mislava prvotno napisa
![]()
![]()
, a možete probati voziti bicikl (iako niti to nije obrana od seoskih cucaka
).
mislava prvotno napisa
![]()
![]()
, a možete probati voziti bicikl (iako niti to nije obrana od seoskih cucaka
).
Gladnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saaaaaaaaaaaaaaaaaaam!
Ne, nisam na dijeti, samo sam g-l-a-d-n-a!
ja danas ponosno branim svoju debljinu. svi me nešto pitaju pa kako pa zašto, a ja im lijepo kažem da bi rado njih vidjela kako bi izgledali da su nekoliko mjeseci poslije poroda slomili nogu i morali mirovati tri mjeseca s apetitom dojilje.
moj fizijatar mi je jako kulturno rekao da on to sve razumije i da sad kad smijem hodati (YEEES!) moram samo nastaviti jesti kao što jedem (ne zna on...) a da će zbog više kretanja sve to ić proć
(drugi fizijatar je bio malo suptilniji - Vaša tjelesna konstitucija zahtjeva drugu jaču vrstu ortopedskih uložaka :/ )
ja se u stvari uopće ne brinem za svoje kile jer znam da će otići i da ću opet biti svoja
brinem se što me sve to skupa sputava da budem brža i efikasnija, a posla preko glave
hm.. ja sam sebi vec neko vrijeme khm.. izraziti cu se poetski: ne lijepa .
danas (opet) gledam svoju kosu, koja je jako duga., skoro do pola leđa i koju sam pustala jer ju onda samo operem i nosim.. međutim, postala je tanka, ispada., cini mi se da celavim, sijeda je vec prilicno ( a ne farbam ju zato jer je tako duga.. ) i razmisljam da je mozda krajnje vrijeme da se osisam na kratko.. nisam imala kratku kosu od prvog srednje...
drugo, muku mucim sa dlakama po nogama, rukama, bradi.. po svuda! potrosila sam novaca i novaca isla i na laser i na svasta i rezultati samo trenutni, a brada i brkovi sve gori. KATASTROFA
lice mi je kao da sam u pubertetu.. nema potreba ici dalje u opis
kilaza mi je pre mala.. mucno se udebljam 2 kile i onda u tjedan dana izgubim 3., lose mi je, nemam cice nego mjesto gdje idu cice, nemam guzicu nego nesto sto se spustilo i spojilo sa bedrima.. uzas
Navecer sam premorena i legnem u krevet brzo nakon sina.. za ovakvih dana dođe mi da uzmem karton vina i ne pustim ga dok sve ne dokrajcim ( sto ponekada i napravim ali za sada jos uvijek ne kada sam sama ,..=
depresija je mala beba za ono sto se meni trenutno desava.. uz to, problemi na poslu, sa bivsim muzem, novcima kojih nemam, odvikavanjem od pelena koje ide uzasno..
uf.. ako netko otkrije neku carobnu forumulu za mene bila bi mu zahvalna.
e, sad bi ti htjela bit u bedu, a super izgledat!
ne ide ti to![]()
a i ovo s kartonom vina nije loša solucija...![]()
evo danas malo bolje ..
jucer smo bili na moru, svi koliko nas ima, djeca, baka, deda, svi.. malo sam sjedila u pijesku, radila besplatni peeling sa sljunkom, dosla doma, stavila regenerator na kosu i eto cuda, malo mora i sunca i vec mi je bolje..
a hajde. nije sve tako crno![]()
ja se upisala na Zumbu 8)
i baš mi dobro dođe tih dva sata tjedno, još mi bude i malo
skačem već mjesec dana, i nastavit ću
žena iscijedi sve živo i neživo iz nas, ali idemo kući sretne, znojne od glave do pete
nisam propustila niti ejdan sat i ponosna sam zbog toga, ako nemam kome ostaviti djecu, povedem i njih
report: dakle, ja na moru
prvi dan - dobra sam bila,
drugi dan sam strusila bratu čipse,
treći dan mami pršut,
četvrti u kupovinu u LIDL po slatko - strusila ama baš sve (zajedno sa sladoledom).
I gledam ja sad vagu u maminoj sobi i gleda ona mene, ja se tresem od straha i ne mogu stati na nju da se ne šokiram, a ona mi se smije... I obećavam sebi da ću prestati žderati sve što mi padne pod ruku i prestati pušiti i piti sokiće... Da, kupila sam svoje dimijice (hlače) i novi badić, a sad pikiram i torbu - shopping je lijek za starost :D 8).
Betty se tjera, brat ima mužjaka (psa) koji pikira baš mene![]()
te skače i ljubi me... pa dobro, cucak, cucak o.k. kaj sad... (svako upucavanje je dobro u mojim godinama
![]()
8) ).
elin,![]()
![]()
![]()
Pa ti si još gora od mene.![]()
ja idem na kupanje ujuttro, od pola 9 do 10
prosjek godina na plaži je 70, i nitko mi ne nabija komplekse i zovu me curica
:D :D :D
a marko ima punu plažu dadilja![]()
Samo da prekinem ovaj prežderavajući užasklmama prvotno napisa
, i to na moru, gdje badić revno bilježi sve grijehe
, to se zove hedonizam, nije čudo da i pas nanjuši toliko hrane
.
Nego, htjedoh upitati što je ili tko je Zumbu, ne zamjerite na neinformiranosti.
a kad ste sami sebi ružni, stari i mršavi :? ? Ima dana kad me sram ići na plažu - vide mi se sva rebra, a žderem li ga brate...ne prestajem (do sada sam već pojela onoliko koliko neki ljudi ne pojedu u 2 dana, a dan je dug...), sise su 'minus jedan', trbuh se usukao, ne treba mi rentgen (stanem ispred lampe i sve se jasno vidi).... Onda se sve poklopi sa 'bad hair day' i PMS-om
...
Jucer sam vidjela svoje fotke iz rujna 2006.
Sad kad se pogledam u ogledalo, odmah sam si mlada i rahiticna. Bozesacuvaj, kako sam uopce onda... hodala. :shock:
evo službeno izjavljujem da nisam više trudna, sad sam samo debela
mm i ja imamo istu kilažu(dobro, on baš i nije gromada)
ja se tješim da imam bar pola litre mlijeka u cicama, pa sam realno lakša![]()
katastrofa
pa niš, nađeš se sa mariom 71 na plaži i čuvaš markairidana2666 prvotno napisa
![]()
zajedno sa ostalim usukanim (nemoj zamjeriti
) - barem si bez hodalice i time bolja dadilja od ostalih.
Inače, danas je vruće za popizdit. 99,9% ljudi kad su ovakve paklene vrućine ne može ništa jesti, ali ne i ja, ja tada mogu pojesti čudo jedno.
Moja mala sa djedom pričala na telefon i rekla mu: Betty se jako tjeja (prijevod: tjera), necemo je dati Joniju (prijevod: onom mom jel' cucku-ljubaniku8) ).
Pokušavam odviknuti dijete od pelena, ali mi se čini da sam prestara i preumorna za to. Dakle, sublimacija mog odvikavanja ide ovak:
stavim je danas u krevetić (popodnevno spavanje) i legnem kraj nje (kao i uvijek). Međutim, prižderalo mi se, a ona nije nikako htjela spavati (već smo jedan piš uspješno obavili u tutu, pa ju je to, valjda, razbudilo). I ja gladna i već na kraju živaca od gladi i toga što ne spava više pobogu da mogu istrusiti frižider, odem u kuhinju jesti.
Ona: maaama
Ja (punih usta): tu sam dušo u kuhinji, spavaj
Ona: maaama
Ja (kog vraga mi ne da jesti): u kuhinji sam, spavaj
Ona: mama, mama, mama
Sad vidim i ja, vrag je odnio šalu, nekaj se događa. Dođem u sobu. Posrala se u krevetić. Ali onak, komad dreka je to bio. Počistim. Neće spavati, pa ju obučem i nek ide se malo igrati sa susjedicom da se izmori pa da više spava da dokrajčim 4 obrok od jutros. Pošorala se po stepenicama - sve ide niz dvorište. I sad ja panično tražim gumu da to isperem vodom - ne bi bog našao kraj gume (početak je jel' u pipi, ali nema kraja, vrluda guma oko kuće). U međuvremenu je ona lijepo to istackala nogicama i onak usput umočila u to rukice -niš, kaj sad, peri ju.
Popodnevna runda. Nakon spavanja opet obučem gačice. Ona: mama. Ja (ne da mi se dignuti sa stolice niti pod razno, guzica otežala, fjaka je): gledaj crtiće koko. Ona inzistira na mama. Ja dođem - pošorala se na trosjed![]()
TV koji je spašavao crtićima je crkao večeras.
Dakle, pitanje: da li neka od vas ima žnoru u Jankiću - kaj me briga idem, šetati ću u šlafroku perivojima...
elin, tvoji postovi mi uljepšaju svaki dan!
iridana2666 prvotno napisa
![]()
ajme, ovo sam bila ja prije zadnje trudnoće, a sad sam lijepo pofutrana. Na pogrešnim mjestima
![]()
elin legenda si, obožavam čitati tvoje postove!
elin-kraljica topica stari ružni i debeli![]()
8)
drago mi je da vas moje duševno rastrojstvo veseli, nego kaj je sa spomenutom žnorom - danas mala imala pokušaj jedenja pasje hrane (iz zdjelice).Cure moje, samo što sam se okrenula, nisam niti vidjela da je stavila u usta, samo čujem iza leđa: mmm, fino. Vidjelo dijete od mene kako trusim sve što mi padne pod ruku, a polujestivo je, a i sa poda mi u zadnje vrijeme nije problem.
nadam se da se ne ljutiš zbog ovoga, ti definitivno nisi ni jedno ni drugo ni trećeivy prvotno napisa
![]()
i moje dijete su privukli krasni mali raznobojni keksići, to je normalno![]()
ma, ne, kaj bi se ljutila. Ovaj je topic ventilana i meni je baš fora pisati o glupostima koje mi se u zadnje vrijeme događaju. A ovo sa "keksićima" - natjelara sam je da ispljune. Zapravo, da tih gluposti nema, čemu bi se smijala, a usput i zabavljala ostale cure na topicu. I meni fakat jest drago da vas zabavljam. Meni je sve to smiješno, nisam ti ja tip da bi oko tih minornih stvari ludovala i bila u badu. A i smijeh je zdrav - tvrde stručnjaci.ivy prvotno napisa
ivy, možda sam trebala poslati koji smajlić da mi post ne izgleda tak ozbiljno (jer mi fakat nije bila namjera), ali mi je mala strgala naočale, a bez njih niš ne vidim.Nos mi je, doslovno, na ekranu, imam sreće što znam strojopis, a smajlići su mi nevidljiva zona. Imam ideju: amo prepraviti naslov topica u što radite kad ste stari, ružni, debeli i čoravi, a usput toliko ovisni o ovom forumu...(jesam li piknula dobar smajlić?)
kao što rekoh nisi ni stara ni ružna ni itd, ali kraljica jesi!![]()
elin![]()
svi smo mi elin!
ja na fejs dodala poznanicu ( moje godište ) i kad sam vidjela njene slike...... :shock:
žena je jumbo jet ,a ja motor dvokrilac
poanta na fejsu dodajte samo one koji su deblji od vas![]()
Al' bi mi bio profil... bez ijednog prijatelja.maria71 prvotno napisa
![]()
maria71 prvotno napisa
![]()
dobar štos!
evo upravo idem staviti na recepte jedan "užasni" kolač (kao, zbog djece radim... 8) )
Zbog djece, ha? Jel to hranis dobro, malo dijete kolacem? ...ili ono koje je trenutno na moru?ivy prvotno napisa
![]()
![]()
vidiš. vidiš, na to nisam mislilaKaae prvotno napisa
![]()
a šta ću sad jadna kad je već u frižideru :? 8)
baš sam si jučer razmišljala kako obično kad imam ovakve napadaje kreativnosti u izradi kolača (pa ih nastane tona), pozovem frendice, susjede... navečer da me riješe napasti, a sad mi nema nikog u zagrebu :/
koji peh![]()
pa rado, al i ti odlaziš na more, tak da ne zafrkavajmelange prvotno napisa
8)
i društvo, jel se osjećamo šta bolje u zadnje vrijeme?![]()
samamama,tvoja formula bi bila pregledati hormone,imaš sve simptome pormećaja spolnih hormona ili hormona štitnjače :/
o bože, šta radim kad san takva.. kakvo je to pitanje....
u najstarijoj trenirci koju imam sa frizurom ala frankenštajnova mlada polako brojim do brojke svojih godina ne bi li me prošla volja za najotrovnijim-najdebljajućijim artiklom u frižideru/ormariću s hranom a kad me ne prođe navalim...
sutra je novi dan kada sigurno krećem skidati ovih nekoliko kila viška![]()
....ružna, stara i debela sam najmanje jednom mjesečno kad me uhvati PMS i onda samo letim po stanu i pospremam, čistim, ribam...
ali ne peglam. to previše mrzim i baci mi još jaču depru.
ili isprobavam peći nove kolače.
danas je takav dan.
Sumnjam da ti se pajdasi danas osjecaju ista bolje.ivy prvotno napisa
![]()
...najzad bacim stare, ofucane gaćice i čarape...i kupim nešto novo za po kući...Probajte! Pomlađuje i proljepšava!
Je i mene, lani sam bila starijaCathy prvotno napisa
![]()
Mene je pomladila ogroimna žlica=lopata nutelle, ista takva žlicetina maslaca, i nekoliko petit keksa. I sve to jutros.
Hej nenaa :D
ja sam jutros doručkovala čokoladnu tortu, isto me pomladilo
malo sam se zdebljala pa ste mi nekako bliži
Tortu, zar i to stignete u kulturnim ustanovama??? Daj me uguraj barem ko čistačicu...
I ja se malo ugicila pa seprijavila malo na ovaj topic.
Ti si uvijek ista i zato ne blablaj.
Laže ljudi, laže. Ima 55 kg, jedva. Od toga su 10 samo velike lijepe oči.