Stranica 27 od 27 PrviPrvi ... 17252627
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,306 od 1306

Tema: Što radite kad ste ružni, stari i debeli?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tako sam ja danas otišla nakon duuuugoo vremena u trg centar uzet si ni više ni manje nego rozu majicu (djeca su kriva, ne pitajte kako) i gledam se u ogledalo i nemrem doć sebi kak izgledam debelo, staro i ružno. Plus odrpano. Ko da me voz pregazio. Znala sam da nisam u bajnom izdanju, ali nisam bila svjesna da je tako kritično. Tek sam prošli tj uzela novu jaku. Druga ruka. Tek sam sad uzela novu majicu iz trg. Moram definitivno krenuti s vježbanjem. Na sredini 30ih troma sam, nefleksibilna, pokočena. Do 60e ću bit mortus. Moja stanodavka u 70im je u boljoj kondiciji. Kaže ženska mora imati tri torbe odjeće s različitim kupaćim i garderobom kad ide u kazalište, kad u planinarenje. To je duh. Želim takva biti do posljednjeg dana mog života, a ne ovako učmala turobna baba.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

i tak sinoć klinka zapovjednim tonom meni da moram uzet uno i krene objašnjavati u detalje pravila igre, kad je završila rekla sam joj da je to nešto njihovo i tatino i da meni karte ionak ne idu, nemam sreće ni u ljubavi ni u kartama, pa dijete pita a u čemu imaš sreće, velim biljkama i kiflicama, a druga klinka - pa nemaš ni u biljkama ona ti se povenula

...i eto kaj reć

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Uno je taktička igra
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.02.2025. at 20:45

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nikad se ne govori nemam sreće.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.02.2025. at 20:55

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    i tak sinoć klinka zapovjednim tonom meni da moram uzet uno i krene objašnjavati u detalje pravila igre, kad je završila rekla sam joj da je to nešto njihovo i tatino i da meni karte ionak ne idu, nemam sreće ni u ljubavi ni u kartama, pa dijete pita a u čemu imaš sreće, velim biljkama i kiflicama, a druga klinka - pa nemaš ni u biljkama ona ti se povenula

...i eto kaj reć
    Pa ajd imas u kiflicama! I to je dobro.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku

...i eto kaj reć
    Na ovo bih ja odgovorila - eto, u pravu si, ni s djecom nemam sreće...

Stranica 27 od 27 PrviPrvi ... 17252627

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •