakle nećete me se tako lako riješiti

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[quote="elin"][
    nema frke, a što je sa gačama da i to javim koji su najveći brojevi ili ... Ili je samo grudnjak problem zbog izdajalice. 8)

quote]

gače nabavljene u austriji
    nego,čula sam da Anita ima grudnjake za smanjivanje cica

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

znači tako ćemo se sad šamarati A ima li gdje grudnjak za povećavanje ovih mojih prišteva na prsima (navodno neki vele da su to cice, ali ja im nisam baš vjerovala dok mlijeko iz njih nije poteklo), tak da budu nešto ipak veće od mog trbuha

Citiraj pikula prvotno napisa
    Mirovanje pa fizikalna terapija. Dakle nećete me se tako lako riješiti
    da, to sam se i mislila, a zato ti ne dođe kod mene na ponuđene kolače Neka, neka ide nova tura za Uskrs, pripremi se

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Eh da, hvala na pozivu

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

neka, neka, elin, našla sam si ja tu kompiće po cicama!

pričala neka žena u mojoj sobi u bolnici kako su joj super ti grudnjaci, jer su od super ugodnog materijala, a rastegnu ti pol cice po tijelu, a ostatak super izgleda

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidjela sam i u Lisci takve grudnjake-minimizere.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ništa to ne valja, samo razlijepi grudi ispod pazuha pa izgledaš ko trokrilni ormar

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja mislim da za moje cice više nema nikakve šanse :/
    lijeva 5, desna 2, a mara cica samo 1-2 puta dnevno. previše se to raširilo, čini mi se.
    za sve drugo se tješim da, jednom, kad nađem vremena , i počnem vježbati, da će se nekako valjda uspijeti stegnuti i smanjiti. npr. trbuh.
    ali cice - bye, bye. :/
    samo se nadam da će doći na barem samo broj razlike. :/

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ma treba to sve dić pod nos i isprsit se tko može. Mene moje povlače u lagani upitnik, ali ipak imam debelu protutežu u bazi Ja im se ipak veselim. Cijeli sam život imala jedva dvojku ako, a sad s tonažom konačno imam nešto što sam mislila da je nedostižno bez silikona. A kad ono lez u krevet, žlicu u ruke i eto ih

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cekam da se Mujica prikljuci ovoj raspravi

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    ništa to ne valja, samo razlijepi grudi ispod pazuha pa izgledaš ko trokrilni ormar
    Ivy, ovak sam i ja nekak mislila da to zgleda kad si napisala da ti rastegnu cice po cijelom tijelu.

Ja sam ti za opciju pikule, dići cike i isprsiti se i sa izdajalicom u ruci u shopping, a onda u Jabuku.

Ak' ti neko nekaj veli reci mu: ja proizvodim hranu, a koje su tvoje posebne moći?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Mujca ti je zaglavio na raspravi o tlakovima, a kaj mi ti nismo dobre?

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E da i ja. Mujiceeee... javi se ti nama.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zabranila mi A70V.
    Jer ne bi raspravljala o svojim "slabostima" pred muškom publikom.

....ali ne kuži da ja cijelo vrijeme čituckam iz prikrajka. i postaje sve zanimljivije i zanimljivije.....

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa
    Zabranila mi A70V.
    Jer ne bi raspravljala o svojim "slabostima" pred muškom publikom.

....ali ne kuži da ja cijelo vrijeme čituckam iz prikrajka. i postaje sve zanimljivije i zanimljivije.....
    Ja bih napisala koja me sitnica muči, ali prvo čekam da Mujica stavi svoju sliku, da je ...hm...netko... vidi, pa da Mujicu proguta mrak i prestane čitati.

I, unak usput: kćer od 11,5 i ja imamo isti broj grudnjaka. Jel to dosta da postanem očajna?

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    I, unak usput: kćer od 11,5 i ja imamo isti broj grudnjaka. Jel to dosta da postanem očajna?
    ma ne - kupit ćemo mi tebi majicu sa natpisom: "Imam velike dude, ali nosim grudnjak Anita" i nemaš beda

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

riknut ću

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj mim prvotno napisa

Netko je spomenuo sex. E, pa, kaj to nije bolje od spremanja u teretanu?
    Ne. Ja prakticiram i jedno i drugo.

Ne da mi se replicirat pomalo pa ću radije skupno.

Dinstanje ili razmazana šminka - kakve dileme Ok, ponekad ne stignem obavit tuširanje u 14,30 jer sam taman završila ručak i idem po starijeg u vrtić. Al bar možete nanjušit kuhano Istina ni ja ne dinstam jer ne volim luk...

Šminku skidam, ali puder ne stavljam svaki dan. Radije redovito napravim piling i stavim masku pa lice obavezno mažem dobrom kremom ujutro i navečer. Puder samo za van. Šminka, okej, maskara obavezno, malo sjenila, sjajilo. Ne volim ruževe. Ali ne volim ni biti kao da sam se tek probudila a pogotovo ne volim zmazanu kosu.

Meni fali sna. Jako mi fali. Evo i sad polubeživotno kljucam, maleni spava, veliki se tu pored mene zaigrao s vlakićima. MM radi. Ja bih spavala. Najtlošije se osjećam upravo zbog nespavanja. Prosjek mi je 5 sati i nije u komadu. Uh.

Inače, nemam ni malo osjećaj grižnje savjesti što idem u teretanu. Možda zato jer ide i MM, pa idemo naizmjenično i ta 2 sata u danu se volimo isto kao kad smo skupa, ali volimo si biti lijepi jedno drugom i posebno - volimo se dobro fizički osjećati. Tako da - nije loše kad se ukombiniraju slične rekreacije, kaj ne?

I da budem On topik

Mrzim čupat obrve!! Mrzim, mrzim i mrzim!! A moram. Uh.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bilo bi super kada bi na vježbe/teretanu/plesnu školu mogli zajedno sa muževima, ali to je teško izorganizirati zbog djece.
    Mi smo dva-tri puta kada su bake bile u posjeti izašli zajedno na jedno polusatno brzo hodanje i bilo nam je baš super (a i klincima koji su u međuvremenu sa bakama kartali ).

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    Bilo bi super kada bi na vježbe/teretanu/plesnu školu mogli zajedno sa muževima, ali to je teško izorganizirati zbog djece.
    Mi smo dva-tri puta kada su bake bile u posjeti izašli zajedno na jedno polusatno brzo hodanje i bilo nam je baš super (a i klincima koji su u međuvremenu sa bakama kartali ).
    O tome maštamo. Al za sada teško. Ovu moju dvojicu je poprilično teško istovremeno zbrinuti, jer nitko nije ziher da to može izdržati pa ne riskiraju

Ne spominjite nejednake cice, ubi me to u pojam. Čak sam pomislila da se možda može malo nabildati ako forsam ovu jadničicu koja je manja i slabije "radi", pa niš.. Istina laknulo mi je prije 3 mjeseca kad je striji prestao dojiti pa su se malo smanjile (sad je 4) i nemam više onaj osjećaj da me vuku u upitnik (netko je to baš zgodno gore usporedio). Ali još to nije to, malo me sve skupa nervira.

Inače, meni je zbilja potrebno vrijeme kad sam sama. nemam ga puno, skoro uopće ne, ali kad se uspijem organizirati i odmaknuti, praznim se, pa onda punim baterije. I stvarno mi je olakšanje.

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pikula, ja zaista ne vidim gdje je motiv za ovaj tvoj post. :shock:

Ne znam jesi li svrstala mene unutra ili ne...no ja sam samo uredno odgovorila na pitanje iz naslova. Dakle, osjećam se ponekad tako pa sam, kao što je i pitano, napisala što radim kad se tako osjećam...i što poduzimam da bi se rijeđe tako osjećala.

I nikako ne vidim odakle ti ideja ili pravo suditi o nečijim kriterijima, o nečijim sposobnotima i interesima bez ikakvih informacija o tome.

Nit sam proglasila nekog ljubomornim, nit sam osudila nekog na bilo koji način zato što živi ili misli drugačije. No jednako tako, nisam ovdje doživila ni napuhavanje ega.
    I jednostavno mi je presmiješno da se otvori topic s ovakvim pitanjem i da se onda netko budi što tu ima ljudi koji su uspjeli riješit svoj problem.
    Što, poželjne su samo one osobe koje će me podržatu mojoj muci i mom jadu, pa ću se valjda osjećat bolje, izgledat bolje...e pa ja radije pročitam nečije dobro iskustvo. Radije čujem na koji je način netko smršavio, neg da mi netko govori kako je eto super da ja imam 20 kila viška jer ima ih još 200 žena tu, ali smo mi uspješne u nečem drugom. Tema je o izgledu i stanju psihe, ne o drugim uspjesima ako se ne varam.
    Uostalom, slijedeći put molim da se uz naslov napiše i napomena o tome kakvi se odgovori očekuju unutar teme.

No hard feeling cure, sve mi imamo slične probleme na ovu temu

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

E ja sam dok sam bila trudna brijala kako bi mogli ja i mm kad se malo oporavim od poroda vidjet jel bi mogla baka pričuvati tu i tamo popodne bebu da mi odemo na neki plesni tečaj 2x tjedno popodne... kad se sjetim samo, koja naivna ideja...

Ja se recimo ne šminkam uopće, ako stavim malo sjajila svi znaju da je neka fešta, tako da me to ne veseli uopće. Ono što me može oraspoložiti je dobra mjuza življeg tempa.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

To bi bilo super. Ali, porast će klinci
    MM i ja vozimo doma sobni bicikl i vježbamo na podu.
    Ja vrtim hulahop, u zadnje vrijeme sam se baš ispraksirala. PRvo je samo padao bum tres na parket, sad već fino ide.

Nakon fizičke aktivnosti se super osjećaš

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mene mm nagovara na salsu. a ja ne volim tu vrstu glazbe bas pretjerano, ne voli ni on, al nemamo neku drugu ideju sto i gdje bi molgi plesati, a da ne bude klasicna plesna skola

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo na jednom djetetu i povremeno si priuštimo zajedničku rekreaciju (zahvaljujući baka servisu). A ponekad idemo i svi troje.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi najcesce odemo na neki koncert, ili u kino

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

uvijek kad je toplo visimo na biciklu, mm vozi Ma, a ja samo sebe . Ili se veremo na Sljeme i slično (otkad smo u Podsusedu na naše pusto podsusedsko Sljeme...krasno..) Prije je mm nosio Ma, sad M penjtra sam.
    Kad ovaj bebac naraste M će vozit sam svoj velki bic, nadam se
    Nego, meni FALI aerobik ili teretana, to mi je stvarno nužda i vidim koliko drugačije se osjećam u svojoj koži otkad ne idem.GORE.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

što radite kad ste ružni, stari debeli?
    Citiraj meda prvotno napisa
    mi najcesce odemo na neki koncert, ili u kino
    eto kako se na kraju skrene s teme
    ...a možda prijedlog i nije tako loš... :/

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Draga Ria, sve je u redu. Neka svatko piše što želi. Nema ovdje cenzure. I ne mislimo svi isto. To je u redu. Ja sam pokušala objasniti kako sam ja doživjela neke komentare, ali ne ne bavim se svrstavanjem ljudi. Iskreno nemam pojma tko je što rekao. Samo sam pokušala objasniti kakav se dojam kod mene stvorio. Ne moraš se slagati samnom. Uopće. Žao mi je ako sam te nečim uvrjedila. Ili bilo koga. Nije mi to bila namjera, definitivno.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    Nego, meni FALI aerobik ili teretana, to mi je stvarno nužda i vidim koliko drugačije se osjećam u svojoj koži otkad ne idem.GORE.
    Ona naša zajednička rekreacija se odnosila na odbojku.
    U jednom kutu dvorane Lovri pripremimo njegov prostor. To koristi možda pola sata. Onda malo sjedi na klupi (podmićen nekom hranom). A najveći dio vremena trči oko igrališta. Srećom su suigrači puni razumijevanja. Sad je već postao dio ekipe.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi imamo naviku vikendom ili na bazen ili na klizanje po zimi, a kad je ljepo vrijeme onda obavezno rolanje, bicikli i to. Ponekad nas zeznu gomile rođendana i blagdana (čitaj, sjedi i jedi). A i financije nas odrede, ako odemo svi u đuture u kino, onda taj vikend samo džabe sportovi dolaze u obzir. Lovice oko zgrade . A hoće nas i zdravlje sprječiti. Sad su klinci zdravi pa sam ja uskočila
    Mi bi isto plesali (kad mi zaraste noga). Ja ponekad maštam o nekom onak family friendly disku. Jer mi uoće ne fali opijanje i nespavanje. Da možemo svi četvero i da se pušta mjuza koju moji klinci čini mi se neće čuti nigdje osim doma. Šteta koliko dobre muzike pada zaborav. Eh, vidi se kako sam stara.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Ona naša zajednička rekreacija se odnosila na odbojku.
    U jednom kutu dvorane Lovri pripremimo njegov prostor. To koristi možda pola sata. Onda malo sjedi na klupi (podmićen nekom hranom). A najveći dio vremena trči oko igrališta. Srećom su suigrači puni razumijevanja. Sad je već postao dio ekipe.
    Ovo zvuči genijalno. :D za ekipu.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mene mm nagovara na salsu. a ja ne volim tu vrstu glazbe bas pretjerano, ne voli ni on, al nemamo neku drugu ideju sto i gdje bi molgi plesati, a da ne bude klasicna plesna skola
    salsa rules

naime, nakom 5 godina nagovaranja upisali se na tečaj salse i argetinskog tanga
    inače spadaju u teškeplesove

salsa mi je super, ako sam je ja savladala, svatko može
    argetinski tango.... uf
    inače ne slušamo latino uopće

ako se ne varam u Zg postoje klubovi za salsu, bar mi je frendica natuknula da ima

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

salsa rules

naime, nakom 5 godina nagovaranja upisali se na tečaj salse i argetinskog tanga
    inače spadaju u teškeplesove

salsa mi je super, ako sam je ja savladala, svatko može
    argetinski tango.... uf
    inače ne slušamo latino uopće

ako se ne varam u Zg postoje klubovi za salsu, bar mi je frendica natuknula da ima

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja već neko vrijeme sanjam o tečaju plesa.
    ali MM jednostavno nije za to, ne zanima ga.
    jel nude na tečaju zamjenskog partnera?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ima na tečajevima i samaca

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa

Inače, nemam ni malo osjećaj grižnje savjesti što idem u teretanu.

I da budem On topik

Mrzim čupat obrve!! Mrzim, mrzim i mrzim!! A moram. Uh.
    a kako bi i imala kad tvoja teretana služi u dobru svrhu - za vađenje mene iz grma

i ja i ja (čupati obrve mrzim) - znači od tu je ona šuma iznad mojih očiju. Idem odmah po pincetu

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mislava prvotno napisa
    ja već neko vrijeme sanjam o tečaju plesa.
    ali MM jednostavno nije za to, ne zanima ga.
    jel nude na tečaju zamjenskog partnera?
    gle, ja bi ti se ponudila, ali brijem da - budući niti ti niti ja ne znamo plesati - da bi se pobile (vjerovatno popadale jedna preko druge) Stoga, brijem da je bolje da u ove hladne dane sjedimo doma da nam pikulica ne mora osiguravati mjesto na svom kauču nakon takvog plesa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •