Kaae, vriiiiššššššššttttttttttttt!
Kaae, i ja bi takav stan :D :D Evo odmah svoj dajem u najam i iznajmljujem onaj sa tetom čistilicom![]()
Ma, suprer mi je ta fora sa tetom čistilicom
![]()
Ma zadrzala bi ja ovaj stan, bas mi je lijep, a i kvart mi je srcu drag. I teta cistilica (redovna, ne ova... s losom dioptrijom!!) je bas super. Ali ovaj moj ti dolazi u kombinaciji sa buducom svekrvom, tak da to i nije bas nesto.elin prvotno napisa
![]()
E cure, tek sad vidim da je na ovom topicu showDobro ste me nasmijale!
Kaae umirem![]()
![]()
, nego kada ideš, nadam se da ćeš nas pratiti i iz Merike...
Luda si.
gle, potpisujem.lucij@ prvotno napisa
![]()
pikulica, slično se i meni dogodilo kad sam srela jednog čovjeka koji me dugo nije vidio. Kad sam bila mlađa, uvijek sam izgledala anoreksično i onda s nekih 25 god. sam se udebljala na 60-ak kila na 171 cm. Sretnem tipa na cesti, pozdravim ga a on mene gleda i ne prepoznaje. I onda provali: O, pa to si ti, nisam te prepoznal, promijenila si se, izgledaš ko ženska
Sirius, a šta si mu prije izgledala ko muško, pa ti zapravo dao kompliment...(šalim se)
Al sad ozbiljno tražim kakav dobar orbitrek, pa ako neko može preporučit....
Možda je bakca zapravo učinila dobro djelo![]()
Evo jedan savjet; ja kad sam si ružna i stara( ne pomaže za debljinu)
namažem si lice Decleor Neroli uljem i imam osjećaj da sam par godina mlađa i stvarno osveži lice, uz to prekrasno miriše i odmah te "podigne"
čuj, moj je bez tete čistilice i sa svekrvom, pa ti vidi kome je gore.Kaae prvotno napisa
Inače, na moju veliku žalost, jučer je mala osvanula sa novim uskršnjim zekom :/ I sad ja sjedim tu, oštrim zube i prste za novog zeku (nemojte misliti da to radim radi sebe, neeee, žrtvujem se radi djeteta jer nije dobro toliko čokse papiti) i mislim se: do kada će trajati taj Uskrs, čini se beskrajan i samo zabrinuto gledam kilažu na vagi koja ide i ide i ide - ne dolje nego gore. I mislim se da li da vas pitam za savjet ili ne: da li da se riješim te fucking digitalne vage koja pokaže svakih dobivenih 100 g i kupim onu sa lijepim crvenim jezičkom i ocrtanim kilogramima: na njoj ću imati 68 kg, a ne 68,9 kg.
a čemu ljutnja pary pooperuapricot prvotno napisa
Pa ima i dobrih savjeta: npr. kako se riješiti uskršnje čokse, a da ti dijete ne dobije šećernu bolest, nego ti. To je priča o krajnjem majčinskom žrtvovanju
![]()
8)
Pokazivat će ti 69kg ... nešto si pobrkala - zato se mi grabimo za digitalne vage, tako da nam pokaže ti 100 g, a na onoj "okretuši" pokaže veću cifricu...elin prvotno napisa
Pusti to, nego, kako hlače zatežu i stežu? TO je bitno...
Pa ima i dobrih savjeta: npr. kako se riješiti uskršnje čokse, a da ti dijete ne dobije šećernu bolest, nego ti. To je priča o krajnjem majčinskom žrtvovanju![]()
![]()
[quote="Maslačkica"]Pokazivat će ti 69kg ... nešto si pobrkala - zato se mi grabimo za digitalne vage, tako da nam pokaže ti 100 g, a na onoj "okretuši" pokaže veću cifricu...elin prvotno napisa
Pusti to, nego, kako hlače zatežu i stežu? TO je bitno...
ma pusti ti, vaga okretuša je meni zakon. Kad su blagdani odmah unaprijed smanjim (tamo odozada) jezičak na par kilica ispod nule i da vidiš sreću kad stanem na nju nakon blagdana, a niti kilu dobila![]()
Samozavaravanje je ponekad dobra stvar 8)
Ok, ova zima me dotukla. Sa svojih ok 58kg ( idelano mi je 55) došla na 66... Ja ću poludit, nemam ništa za obuć. Onog tko je izmislio trenirke, ne znam dal da ljubim ili mu zavrnem vratom.
Neeee, trenirke su samo za vježbanje!! Tc tc žabo, pa trebala bi bolje znati..
![]()
A za obuć, evo ja ti spakiram paketić i šaljem na obalu, samo da još koju skinem (kilu, mislim).
Došla sam na topik jer sam potpuno nepotrebno pojela oveći komad home made pizze by sveki i sad se osjećam ko-ma. Puknut ću.
Inače, meni mjuza jako pomaže u prepravljanju grdpog osjećaja u dobar. I odjeća koja nije - trenirka![]()
Treba stati u nešto što nije trenirkaTiwi prvotno napisa
. Valjda mogu dvoje hlače obući, jedne su ok, a druge me žuljaju na bokovima
. Tješim se da imam nešto hlača koje su mi trenutno velike, to su iz još debljih dana, za rezervu ako s eponovno proširim.
nema mjesta tuzi, uskršnje i ostalo debljanje je dovoljan razlog za shopping :D :D Osim toga, u modi su super nove hlače, one kaj nemaju guzicu nego lijepo padaju dolje pa izgledaju kao suknja-hlače (nešto kao u bajci Aladin ako si gledala crtić). Dakle, idemo u shopping :D :DŽabica prvotno napisa
Elin, ja sam se takvih hlača užasavala, jer kad bi ih obukla izgledala bih isto lopta neka...
To su hlače samo za neke...
Čak ni kada sam imala malo i puno kila te hlače su bile užas za moju figuru...
Pitanje: Šta radite kada ste ružni, stari i debeli?
Odgovor: Najgore šta mogu - žderem! Pa budem još 1 dan starija, 1 kg debelija, a ružna... zavisno koliko od te 1kg ode u lice!![]()
I onda zavrtim krug, jer sam ružna, stara i debela sve, slijedeći dan ponovim sve iz početka...
Pa se umontiram, pa mi lijepo, pa sam opet ružna stara i debela i valjda znate šta slijedi dalje?![]()
Cure, ja ne znam je li ovo neka zafrkancija koju ja ne kužim, ali budući da je topic oživio i svako toliko je na vrhu najnovijih postova, odem vidjeti što je i rastužim se svaki puta kada vidim da rezignirano komentirate sebe u terminima debelo, staro i ružno.
Heeej, baš grdo za vidit i čitat!
Nemojte tako, stvarno nemojte!
Istina, većina nas ne izgleda ko supermodel, al nismo zato ni ružne ni debele ni stare![]()
Valjda je važnije što dajemo drugima, i kako živimo od toga koliko kila imamo i kakva nam je glava, onako, fizički.
Ajde sad otvorite neki afirmacijski topic same za sebe, meni za ljubav![]()
ifigenija, pogledaj samo koliko je vrištećih smajlića po topicu...to znači da smo ok, al se malo zezamo na svoj račun - što je zdravo......valda![]()
![]()
Ifigenija, sad smo valja kvit!Mi tebe nismo razumjele na jednom topiku, sada ti nas ne razumiješ....
![]()
Ovo je malo za ispucavanje i ovo je topik koji sigurno ne bih otvorila kada se stvarno tako osjećam...
Iako pričam istinu... džabe, prežderavam se...
Razmjena iskustava i da nismo jedine!![]()
Sve mi se osjećajte debelo, rumeno, zdravo i sito...![]()
I dođite na topik o tibetancima!
zene, ja ne znam sta je sa mnom![]()
satrah se trcheci i kile nisam smrsalaa da mi je barem 5
eto, ne moram vise, samo peticu
![]()
jos odvalim malo plesat sa djecom (uz zesci rok) sa namjerom da se sve protrese, ali eto jos nista.
i da, napravim 10 trbusnjaka (ne mogu viseeeeeeee)
ili to ne moze odmah, sta li :/
Snorki...
1. ne može odmah
2. kada se počne vježbati radi nabijanja mišića, ali i dobivanja boljeg izgleda i zategnutosti, vaga stoji ili čak zna krenuti gore
3. mora se i na prehranu pazitija kada vježbam imam i veće potrebe za hranom, pa je jako bitno da pazim ŠTA jedem
4. sigurna sam da si već, ako ne vidjela, onda osjetila promjene na bolje: više energije, mišići zategnutiji i lakše kretanje, itd.
Za mjesec dana se sigurno i vide promjene, ali nije nam cilj da se istrčavamo dok ne postignemo željeni izgled ili kilažu nego promjenu stila života, tj. ukomponiranje tjelesne vježbe do kraja života što ćešće i to na način da se osjeti ugoda, a ne da lipsamo i onda brzo odustanemo.
Ići će vjeruj mi, samo nemoj negativnu energiju samoj sebi nabijati, kao ja npr., zbog nepostignutih rezultata u 5 dana.
u nekom časopisu sam pročitala naslov - Terapija lijepim haljinama
dalo bi se razmisliti
O cemu ti, kakvo lice??Sto sam okruglija sve manje bora imam i ne trosim na botox , lifting...stedim i usput skupljam zalihe sala za iducu zimu.Maslačkica prvotno napisa
![]()
Potpisujem Ifigeniju, jer znam da nemam vise 20, a i druzim se sa ruznim, debelim i starimaIfigenija prvotno napisa
, ali iskusnima 8)
bebelina prvotno napisa
Joj da UPRAVU SI...
I inače me strah mršati radi takvih problema s licem... sve imam osjećaj da će se jadno objesiti. Sada ga gore jedino držim osmjehom - ovo je za Ifigeniju i Cecu...![]()
Joooooooj, ma ne! Meni su moje dimije jedne od najdrazih hlaca. Istinabog, nasla sam model s vise-manje normalnom guzicom.Maslačkica prvotno napisa
Vraga, ne volim haljine. Jedva sam se dala nagovoriti da za svadbu napravimo jednu.... (sije se, a da nitko ne zna sto ce to biti... :shockivy prvotno napisa
Valjda ima, nadam se, neka terapija lijepim........ torbama. Cipelama.
Inace, tko kaze da sam debela? (Osim tete na tramvajskoj stanici, jelte.) Ruzna? Kaj god. Stara? No waiiii. Pa tek mi je 17.
u kom smislu iskusnima, draga mojaCeca prvotno napisa
![]()
Mislim, kad netko kaže iskusnima ja odmah pomislim na jel' te.... 8)
E sad, slijedi priča o jednoj junačkoj kujici zvanoj Betty:
Dakle, došla moja mama iz Dalmacije nama u posjet za Uskrs. I čim je došla odošmo u dućan, a ona je ostavila stvari u špajzi zajedno sa čokoladnim jajima i velikim čokoladnim zekom kojeg je kupila za moju malu. Zec, mrcina, teška 250 g čokolade - mliječne.
Vraćamo se iz dućana, a vrata špajze otvorena...papirići po svuda... pas maše repom (slika u potpunosti odgovara izrazu sretan ko' pas).
Odemo nas dvije utvrditi od kud ti silni papirići, a prvo smo za vrata otvorene špajze pomislili da je dohvatila svoju hranu koja se nalazi u špajzi. Međutim, utvrdimo da je imenovani pas pojeo čitavi mrcinu zeca tešku 250 g čokolade - mliječne + onak uz put još nekoliko donesenih uskršnjih čokoladnih jaja...
Moja mama![]()
i ide žena okolo neutješna, ne zbog pojedene čokolade, nego zbog činjenice da ju je pojela Betty (psi ne smiju uopće jesti čokoladu) i usput goreći psu: "Crknut ćeš, luda li si, crknut ćeš" a pas je gleda toplim smeđim okicama, punim sreće i u totalnoj šećernoj komi, sve mašući repom, a onda se obratila meni "Što ćemo sad?"
"Kak to misliš što ćemo sad. Pa taj pas je do sada pojeo nebrojeno knjiga, cipela, čarapa, mobitel, manistru, kakao, brašno itd. i nikad joj niš. Neće joj ništa biti, smiri se."
Dakle, sublimacija Uskrsa jest: ja sam kugla, pas je kugla, pitanje da li obje nemamo šećernu bolest, ali dijete je 5+ jer od nas nije stigla pojesti čokse. I ono što Maslačkica i bebelina kažu: uštedjet ću na botoxu i svim onim skupim lifting kremicama. Uskrs je prošao 5+ jer uz priču o zatezanju kože lica i tijela ima i priču o junačkim pothvatima. Dakle, Ifi nisi u pravu, ovo je jedan pozitivan topic.Plus idem po svoje dimije i baš me briga.
![]()
Ima da se ZAHVALIŠ Betty jer se ŽRTVOVALA za tebe!!!![]()
sve vas je spasila, veća faca od vučjaka koji je svojim tijelom zaštitio druga Tita za bombardiranja ne znam više gdjeMaslačkica prvotno napisa
![]()
Već se duuugo nisam tako dobro i od srca nasmijala kao na tvoj post!elin prvotno napisa
![]()
naravno da je veća faca Betty, tu uopće nema konkurencije. Taj se Rex bacakao tijekom bombardiranja kamgod i slučajno pogodio najvećeg druga,jel', a moja je svjesno otvorila vrata špajze, ušla i ravno na zecapomikaki prvotno napisa
![]()
8)
Taj se Rex bacakao tijekom bombardiranja kamgod i slučajno pogodio najvećeg druga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajd bas mi je drago cuti da ima jos pasa koji su pojeli mobitel. Moja pokojna kujica je godinama cekala priliku da ga zgrabi (ne znam zasto joj je bas taj, i samo taj, stari Siemens smetao) i - pojela je vecinu plastike i pomalo zagrizla u bateriju.
Uginula je od starosti, ne od mobitela.![]()
Sto se mene tice, stosta sam u zivotu pojela. Al' mobitel nikad!
Cure, genijalne ste!![]()
Ja sam jedna od onih kojima stalno govore 'ti'. Ma, mogu se obuć kako hoću... I našminkat kako hoću... Valjda je u pitanju visina od 152 cm :? . Sjećam se jedne zgode od prije par godina kada mi je na blagajni žena strpala par stvari u vrećicu i pitala: 'Još nešto, malena?'. Moooooliiiim?????!!!! :shock: A ja oko 25-26 godina.
Enivej, prihvatila sam to kao zezanciju pa kad netko sumnjiv dođe prosit na vrata kažem da mama nije doma i ne mogu otvorit.
I baš sam si super takva. I volim se mazit... Volim vježbati, ići na yogu, navući seksi sandale, otići u solarij... Sve što me veseli. I boli me dupe što imam celulit od 8 sati sjedenja za kompom i što imam jače listove od većine nogometaša. U principu, volim sebe u svim fazama. Bilo je vremena kada sam imala 45 kila, a bome i 55 nakon Vedranovog rođenja. A ja sam bila tako ponosna što je moje tijelo nosilo to malo biće 9 mjeseci i uopće nisam gledala debljinu nogu ili šlaufić oko struka. Moje tijelo je moj dobar prijatelj koji je pretrpio stvarno svašta, a dalje je tu i tako mi vjerno služi. Tako gledam i na sve druge žene. Vidim u njima brižne majke, pametne i sposobne poslovne žene, božice seksa... Sada sam u fazi od nekih 47 kila (ne zaboravite na visinu od 152 cm, da me ne svrstate u anoreksičarke), imam mrak trbušnjake, jaka leđa, mišićave ruke i noge, čvrstu guzu, ali takav izgled je rezultat ovakvog svakodnevnog bioritma:
5.00 Budim se, poljubim dijete i idem meditirat i vježbat jogu
5:45 Kuham doručak i ručak (mi smo makrobiotičari i u principu kuham sva tri obroka)
6:30 Doručak i ručak pakiram jer ih nosim sa sobom na posao
6:40 Nabrzaka se oblačim, perem zube i umijem se (ne šminkam se jer ne stignem). Izliječem iz kuće i pješačim do posla
7:30 Počinje radni dan...
15:30 MM me pokupi s posla i idemo doma.
16:00 Vrijeme je za Maksimir. Obućeni smo za trening i treniramo tako da se MM igra u parkiću s Vedricom, a ja treniram. Nakon mog treninga slijedi njegov. Mali je dotle 2-2.5 h u parkiću.
18:30 Stižemo doma, ne stignem se otuširat jer kuham večeru.
19:30 Večera je poklopana, Vedrana vodim na kupanje, a muža pošaljem u kuhinju da pospremi nered koji sam ostavila iza sebe.
20:30 Nakon kupanja, priče za laku noć i nekoliko pjesmica, ostavljam malca u krevetu. Konačno idem pod tuš.
21:00 Seksam se ako nemam mengu
21:30 Malo pospremimo stan, zbrajamo dojmove dana na izmaku, čitamo...
23:00 Spavanac
Vikend je nešto drugačiji jer umjesto sate provedene na poslu provodimo u vrtu, družimo se i odvojimo vrijeme za osobne sitne radosti...
To znači da gotovo nikad ne gledam tv, ne znam friške tračeve i sl. I uživam u tome! Stvarno i iskreno. Na kraju dana kada sve zbrojim, zaključim da se hranimo zdravo, da smo fizički aktivni, da je dijete provelo puno vremena vani... Je li to vrijedno toga? Meni je.
Ako vam se da uložiti toliko truda i energije u fizičke aktivnosti, prehranu i sl, onda uložite, a ako ne onda uživajte u svom tijelu takvom kakvo je. Vjerujte, ne postoji čarobna formula. Ako želite promijeniti, promijenite temelje. I to prije nego što krenete na dijetu.![]()
I iskreno, najljepše žene su sretne žene. I ima ih tu na forumu, okruženih dječicom i tipičnim svakodnevnim brigama. Marta i Mara su jedne od nijh koje osobno poznajem. I njihova ljepota zrači iznutra. Nisu to isprazne riječi. Cure, super ste mi!![]()
Oprosti, anchi, što izdvajam samo taj dio u cijelom danu bogatom događajima, ali....ono u 21 sat-zar baš svaki dan :shock:
Osim onih 5, 6 dana mjesečno, naravno![]()
Svakiiiiiii??????
anchi, znaš kaj mene kod tebe najviše fascinira, osim što radiš lijepe rasporede kao i ja, sa razlikom što ja svoje nikada ne izvršim nego ih nakon par dana ignoriranja poderem i bacim u smeće - ovo:
1. pitanje isto kao i svimbalo: dal' baš svaki dan, jer ako je to tako ondaanchi prvotno napisa
![]()
2. nakon sexa pospremanje stana i zbrajanje dojmova, ovo je za![]()
![]()
Nisam ni sumnjala da ću biti jedana kojoj je 21h upao u oči!![]()
Anchi, svaka čast na rasporedu i držanju istog. Ovo buđenje u 5h i odlazak na spavanje u 23h bi mi bilo premalo...
Umrla bih nakon par dana...![]()
Ne, ne seksam se baš svaki dan. Opisala sam svoj tipičan dan. Neke stvari se mijenjaju. Npr. u pon i čet idem navečer na jogu pa ujutro radim kardio trening, a ne jogu. Dok sam ja na jogi, MM stavlja Vedrana na spavanje. Ponekad imamo neki dogovor, ali to sve nije bitno. Bitan je takav način života. Znam što želim: zdravlje, sretno dijete, dobar brak, dobar i redovit seks. I to su stvari oko kojih mi se vrti dan. Ako vas baš zanima, seksam se barem 4-5 dana u tjednu kada nemam mengu.
![]()
Bitno mi je da sam dosljedna i da sam zadovoljna.![]()