Stranica 21 od 27 PrviPrvi ... 111920212223 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1306

Tema: Što radite kad ste ružni, stari i debeli?

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kaae, vriiiiššššššššttttttttttttt!

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kaae

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jao

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kaae, i ja bi takav stan :D :D Evo odmah svoj dajem u najam i iznajmljujem onaj sa tetom čistilicom Ma, suprer mi je ta fora sa tetom čistilicom

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Kaae, i ja bi takav stan :D :D Evo odmah svoj dajem u najam i iznajmljujem onaj sa tetom čistilicom Ma, suprer mi je ta fora sa tetom čistilicom
    Ma zadrzala bi ja ovaj stan, bas mi je lijep, a i kvart mi je srcu drag. I teta cistilica (redovna, ne ova... s losom dioptrijom!!) je bas super. Ali ovaj moj ti dolazi u kombinaciji sa buducom svekrvom, tak da to i nije bas nesto.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E cure, tek sad vidim da je na ovom topicu show Dobro ste me nasmijale!

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kaae umirem , nego kada ideš, nadam se da ćeš nas pratiti i iz Merike...
    Luda si.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    E cure, tek sad vidim da je na ovom topicu show
    gle, potpisujem.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

pikulica, slično se i meni dogodilo kad sam srela jednog čovjeka koji me dugo nije vidio. Kad sam bila mlađa, uvijek sam izgledala anoreksično i onda s nekih 25 god. sam se udebljala na 60-ak kila na 171 cm. Sretnem tipa na cesti, pozdravim ga a on mene gleda i ne prepoznaje. I onda provali: O, pa to si ti, nisam te prepoznal, promijenila si se, izgledaš ko ženska

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sirius, a šta si mu prije izgledala ko muško, pa ti zapravo dao kompliment...(šalim se)
    Al sad ozbiljno tražim kakav dobar orbitrek, pa ako neko može preporučit....
    Možda je bakca zapravo učinila dobro djelo

Evo jedan savjet; ja kad sam si ružna i stara( ne pomaže za debljinu)
    namažem si lice Decleor Neroli uljem i imam osjećaj da sam par godina mlađa i stvarno osveži lice, uz to prekrasno miriše i odmah te "podigne"

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Ma zadrzala bi ja ovaj stan, bas mi je lijep, a i kvart mi je srcu drag. I teta cistilica (redovna, ne ova... s losom dioptrijom!!) je bas super. Ali ovaj moj ti dolazi u kombinaciji sa buducom svekrvom, tak da to i nije bas nesto.
    čuj, moj je bez tete čistilice i sa svekrvom, pa ti vidi kome je gore.
    Inače, na moju veliku žalost, jučer je mala osvanula sa novim uskršnjim zekom :/ I sad ja sjedim tu, oštrim zube i prste za novog zeku (nemojte misliti da to radim radi sebe, neeee, žrtvujem se radi djeteta jer nije dobro toliko čokse papiti) i mislim se: do kada će trajati taj Uskrs, čini se beskrajan i samo zabrinuto gledam kilažu na vagi koja ide i ide i ide - ne dolje nego gore. I mislim se da li da vas pitam za savjet ili ne: da li da se riješim te fucking digitalne vage koja pokaže svakih dobivenih 100 g i kupim onu sa lijepim crvenim jezičkom i ocrtanim kilogramima: na njoj ću imati 68 kg, a ne 68,9 kg.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Citiraj lucij@ prvotno napisa
    E cure, tek sad vidim da je na ovom topicu show
    gle, potpisujem.
    a čemu ljutnja pary pooperu Pa ima i dobrih savjeta: npr. kako se riješiti uskršnje čokse, a da ti dijete ne dobije šećernu bolest, nego ti. To je priča o krajnjem majčinskom žrtvovanju 8)

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I mislim se da li da vas pitam za savjet ili ne: da li da se riješim te fucking digitalne vage koja pokaže svakih dobivenih 100 g i kupim onu sa lijepim crvenim jezičkom i ocrtanim kilogramima: na njoj ću imati 68 kg, a ne 68,9 kg.
    Pokazivat će ti 69kg ... nešto si pobrkala - zato se mi grabimo za digitalne vage, tako da nam pokaže ti 100 g, a na onoj "okretuši" pokaže veću cifricu...
    Pusti to, nego, kako hlače zatežu i stežu? TO je bitno...

Pa ima i dobrih savjeta: npr. kako se riješiti uskršnje čokse, a da ti dijete ne dobije šećernu bolest, nego ti. To je priča o krajnjem majčinskom žrtvovanju

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kaj sam prepustila u ovo vrijeme neforumiranja!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[quote="Maslačkica"]
    I mislim se da li da vas pitam za savjet ili ne: da li da se riješim te fucking digitalne vage koja pokaže svakih dobivenih 100 g i kupim onu sa lijepim crvenim jezičkom i ocrtanim kilogramima: na njoj ću imati 68 kg, a ne 68,9 kg.
    Pokazivat će ti 69kg ... nešto si pobrkala - zato se mi grabimo za digitalne vage, tako da nam pokaže ti 100 g, a na onoj "okretuši" pokaže veću cifricu...
    Pusti to, nego, kako hlače zatežu i stežu? TO je bitno...

ma pusti ti, vaga okretuša je meni zakon. Kad su blagdani odmah unaprijed smanjim (tamo odozada) jezičak na par kilica ispod nule i da vidiš sreću kad stanem na nju nakon blagdana, a niti kilu dobila Samozavaravanje je ponekad dobra stvar 8)

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ok, ova zima me dotukla. Sa svojih ok 58kg ( idelano mi je 55) došla na 66... Ja ću poludit, nemam ništa za obuć. Onog tko je izmislio trenirke, ne znam dal da ljubim ili mu zavrnem vratom .

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Neeee, trenirke su samo za vježbanje!! Tc tc žabo, pa trebala bi bolje znati..

A za obuć, evo ja ti spakiram paketić i šaljem na obalu, samo da još koju skinem (kilu, mislim).

Došla sam na topik jer sam potpuno nepotrebno pojela oveći komad home made pizze by sveki i sad se osjećam ko-ma. Puknut ću.

Inače, meni mjuza jako pomaže u prepravljanju grdpog osjećaja u dobar. I odjeća koja nije - trenirka

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    I odjeća koja nije - trenirka
    Treba stati u nešto što nije trenirka . Valjda mogu dvoje hlače obući, jedne su ok, a druge me žuljaju na bokovima . Tješim se da imam nešto hlača koje su mi trenutno velike, to su iz još debljih dana, za rezervu ako s eponovno proširim.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Žabica prvotno napisa
    Citiraj Tiwi prvotno napisa
    I odjeća koja nije - trenirka
    Treba stati u nešto što nije trenirka . Valjda mogu dvoje hlače obući, jedne su ok, a druge me žuljaju na bokovima . Tješim se da imam nešto hlača koje su mi trenutno velike, to su iz još debljih dana, za rezervu ako s eponovno proširim.
    nema mjesta tuzi, uskršnje i ostalo debljanje je dovoljan razlog za shopping :D :D Osim toga, u modi su super nove hlače, one kaj nemaju guzicu nego lijepo padaju dolje pa izgledaju kao suknja-hlače (nešto kao u bajci Aladin ako si gledala crtić). Dakle, idemo u shopping :D :D

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Elin, ja sam se takvih hlača užasavala, jer kad bi ih obukla izgledala bih isto lopta neka...
    To su hlače samo za neke...
    Čak ni kada sam imala malo i puno kila te hlače su bile užas za moju figuru...

Pitanje: Šta radite kada ste ružni, stari i debeli?
    Odgovor: Najgore šta mogu - žderem! Pa budem još 1 dan starija, 1 kg debelija, a ružna... zavisno koliko od te 1kg ode u lice!
    I onda zavrtim krug, jer sam ružna, stara i debela sve, slijedeći dan ponovim sve iz početka...
    Pa se umontiram, pa mi lijepo, pa sam opet ružna stara i debela i valjda znate šta slijedi dalje?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Cure, ja ne znam je li ovo neka zafrkancija koju ja ne kužim, ali budući da je topic oživio i svako toliko je na vrhu najnovijih postova, odem vidjeti što je i rastužim se svaki puta kada vidim da rezignirano komentirate sebe u terminima debelo, staro i ružno.
    Heeej, baš grdo za vidit i čitat!
    Nemojte tako, stvarno nemojte!
    Istina, većina nas ne izgleda ko supermodel, al nismo zato ni ružne ni debele ni stare
    Valjda je važnije što dajemo drugima, i kako živimo od toga koliko kila imamo i kakva nam je glava, onako, fizički.
    Ajde sad otvorite neki afirmacijski topic same za sebe, meni za ljubav

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ifigenija, pogledaj samo koliko je vrištećih smajlića po topicu...to znači da smo ok, al se malo zezamo na svoj račun - što je zdravo......valda

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ifigenija, sad smo valja kvit! Mi tebe nismo razumjele na jednom topiku, sada ti nas ne razumiješ....

Ovo je malo za ispucavanje i ovo je topik koji sigurno ne bih otvorila kada se stvarno tako osjećam...
    Iako pričam istinu... džabe, prežderavam se...
    Razmjena iskustava i da nismo jedine!
    Sve mi se osjećajte debelo, rumeno, zdravo i sito...
    I dođite na topik o tibetancima!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

zene, ja ne znam sta je sa mnom

satrah se trcheci i kile nisam smrsala a da mi je barem 5 eto, ne moram vise, samo peticu

jos odvalim malo plesat sa djecom (uz zesci rok) sa namjerom da se sve protrese, ali eto jos nista.

i da, napravim 10 trbusnjaka (ne mogu viseeeeeeee )

ili to ne moze odmah, sta li :/

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Snorki...
    1. ne može odmah
    2. kada se počne vježbati radi nabijanja mišića, ali i dobivanja boljeg izgleda i zategnutosti, vaga stoji ili čak zna krenuti gore
    3. mora se i na prehranu paziti ja kada vježbam imam i veće potrebe za hranom, pa je jako bitno da pazim ŠTA jedem
    4. sigurna sam da si već, ako ne vidjela, onda osjetila promjene na bolje: više energije, mišići zategnutiji i lakše kretanje, itd.

Za mjesec dana se sigurno i vide promjene, ali nije nam cilj da se istrčavamo dok ne postignemo željeni izgled ili kilažu nego promjenu stila života, tj. ukomponiranje tjelesne vježbe do kraja života što ćešće i to na način da se osjeti ugoda, a ne da lipsamo i onda brzo odustanemo.

Ići će vjeruj mi, samo nemoj negativnu energiju samoj sebi nabijati, kao ja npr. , zbog nepostignutih rezultata u 5 dana.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u nekom časopisu sam pročitala naslov - Terapija lijepim haljinama
    dalo bi se razmisliti

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa

Odgovor: Najgore šta mogu - žderem! Pa budem još 1 dan starija, 1 kg debelija, a ružna... zavisno koliko od te 1kg ode u lice!
    O cemu ti, kakvo lice??Sto sam okruglija sve manje bora imam i ne trosim na botox , lifting...stedim i usput skupljam zalihe sala za iducu zimu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa
    Cure, ja ne znam je li ovo neka zafrkancija koju ja ne kužim, ali budući da je topic oživio i svako toliko je na vrhu najnovijih postova, odem vidjeti što je i rastužim se svaki puta kada vidim da rezignirano komentirate sebe u terminima debelo, staro i ružno.
    Heeej, baš grdo za vidit i čitat!
    Nemojte tako, stvarno nemojte!
    Istina, većina nas ne izgleda ko supermodel, al nismo zato ni ružne ni debele ni stare
    Valjda je važnije što dajemo drugima, i kako živimo od toga koliko kila imamo i kakva nam je glava, onako, fizički.
    Ajde sad otvorite neki afirmacijski topic same za sebe, meni za ljubav
    Potpisujem Ifigeniju, jer znam da nemam vise 20, a i druzim se sa ruznim, debelim i starima , ali iskusnima 8)

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa

O cemu ti, kakvo lice??Sto sam okruglija sve manje bora imam i ne trosim na botox , lifting...stedim i usput skupljam zalihe sala za iducu zimu.
    Joj da UPRAVU SI...
    I inače me strah mršati radi takvih problema s licem... sve imam osjećaj da će se jadno objesiti. Sada ga gore jedino držim osmjehom - ovo je za Ifigeniju i Cecu...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Elin, ja sam se takvih hlača užasavala, jer kad bi ih obukla izgledala bih isto lopta neka...
    To su hlače samo za neke...
    Čak ni kada sam imala malo i puno kila te hlače su bile užas za moju figuru...
    Joooooooj, ma ne! Meni su moje dimije jedne od najdrazih hlaca. Istinabog, nasla sam model s vise-manje normalnom guzicom.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa
    u nekom časopisu sam pročitala naslov - Terapija lijepim haljinama
    dalo bi se razmisliti
    Vraga, ne volim haljine. Jedva sam se dala nagovoriti da za svadbu napravimo jednu.... (sije se, a da nitko ne zna sto ce to biti... :shock Valjda ima, nadam se, neka terapija lijepim........ torbama. Cipelama.

Inace, tko kaze da sam debela? (Osim tete na tramvajskoj stanici, jelte.) Ruzna? Kaj god. Stara? No waiiii. Pa tek mi je 17.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Ceca prvotno napisa
    a i druzim se sa ruznim, debelim i starima , ali iskusnima 8)
    u kom smislu iskusnima, draga moja Mislim, kad netko kaže iskusnima ja odmah pomislim na jel' te.... 8)

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E sad, slijedi priča o jednoj junačkoj kujici zvanoj Betty:

Dakle, došla moja mama iz Dalmacije nama u posjet za Uskrs. I čim je došla odošmo u dućan, a ona je ostavila stvari u špajzi zajedno sa čokoladnim jajima i velikim čokoladnim zekom kojeg je kupila za moju malu. Zec, mrcina, teška 250 g čokolade - mliječne.
    Vraćamo se iz dućana, a vrata špajze otvorena...papirići po svuda... pas maše repom (slika u potpunosti odgovara izrazu sretan ko' pas).
    Odemo nas dvije utvrditi od kud ti silni papirići, a prvo smo za vrata otvorene špajze pomislili da je dohvatila svoju hranu koja se nalazi u špajzi. Međutim, utvrdimo da je imenovani pas pojeo čitavi mrcinu zeca tešku 250 g čokolade - mliječne + onak uz put još nekoliko donesenih uskršnjih čokoladnih jaja...
    Moja mama i ide žena okolo neutješna, ne zbog pojedene čokolade, nego zbog činjenice da ju je pojela Betty (psi ne smiju uopće jesti čokoladu) i usput goreći psu: "Crknut ćeš, luda li si, crknut ćeš" a pas je gleda toplim smeđim okicama, punim sreće i u totalnoj šećernoj komi, sve mašući repom, a onda se obratila meni "Što ćemo sad?"
    "Kak to misliš što ćemo sad. Pa taj pas je do sada pojeo nebrojeno knjiga, cipela, čarapa, mobitel, manistru, kakao, brašno itd. i nikad joj niš. Neće joj ništa biti, smiri se."
    Dakle, sublimacija Uskrsa jest: ja sam kugla, pas je kugla, pitanje da li obje nemamo šećernu bolest, ali dijete je 5+ jer od nas nije stigla pojesti čokse. I ono što Maslačkica i bebelina kažu: uštedjet ću na botoxu i svim onim skupim lifting kremicama. Uskrs je prošao 5+ jer uz priču o zatezanju kože lica i tijela ima i priču o junačkim pothvatima. Dakle, Ifi nisi u pravu, ovo je jedan pozitivan topic. Plus idem po svoje dimije i baš me briga.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Betty je zakon!

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ima da se ZAHVALIŠ Betty jer se ŽRTVOVALA za tebe!!!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sve vas je spasila, veća faca od vučjaka koji je svojim tijelom zaštitio druga Tita za bombardiranja ne znam više gdje

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

u Drvaru, mislim.
    al zvao se Reks

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E sad, slijedi priča o jednoj junačkoj kujici zvanoj Betty:

Dakle, došla moja mama iz Dalmacije nama u posjet za Uskrs. I čim je došla odošmo u dućan, a ona je ostavila stvari u špajzi zajedno sa čokoladnim jajima i velikim čokoladnim zekom kojeg je kupila za moju malu. Zec, mrcina, teška 250 g čokolade - mliječne.
    Vraćamo se iz dućana, a vrata špajze otvorena...papirići po svuda... pas maše repom (slika u potpunosti odgovara izrazu sretan ko' pas).
    Odemo nas dvije utvrditi od kud ti silni papirići, a prvo smo za vrata otvorene špajze pomislili da je dohvatila svoju hranu koja se nalazi u špajzi. Međutim, utvrdimo da je imenovani pas pojeo čitavi mrcinu zeca tešku 250 g čokolade - mliječne + onak uz put još nekoliko donesenih uskršnjih čokoladnih jaja...
    Moja mama i ide žena okolo neutješna, ne zbog pojedene čokolade, nego zbog činjenice da ju je pojela Betty (psi ne smiju uopće jesti čokoladu) i usput goreći psu: "Crknut ćeš, luda li si, crknut ćeš" a pas je gleda toplim smeđim okicama, punim sreće i u totalnoj šećernoj komi, sve mašući repom, a onda se obratila meni "Što ćemo sad?"
    "Kak to misliš što ćemo sad. Pa taj pas je do sada pojeo nebrojeno knjiga, cipela, čarapa, mobitel, manistru, kakao, brašno itd. i nikad joj niš. Neće joj ništa biti, smiri se."
    Dakle, sublimacija Uskrsa jest: ja sam kugla, pas je kugla, pitanje da li obje nemamo šećernu bolest, ali dijete je 5+ jer od nas nije stigla pojesti čokse. I ono što Maslačkica i bebelina kažu: uštedjet ću na botoxu i svim onim skupim lifting kremicama. Uskrs je prošao 5+ jer uz priču o zatezanju kože lica i tijela ima i priču o junačkim pothvatima. Dakle, Ifi nisi u pravu, ovo je jedan pozitivan topic. Plus idem po svoje dimije i baš me briga.
    Već se duuugo nisam tako dobro i od srca nasmijala kao na tvoj post!

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    sve vas je spasila, veća faca od vučjaka koji je svojim tijelom zaštitio druga Tita za bombardiranja ne znam više gdje

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

betty dobro došla na topic! :D

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    naravno da je veća faca Betty, tu uopće nema konkurencije. Taj se Rex bacakao tijekom bombardiranja kamgod i slučajno pogodio najvećeg druga,jel', a moja je svjesno otvorila vrata špajze, ušla i ravno na zeca 8)

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Taj se Rex bacakao tijekom bombardiranja kamgod i slučajno pogodio najvećeg druga

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajd bas mi je drago cuti da ima jos pasa koji su pojeli mobitel. Moja pokojna kujica je godinama cekala priliku da ga zgrabi (ne znam zasto joj je bas taj, i samo taj, stari Siemens smetao) i - pojela je vecinu plastike i pomalo zagrizla u bateriju.

Uginula je od starosti, ne od mobitela.

Sto se mene tice, stosta sam u zivotu pojela. Al' mobitel nikad!

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa

Sto se mene tice, stosta sam u zivotu pojela. Al' mobitel nikad!

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Cure, genijalne ste!
    Ja sam jedna od onih kojima stalno govore 'ti'. Ma, mogu se obuć kako hoću... I našminkat kako hoću... Valjda je u pitanju visina od 152 cm :? . Sjećam se jedne zgode od prije par godina kada mi je na blagajni žena strpala par stvari u vrećicu i pitala: 'Još nešto, malena?'. Moooooliiiim?????!!!! :shock: A ja oko 25-26 godina.
    Enivej, prihvatila sam to kao zezanciju pa kad netko sumnjiv dođe prosit na vrata kažem da mama nije doma i ne mogu otvorit .
    I baš sam si super takva. I volim se mazit... Volim vježbati, ići na yogu, navući seksi sandale, otići u solarij... Sve što me veseli. I boli me dupe što imam celulit od 8 sati sjedenja za kompom i što imam jače listove od većine nogometaša. U principu, volim sebe u svim fazama. Bilo je vremena kada sam imala 45 kila, a bome i 55 nakon Vedranovog rođenja. A ja sam bila tako ponosna što je moje tijelo nosilo to malo biće 9 mjeseci i uopće nisam gledala debljinu nogu ili šlaufić oko struka. Moje tijelo je moj dobar prijatelj koji je pretrpio stvarno svašta, a dalje je tu i tako mi vjerno služi. Tako gledam i na sve druge žene. Vidim u njima brižne majke, pametne i sposobne poslovne žene, božice seksa... Sada sam u fazi od nekih 47 kila (ne zaboravite na visinu od 152 cm, da me ne svrstate u anoreksičarke ), imam mrak trbušnjake, jaka leđa, mišićave ruke i noge, čvrstu guzu, ali takav izgled je rezultat ovakvog svakodnevnog bioritma:
    5.00 Budim se, poljubim dijete i idem meditirat i vježbat jogu
    5:45 Kuham doručak i ručak (mi smo makrobiotičari i u principu kuham sva tri obroka)
    6:30 Doručak i ručak pakiram jer ih nosim sa sobom na posao
    6:40 Nabrzaka se oblačim, perem zube i umijem se (ne šminkam se jer ne stignem). Izliječem iz kuće i pješačim do posla
    7:30 Počinje radni dan...
    15:30 MM me pokupi s posla i idemo doma.
    16:00 Vrijeme je za Maksimir. Obućeni smo za trening i treniramo tako da se MM igra u parkiću s Vedricom, a ja treniram. Nakon mog treninga slijedi njegov. Mali je dotle 2-2.5 h u parkiću.
    18:30 Stižemo doma, ne stignem se otuširat jer kuham večeru.
    19:30 Večera je poklopana, Vedrana vodim na kupanje, a muža pošaljem u kuhinju da pospremi nered koji sam ostavila iza sebe.
    20:30 Nakon kupanja, priče za laku noć i nekoliko pjesmica, ostavljam malca u krevetu. Konačno idem pod tuš.
    21:00 Seksam se ako nemam mengu
    21:30 Malo pospremimo stan, zbrajamo dojmove dana na izmaku, čitamo...
    23:00 Spavanac
    Vikend je nešto drugačiji jer umjesto sate provedene na poslu provodimo u vrtu, družimo se i odvojimo vrijeme za osobne sitne radosti...
    To znači da gotovo nikad ne gledam tv, ne znam friške tračeve i sl. I uživam u tome! Stvarno i iskreno. Na kraju dana kada sve zbrojim, zaključim da se hranimo zdravo, da smo fizički aktivni, da je dijete provelo puno vremena vani... Je li to vrijedno toga? Meni je.
    Ako vam se da uložiti toliko truda i energije u fizičke aktivnosti, prehranu i sl, onda uložite, a ako ne onda uživajte u svom tijelu takvom kakvo je. Vjerujte, ne postoji čarobna formula. Ako želite promijeniti, promijenite temelje. I to prije nego što krenete na dijetu.
    I iskreno, najljepše žene su sretne žene. I ima ih tu na forumu, okruženih dječicom i tipičnim svakodnevnim brigama. Marta i Mara su jedne od nijh koje osobno poznajem. I njihova ljepota zrači iznutra. Nisu to isprazne riječi. Cure, super ste mi!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Oprosti, anchi, što izdvajam samo taj dio u cijelom danu bogatom događajima, ali....ono u 21 sat-zar baš svaki dan :shock:
    Osim onih 5, 6 dana mjesečno, naravno
    Svakiiiiiii??????

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

anchi, znaš kaj mene kod tebe najviše fascinira, osim što radiš lijepe rasporede kao i ja, sa razlikom što ja svoje nikada ne izvršim nego ih nakon par dana ignoriranja poderem i bacim u smeće - ovo:

Citiraj anchi prvotno napisa
    21:00 Seksam se ako nemam mengu
    21:30 Malo pospremimo stan, zbrajamo dojmove dana na izmaku, čitamo...
    23:00 Spavanac
    1. pitanje isto kao i svimbalo: dal' baš svaki dan, jer ako je to tako onda
    2. nakon sexa pospremanje stana i zbrajanje dojmova, ovo je za

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nisam ni sumnjala da ću biti jedana kojoj je 21h upao u oči!

Anchi, svaka čast na rasporedu i držanju istog. Ovo buđenje u 5h i odlazak na spavanje u 23h bi mi bilo premalo...
    Umrla bih nakon par dana...

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ne, ne seksam se baš svaki dan. Opisala sam svoj tipičan dan. Neke stvari se mijenjaju. Npr. u pon i čet idem navečer na jogu pa ujutro radim kardio trening, a ne jogu. Dok sam ja na jogi, MM stavlja Vedrana na spavanje. Ponekad imamo neki dogovor, ali to sve nije bitno. Bitan je takav način života. Znam što želim: zdravlje, sretno dijete, dobar brak, dobar i redovit seks. I to su stvari oko kojih mi se vrti dan. Ako vas baš zanima, seksam se barem 4-5 dana u tjednu kada nemam mengu.
    Bitno mi je da sam dosljedna i da sam zadovoljna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •