Ivy![]()
Ja kupila hlače za svadbu na kojoj sam bila u subotu-hlače br. 46! :shock:
To je bio šok i tuga mog života, jest da su mi velike, ali br. 44 me je baš nelijepo stezao u nogama![]()
Bože mili, pa što je to???
Možda i ja s mužem odem na Herbalife![]()
Ivy![]()
Ja kupila hlače za svadbu na kojoj sam bila u subotu-hlače br. 46! :shock:
To je bio šok i tuga mog života, jest da su mi velike, ali br. 44 me je baš nelijepo stezao u nogama![]()
Bože mili, pa što je to???
Možda i ja s mužem odem na Herbalife![]()
Da se pridružim...
Bili smo na plaži ovaj vikend...
Ne moram ni spominjati: bijela sam ko sir, kupaći koji sam kupila prije trudnoće i koji pobožno čuvam i čekam da uđem u njega me još uvijek zateže na bokovima, imam osip po bikini zoni i užasno me svrbi i bed mi je jer bi se češkala... uf... A sve te neke mršave, preplanule tete u kostimima na špažiće...
![]()
imam i ja jedne hlače 46. No nije problem u meni, to su krive veličineSvimbalo prvotno napisa
![]()
Ivy![]()
Inace, eto, sad opet moram reci da je meni - dobro. Moje hlace su 48 i malcice su mi siroke. 8)
(Kad se sjetim da u 54 nisam stala, jelte...)
Mislim, ovaj, sve to treba okrenuti na pozitivu.
Sto se kave tice, gospon svaki dan prodaje jaja. Poziv na kavu je i dalje otvoren.![]()
ti se ne kužiš - zapravo su jako mali brojevi..Svimbalo prvotno napisa
![]()
tibica,![]()
![]()
![]()
baš mi je drago da sam podigla ovaj topic :D
Joj, super.... to je i moja veličina (44-46). Za utjehu, istu sam takvu nosila i s 18 godina!
mene zanima koji je ovaj put povod?
Prvo su bili božićni praznici, pa idući uzlet za Uskrs, mora i sad biti nešto - pripreme za ljetnu sezonu?
Naravno!
Došla i sezona bezrukavnih majicai japankica a nogice neuređeneeee, joj, petama bih mogla bosa po Everestu
![]()
A da ne pričam o prošlogodišnjim lanenim hlačama-niti činjenica da se lan rasteže ne pomaže![]()
Svimbalo prvotno napisa
![]()
ja sam danas ujutro skoro plahte strgala s petama![]()
(do jučer smo imali frotirne pa se nije tak osjetilo)
sve kaj ste gore napisale mi je još jedan veliki razlog više zakaj ne volim ljeto...
Bipsić, kaj ti nisu zapinjale pete na frotirnim plahtama? Mene je to užasno znalo nervirat. Al dobro, kad počnem s hoblanjem peta (tak se mm izražava), već je bolje.Bipsić prvotno napisa
Čuj, prvo smo njupali i pekla nas je savjest. Sad vidimo plodove svoga rada jer smo skinuli sve one slojeve odjeće pa smo opet u bedu. Svaka sezona nosi svoje i svaka sezona podiže ovaj topic.pomikaki prvotno napisa
Nego cure, kako se vi tješite? Mislim, ono, same sebe. Ja stalno sama sebi lažem i pravdam tipa: "Ona teta u srebrnom kupaćem sigurno nema djece, radi do 14 sati pa ode na more i cijeli dan se tamo izležava i onda navečer ode u teretanu. Da, sigurno je zato tako zgodna i preplanula. I sigurno ima novaca i vremena za anticelulitne tretmane, kozmetičarke i sl."
Malo mi zezne koncepciju kad joj iz plićaka doleti dvoje djece vičući "mama". Onda si mislim: "Kako ona može s dvoje, a ja ne mogu s jednim tako izgledati?"
Uh, previše analiziram.
tibica prvotno napisa
mislim da sam vidjela i ja jednu takvu ovaj vikend na plaži... ali srećom bila je jedna druga gora od mene
tako da sam bila u prosjeku
Ma to ti je zato jer je ona sigurno puna love pa si može priuštiti razne tretmane dok joj dadilje čuvaju djecu.tibica prvotno napisa
![]()
Ma neee.
Djeca nisu njezina. Platila im je da ju zovu mama.
Ej, ženo, pitanje je šta je tebi sredovječnost, prije sam ja to mislila -5 banki, a onda skužim da nam prosječni životni vijek nije baš 100 godina, tako da ni 50 ne može biti matematička sredina.Kaae prvotno napisa
Sad bi ja za tog "sredovječnog" rekla- pozvao me jedan tip mojih godina na kavu. :D
Te sam usputne pozive (plac, kolodvor i slični užasi) ranije doživljavala s gnušanjem, a sad bih to već pripisala svom uspjehu - vidi što sam zgodna i neodoljiva, je da tip ima zube na parove razbroj se i vidi se na licu da mu rakija nije mrska, ali nema veze ...![]()
mene MM tješi kad vidimo takve mame sa "Ma pusti njih, one su rano rodile"smajlić prvotno napisa
Ja ne vidim gdje je točno u toj izjavi moja prednost
pa u tome što imaš muža koji te tješi, što bi višeivy prvotno napisa
![]()
teta ima super metabolizam, ja i sve cure na ovom pdf-u nismo bile te srećesmajlić prvotno napisa
![]()
![]()
Aha, ja imam alibi, troje komada izletilo, ali kad radim inventuru nakon svakog poroda, sve manje od "mene bivše" ostade.elin prvotno napisa
Prvi put još prošla lišo, drugi put vene na nozi, tako da smijem nositi samo suknje dužine pristojne za Jehovina svjedoka, sad se to još namnožilo i upotpunilo s celulitom koji se valjda i na očne kapke nasadio, ne znam kud da pošaljem taj trbuh, ne osjećam da je baš dio mog tijelaitd., itd.
Da svukud vodim djecu i pokazujem ih, evo, evo, zato je to tako?
Nena-Jabuka prvotno napisa
Ne, ne, ima on nekih 50. Mozda 45. A s obzirom da je meni tek 17.........
........
......
![]()
PostPostano: uto svi 26, 2009 2:22 pm Naslov:Kaae prvotno napisa
Ma neee.
Djeca nisu njezina. Platila im je da ju zovu mama.
Pih....i još sam mlađa od tebe.
ah, taj metabolizam...elin teta ima super metabolizam, ja i sve cure na ovom pdf-u nismo bile te sreće Laughing Laughing
ali ovo:
[quote]
Djeca nisu njezina. Platila im je da ju zovu mama.To bi bilo isto lako moguće...![]()
I ja sam stara, ružna i debela.
i lijena jer mi se ne da ustajati u 5 i vježbati, meditirati i kuhati.
dakle, danas sam osim nakaznog tijela, nakaznog i duha.
umorila sam se samo čitajući ancin raspored.
orbitrek koji sam kupila kad je r imao 4 mj, znači prije 8 mj. upotrijebila sam 2 puta.
idem na jogu navečer 2 x tjedno i tada mislim da sam snažna i mlada, samo izrazito nefleksibilna,, osim kad pogledam barely legalice koje vježbaju u blizini, tad sam stara, i ne-posvećena jogi, već primitivna
j..... miša, kad je ta društveno definirana mladost tako kratka, a ja povodljiva ofca.
zašto ne možeš biti u kojoj god dobi privlačna sama sebi sa osjećajem pokrića. stari smajlić koji se češe po glavi
hm, iako možda nisam mlada sigurno sam nezrela. i to je nešto![]()
daj nemoj sad još i to potezatitandina prvotno napisa
![]()
Ma da, znamivy prvotno napisa
![]()
![]()
Još uvijek imam problema s citiranjem i copy - paste dok sam na poslu (i kad povremeno šef uleti) pa se izgubim. Ko mi je kriv. Poslije više nisam imala snage ispravljati
To dođe s godinama![]()
e, a kad se ja pojavim na plazi ima da svi surferi pobjegnu :/
Treba vam nekih 350 kuna da izgledate (čitajsjećate se) bolje.
150 kuna depilacija
70 kuna pedikura
80-90 kuna za tri odlaska u solarij
50 kuna za neku jeftinu anticelulitnu kremu, npr. iz DM-a
Kada se riješite dlaka (bikini dobro oguliti),
uredite sexi prstiće na nogama
te odete par puta u solarij ( ne pretjerujte) čisto da ubijete "skuta" nijansu,
osjećati ćete se spremniji za uskočiti u ljetne haljine.
Još ako par večeri prije spavanja namažete bilo koju kremu protiv celulita, koža će odmah dobiti bolji tonus i voila`....odmah ste bolje volje.... i manje gladni...
Možete i zaskočiti muža pod tušem, umjesto tjelovježbe...![]()
Ja ove godine mogu primijeniti samo prva dva koraka.
ali se možda pojave zgodni aktivisti greenpeaceamikka prvotno napisa
![]()
prstiće?? hm, maybe you, moji su prije kvrgavi krumpirići sa "dobro razvijenim" palcimapiplica prvotno napisa
jesam skoro sve - pedikuru nisam, sama si namažem noktiće i stavim cirkone da zavaram neprijatelja (evo, sad pod tušem si bum pete pohoblala)piplica prvotno napisa
a ni solarij mi ne treba jer sam toliko vani kaj sam i boju dobila...
a opet sam si grda... ništ me nebi smetalo da nemam taj faking trudnički trbuh![]()
čak sam počela nositi majice s dubokim dekolteom (dojim pa su mi malo narasle) kaj ljudi nebudu gledali u trbuh... pomislila sam da bi i to moglo zavarati neprijatelja - ono, prvo gleda u sise pa trbuh zaboravi pogledati... ali šipak, svima nekak pogled sklizne dole... valjda ni to poprsje nije baš nešto :/
iz očaja, danas sam si popapala (poslijepodne) 3 mini mars čokoladice i 2 komada torte s jagodama![]()
i tako to... i ko mi je onda kriv???
[quote="Bipsić"]EEeee, jučer sam išla potražiti kupaći kostim, ostalo 5 kg viška nakon poroda, izašla sam iz svih kabina i zaključila - ove godine ništa od mora!piplica prvotno napisa
Jer, nije to bilo kakvih 5 kg, to su oni želatinasti, lelujavi kg, trbuh dajem u oglas- je li ko izgubio, ne uklapa se u moje tijelo.
U odjeći se još utegnem u vel.40 i mogu zavarati i najpodmuklijeg neprijatelja, još dok dojim imam cice pa to nekako izgleda, a onda, poslije, zbogom drugarice moje
, ...
ali badić, prokleti badić!![]()
A meni prodavačica - ma možda vam ne odgovara model?
Šta, iz cijelog dućana mi ne odgovara model?
Ma ne mikka, ja i ti kada uđemo u more sa surferima, neće nas neki pišljivi val odbaciti 300 nautičkih milja dalje kao neku mršavicu, već će se lijepo odbijati od nas kao od kakve stijene (dobro i za celulit kažu, pa onda odmah uštedim i na kremici).
moj tata je govorio, kad on uđe u more, brač potone za 5cm 8)
Direktan odgovor na pitanje ....onda sam na Forumu (debela,stara i ružna )![]()
a da se sve sa ovog pdf-a udružimo i umočimo guze ovo ljeto zajedno u more na istom mjestu - možda bi brač potpunu u potpunostimelange prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
ako vam se ja pridružim, svakako :/elin prvotno napisa
Btw, ja sam si danas baš lijepa....imam nekih probavnih tegoba, većinu vremena sam provela na wc-u i struk mi se vidljivo stanjio :D
sreća vaša da vam je moderatorica lijepa, mlada i mršava pa ne navraća na ovaj topic i ne opominje zbog raspašoja 8)
svejedno... smanjite doživljaj![]()
Nego ovako. Jucer popricam malo s frendicom i spomenem tipa s jajima. I na to ce ona - e, valjda me vec 10 godina nagovara na kavu.
Eto, kvragu, cak ni posebna nisam.![]()
Kaae prvotno napisa
a čuj, dogodilo se to meni više puta (navikneš se, stara sam pa mi bilo kakva pažnja paše)
![]()
piplica prvotno napisa
depilaciju, pedikuru i manikuru radim doma (kupila onaj mali "profi" kućni set za man. i ped.)
dobar depilator + trake za depilaciju lica (za bikini zonu...)
solarij od 4mj par puta čisto da nebudem bijela bijelcata,
ima u dm-u super krema za pete i stopala a cijena je mislim nekih 15kn
i netreba baš nekud pretjerano odlaziti, dosta se toga može napraviti doma - imam cijelu noć na raspolaganju kad klinci zaspu nevečer!!! :D
eto ja sam prošlo ljeto na plaži bila sama sebi čisto ok jer 4mj nakon poroda (drugog djeteta) upravo zato jer već godinama imam iste rituale bez obzira na ljeto /zimu (bez ijedne kile viška, bez dlaka... i s malo celulita)
daj mi molit te otkrij tajnu ovoga, ja se doslovno onesvijestim navečer (ono kako je elin negdje rekla - pala bi na pod obučena i tako zaspaladaisy may prvotno napisa
)
ivy prvotno napisa
tajnu?! :/
nema tajne,![]()
jednostavno jednu večer u tjednu umjesto npr da sjedim navečer za laptopom i tipkam na kekom forumu odem u kupaonicu i akcijaaaaaaaaa,
kekom = nekom
Zene, dan je sada dug. Djecu rano u krpe, MM na strazarenje, a vi u patike i na trcanje...
a kaj kad nema muza?![]()
a i ko ce trcati s ovolikim cicama..![]()
Je,fakat.Trčati sa cicama koje su veće(puno veće) od B košarice je nemoguća misija. :/ Zato nikad nisam ni trčala.mikka prvotno napisa
razmišljala sam o trčanju.
no, mislim da bi me natjeravali svi seoski psi.
ko kazesirius prvotno napisa
![]()
ja trcim sa 95C (moze bit da su sad i vece)![]()
doduse, obucem tanku duksericu da se sto manje vidi razbacano stanje mojih duda. pored toga, trcim predvecer kad nema puno trkaca i prolaznika. I ne trcim kroz sred grada da me svak gleda, vec imam svoju rutu![]()
jedino sto sam dobila misice na rukama :shock: :shock: :shock: ne znam je li to moze biti od loseg drzanja ledja i ruku prilikom trcanja. Imam osjecaj da sam sva ukocena![]()