Stranica 7 od 27 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1306

Tema: Što radite kad ste ružni, stari i debeli?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    I odlučila sam da neću imati faze durenja na muža, jer muškarci to uopće ne kuže, njima je to neprimjetno, jer ako nemaš kaj za reći, njima znaći da nemaš kaj za reći. A ne da se nešto ljutiš, ili ti nije po volji. Pogotovo ako prođe neko vrijeme. .

O, DA!

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Thalia, bi li ti bilo lakse da se pretvara i kaze ono sto ne misli?
    ne. ali ga nitko nije pitao. i nije trebao baš sto puta ponoviti. i nisam baš u skupini kojoj je zdravlje ugroženo debljinom, iako se bližim :/. i bili smo vani, prvi put u nekoliko godina, mogao je barem pričekati neki drugi trenutak.

i ja znam da sam debela, ali mi ide na živce trljanje toga na nos od MM-a.
    i nije da je to rekao normalno, nego je sav važan jer je slučajno smršavio osam kila, bio je malo bolestan i više se kretao igrom slučaja, a muško je i njima inače ide lakše pa je sad doktor mršavljenja
    njemu je inače čitava familija mršava i vitka i svi jako paze što i kako i kad jedu. tako da mi je još gore i teže kad svi počnu pričat o tome. em su genetski takvi, em ne vole jesti, ono baš su zgodni i mišićavi, visoki i vitki. sve što ja nisam

mislim, jasno mi je da moram smršaviti i teško mi je zbog toga jer samo sjedim i ne krećem se uopće i stvarno je teško smršaviti tako, a i motivacija mi je silna kad znam da mi kile ne idu nikamo dok se mičem k'o prosječna kornjača.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa

izašla ja s MM-om u kino. prvi put nakon tri i pol godine. i uspio mi je reći, kao zbog mene, da sam baš bila lijepa kad smo se upoznali prije sto godina i 15 kila ...........

Bar te ne budi da ti to veli.
    Mene je prije tjedan dana žena PROBUDILA u neko doba iza ponoći jer mi je morala reči da se brine za moje zdravlje i da trebam smršaviti.
    (onak u polusnu me htjela zagrliti, pa me nije uspjela obuhvatiti) ali da me zbog toga probudi..... :shock:

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i nije da je to rekao normalno,
    Nek ti kupi preskupe tablete za mršavljenje.
    Ja sam prekjučer dobio zeleno svjetlo da si ih kupim.
    (Nisu zdrave, ali djeluju)

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Thalia, bi li ti bilo lakse da se pretvara i kaze ono sto ne misli?
    ne. ali ga nitko nije pitao. i nije trebao baš sto puta ponoviti. i nisam baš u skupini kojoj je zdravlje ugroženo debljinom, iako se bližim :/. i bili smo vani, prvi put u nekoliko godina, mogao je barem pričekati neki drugi trenutak.
    .
    Tu se potpuno slažem s tobom. Muški ga znaju fakat usr.ati s krivim tajmingom (ok, mujice, i poneka žena).

Citiraj Thalia prvotno napisa
    i nije da je to rekao normalno, nego je sav važan jer je slučajno smršavio osam kila, bio je malo bolestan i više se kretao igrom slučaja, a muško je i njima inače ide lakše pa je sad doktor mršavljenja
    njemu je inače čitava familija mršava i vitka i svi jako paze što i kako i kad jedu. tako da mi je još gore i teže kad svi počnu pričat o tome. em su genetski takvi, em ne vole jesti, ono baš su zgodni i mišićavi, visoki i vitki. sve što ja nisam
    Vidiš, tu se ne bih složila, jer nitko ne smršavi slučajno 8 kilograma, nije to baš samo tako, ipak treba truda, bilo kakvog, pa makar to bilo i "samo" kretanje i pažljivija prehrana.
    Nije isto "ne vole jesti" i "paze što jedu". Iako potpuno mogu razumjeti tvoju frustraciju - ipak problem nije u njima, njihovim vitkim i visokim tjelesima nego u ovome:

Citiraj Thalia prvotno napisa
    mislim, jasno mi je da moram smršaviti i teško mi je zbog toga jer samo sjedim i ne krećem se uopće i stvarno je teško smršaviti tako, a i motivacija mi je silna kad znam da mi kile ne idu nikamo dok se mičem k'o prosječna kornjača.
    I ne, nije teškoi tako smršaviti. Tako nije uopće moguće smršaviti, osim na neke sumnjive i potouno nezdrave načine koje bismo trebali ignorirati kao da ne postoje.

A zamisli samo svoje zadovoljstvo kad im recimo za nekim nedjeljnim ručkom uglađeno nabiješ na nos kako si ti uspjela skinuti višak kilograma i kako znaš da mnogima to ne bi uspjelo jer se ni bi mogli toliko potruditi i disciplinirati kao ti. Jer lako onima koji imaju genetsku predispoziciju biti mršavi (iako ja ovu rečenicu ne izgovaram niti zapravo tako mislim, al kad bi me netko malo cimao i gnjavio, vjerojatno bih ju iskoristila u plemenite svrhe zadovoljavanja svog ega ).

Da se razumijemo, ne nagovaram te na ništa - sve je zapravo u tvojim rukama. I u tvojoj glavi.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa
    Bar te ne budi da ti to veli.
    Mene je prije tjedan dana žena PROBUDILA u neko doba iza ponoći jer mi je morala reči da se brine za moje zdravlje i da trebam smršaviti.
    (onak u polusnu me htjela zagrliti, pa me nije uspjela obuhvatiti) ali da me zbog toga probudi..... :shock:
    ok, pukla sam od smijeha na ovaj post

Tiwi, sve ja to teoretski znam. ja sam do sad bila na 2367 dijeta u životu i dosta mi je.
    em sam si syebala metabolizam i čim prestanem "paziti" što jedem, odmah skočim s kilama gore. nemam kad hodati/vježbati i to me muči. bilo je super na porodiljnom jer sam svaki dan nosila S. i hodala. sad sjedim svaki dan 9 h jer radim za kompom i od doma, tako da otpada i hodanje na/s posla.
    a familija MM-a je stvarno vitka zato što ne vole jesti, a kad jedu onda paze što jedu.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

psmtr baš ti se posložilo.

al daj, pa kaj nemreš užicat jedan jedini jedincati sat za sebe? Pa na vježbanje. Prvih mjesec dana je bljak filing, jer kakva got bila (mršava, debela, svejedno) isprva nemreš doć do daha i čini ti se da nikad nećeš moći tako lijepo vježbati kao ovi drugi. A onda prođe prvotni muskulfiber, pa vrijeme navikavanja organizma na nekaj novo i počne te baš podizati u smislu da se osjećaš bolje. A to je vrhunski i moram reći najvažnije. Ne treba ti onda nikakva dijeta. Eventualno disciplina, što znači da nije potrebno jesti iza 19 i to si utuviš u glavu i toga se držiš.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[quote="mujicaNek ti kupi preskupe tablete za mršavljenje.
    (Nisu zdrave, ali djeluju)[/quote]

mujice ja stekla dojam da si ti neki stručnjak, a ti preporučuješ tablete, i to koje. ajd baš me zanima tvoje mišljenje, ja naime "doktorirala " na njima...i na onima koje su bile prethodnica

i nikada ih ne bi preporučila nikome...ali sebi...da

(nadam se da pričamo o istima)

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ivy prvotno napisa

pazi koga pitaš...jer vjerojatno sam viša od tebe

..
    sumnjam.

a za tablete, koje ni u kom slučaju nisu zamjena za tjelesnu aktvinost, ti šaljem na pp

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne dijeta. Ne. Ne. Ne. Ne. Ne. Ne. Ne. Ne u smislu u kojem se rijec obicno upotrebljava. Nema banana dijete, limun dijete, oveonenekakve dijete. Te ne rade. Kilogrami idu dolje, ako idu, a vracaju se cim se predje na neku drugu prehranu, bila ta druga zapravo i 'normalna'. Jel, eto, ne moze se cijeli zivot svaki 4. dan u 13:14 jesti snita limuna, namazana na pola staklene kugle, dok se druga polovica trlja lijevom rukom u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, usred indijanskog ritualnog plesa za prizivanje kise i gubitka kilograma.

Stvarno jedino treba promijeniti nacin prehrane (i, stvarno, u taj promijenjeni jos uvijek stane i cokolada i bomboni i masno prase i struca kruha, ako nekom treba) i poceti se kretati. Bitno je samo smanjiti unos kalorija (sasvim se lijepo moze zivjeti na 1100 na dan - manje od toga nisam probala, a sad sam bliza vrijednosti od 1500-1700). Nakon tocno dvije godine (i 2 dana), fali mi 45 centimetara obujma. I puno kila - ne pratim, ali logicno je. A falit ce jos, jer mi jednostavno nista ne fali ovako kako je, a vratiti se nece jer, opet, nista mi ne fali pa nista ne moram mijenjati. Nadam se da nikad ni necu.

Ponekad se osjecam staro, ali to je uglavnom neka kratka, prolazna samoironija. I ruzna sam ponekad, pa promijenim to sto me smeta. A debela sam jos uvijek ko prase (znaju oni koji su me vidjeli), ali ne smeta me vise. Samo zato sto znam da cijelo ovo vrijeme radim na tome, da to nije uopce tesko i da ce rezultat biti upravo onakav kakvog si zelim. Vec je, ali s obzirom da gubitak kila nije brz kao odlazak frizeru, ipak treba malo strpljenja.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ne, al ideja je dobra

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa
    Citiraj pikula prvotno napisa
    i meni su super vitke super sređene žene s malom bebom u ruci, a bome i loveći toddlera malo smiješne. Jednom sam u Tkalči gledala gospodičnu u štiklama i najužim trapericama na svijetu s majušnom tek rođenom bebom u kolicima. Ma nakarada. Drago mi je da se zguštah štikla i minjava kad je bio red (...)
    kad mene nešto muči ja prvo razmislim da li je to sad stvarno najvažnije pa ako nije onda stisnem zube, malo potrpim i utješim se na rodama. Dovoljno dugo u svom životu sam bila prva na top listi da me ovo ne čini duboko nesretnom
    Too, pikula! :D Pootpis!
    Razumijem te, draga pikula, jer sam nakon drugog djeteta bila u potpuno istoj fazi. Nazalost ta se faza zove samozavaravanje, a prepoznajes je po netrpeljivosti i otporu prema lijepim mršavicama. :/

Dobro je iskazana i u dječjoj priči "Lisica i grožđe."

A osim toga, pratila sam tvoj topic za skidanje kila, pa znam da te to ipak muči.
    Stoga ti šaljem puno, puno zagrljaja da počneš vjerovati u sebe i biti no.1 opet!

Ja sam imala (ne)sreću da nakon velikog stresa u životu izgubim puno kg, inače sam prošla 95kg i vjerovala da je to tako daleko od izvedive promjene da se jednostavno nisam mogla trgnuti.

Ali to nije točno. Zaista se sve može!

_______

Sviđa mi se inače što piše kaea, Anita aZ i Tiwi, od onih čije sam nickove popamtila.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ponekad su puniji u prednosti

http://www.youtube.com/watch?v=KWUizuRa0tM

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ime?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nenaa, te tablete nisu za dojilje.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ponekad su puniji u prednosti

http://www.youtube.com/watch?v=KWUizuRa0tM
    ja bi rađe varijantu da imam punije prijatelje

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa
    Ime?
    može i na pp
    zahvaljujem 8)

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

jesu to one od kojih se jako trči na vecu? mislim, da znamo zašto vas nema često online

ja krenula na montinjaka, bumo vidli koliko dana ću ovaj put izgurati

ja sam diet-challenged.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa

Ime?
    može i na pp
    zahvaljujem 8)[/quote]

nemre.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zašto? :shock:
    Jako bez veze.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

probala tablete prije par godina = ne djeluju
    glupost

može imati diuretička i laksativna svojstva = gubiš tekućinu , ali ne i mast
    ako veže masnoću iu hrane na sebe, onda se dovodiš u poziciju da ti tijelo apsorbira premalo masti i izazoveš probleme (masnoće su nužne)

L-carnitin u kombinaciji sa vježbanjem = gubitak masnog tkiva (ako netko hoće kemiju)

pravilna prehrana + vježbanje

Montignac = -1kg/tjedan
    bez gladovanja
    samo treba izdržati prehranu bez šečera (ja sam šečer-junky)
    knjiga: Jedem, dakle mršavim
    ujedno objašnjava (dobro) funkcioniranje tijela u kontroli mase

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i tako ova tema polako krene u smjeru dijetalnih uputa....

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hebate, nema me dva dana, i onda čitam popljuvaše me u mojoj odsutnosti No dobro, nemam ja nikaj protiv, ali sad mi je malo glupo odgovarati dva dana nakon Ajde mi sad recite u facu 8)
    Inače, stala na vagu nakon blagdana, i 2 kg razlike prije blagdana Greeška... Ajmo u Jabuku, pa koja god ambasada bila nasuprot

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

odgovor na postavljeno pitanje - kreni na dijetu...

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jednom sam u Tkalči gledala gospodičnu u štiklama i najužim trapericama na svijetu s majušnom tek rođenom bebom u kolicima. Ma nakarada.
    kada vidim takvu ženu da trči za toddlerom ili šeta sa malom bebom uvijek se uvjeravam da je to dadilja, ne mama djeteta

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj anima prvotno napisa

Ime?
    može i na pp
    zahvaljujem 8)
    nemre.[/quote]

preživjet ću 8)

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Inače, stala na vagu nakon blagdana, i 2 kg razlike prije blagdana Greeška... Ajmo u Jabuku, pa koja god ambasada bila nasuprot
    ja jučer u virozi, svaki me mišić boli, doslovno ne mogu ustati iz kreveta (djeca divljaju po stanu i čupaju me), apetit nula, temperatura koma i sl...ali, smognem ja tu zadnju trunčicu snage, dovučem se do frižidera i pojedem pola čokolade (podsjećam apetit nula )

elin, možemo u jabuku, samo ako me primate, naime ja ne mogu nikuda bez svoje izdajalice

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jednom sam u Tkalči gledala gospodičnu u štiklama i najužim trapericama na svijetu s majušnom tek rođenom bebom u kolicima. Ma nakarada.
    kada vidim takvu ženu da trči za toddlerom ili šeta sa malom bebom uvijek se uvjeravam da je to dadilja, ne mama djeteta
    Moja dadilja (tj BBova) je mlađa od mene 15 ak godina, deblja od mene i predivna curka.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

elin, možemo u jabuku, samo ako me primate, naime ja ne mogu nikuda bez svoje izdajalice
    naravno da te primamo . Kao da te jedna pišljiva izdajalica može sputati da ne odeš sa nama u Jabuku kad će Mujca (kako vidim iz njegovih postova) vjerojatno sa hodalicom nakon košarke. Ups on ide busom - samo se nadam da vozi onaj novi kaj nema stepenice odmah naprijed nego može lijepo i bez problema ući. Išla bi ja i sa Tiwi pješice, ali žena je opaka možda me gurne negdje u grm, a koliko sam okrugla teško da ću se uspjeti sama isčupati

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

naravno da te primamo . Kao da te jedna pišljiva izdajalica može sputati da ne odeš sa nama u Jabuku kad će Mujca (kako vidim iz njegovih postova) vjerojatno sa hodalicom nakon košarke. Ups on ide busom - samo se nadam da vozi onaj novi kaj nema stepenice odmah naprijed nego može lijepo i bez problema ući. Išla bi ja i sa Tiwi pješice, ali žena je opaka možda me gurne negdje u grm, a koliko sam okrugla teško da ću se uspjeti sama isčupati
    Nema veze - jaka sam ti ja, ipak visim u teretani Iščupat ću te iz grma dok kažeš UNdijeta

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Rekla sam nakarada za dotičnu koja je posrtala u previsokim štiklama, preuskim trapericama s pretamnim naočalama i kosom do guzice. Ja inače isti stil koristim i za opisati sebe vidi: zgodu s baletom npr. Naravno da se trudim smršaviti, vježbati čuvati svoje zdravlje, ali ako nije trenutak da se dan vrti oko mene ili da moje mršavljenje bude br.1 na listi onda brate mili nije, ja se lako strpim. Lakše nego trogodišnjakinja i šestogodišnjak, ali ne pada mi na pamet pred ovoliko mudrih savjeta nabrajati svoje izgovore.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    Nema veze - jaka sam ti ja, ipak visim u teretani Iščupat ću te iz grma dok kažeš UNdijeta
    pod tim uvjetima idem s tobom, ali samo ako mi prije toga dadeš pismenu izjavu da me nećeš ostaviti u grmu duže od 2 min. (hladno je, a kako sam stara i debela ne oporavljam se od ležanja u grmu na hladnome tako lako kao prije). 8)

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[a kako sam stara i debela ne oporavljam se od ležanja u grmu na hladnome tako lako kao prije). 8)
    ?????

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a izgleda da nas debljina najviše muči, uostalom za stare i ružne ne postoje tablete, zar ne?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sorci, odličan Taman za šepavu koja reži s kauča

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[a kako sam stara i debela ne oporavljam se od ležanja u grmu na hladnome tako lako kao prije). 8)
    ?????
    a kaj ti vrtiš glavom Jabučarko Znaš ti dobro na kaj sam mislila pod ležanje u grmu u mlade dane 8) Sad smo naglo fini jer imamo izdajalicu, jel'

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sorci, odličan Taman za šepavu koja reži s kauča
    znam! smijeh je dobar za mršavljenje

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Samo da ne smršavim polovično. To bi bila katastrofa

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

?????
    a kaj ti vrtiš glavom Jabučarko Znaš ti dobro na kaj sam mislila pod ležanje u grmu u mlade dane 8) Sad smo naglo fini jer imamo izdajalicu, jel'
    Ja ću riknut.
    Lude ste

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo da ne smršavim polovično. To bi bila katastrofa
    ma nećeš... samo čuvaj pinjur za nečije oko, a ne za pikanje po tanjuru

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Not being able to change doesn't mean we're lazy, stubborn, or weak. A pair of Harvard educators argue that our best-laid plans often fall through for smart, self protective (and igeniously hidden) reasons

workshop is led by clinical psychologist Robert Kegan, PhD, and Lisa Lahey, EdD, experts in adult learning at the Harvard Graduate School of Education
    http://www.oprah.com/trk/click?ref=z...x3745x1789085&

Nije praktična žena, nego oprah, ali može proći

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

?????
    nemam riječi

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja se samo kroz mutno sjećam neke igre kada bi (na putu prema jabukovcu) netko povikao određenu riječ i onda bi se svi ko vojska bacili na leđa u grmlje....
    bože..djece...
    nadam se da ovo nećemo prakticirati na našem reunionu

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Eto, a nije trebala biti. Ima tema i tema o dijetama i mršavljenju pa također priče o tome kako nije teško omršaviti i kako je loše osjećati se debelo i ružno mogu ostati tamo.

Naslov sugerira da nije baš ni tema na koju je zgodno doći i pisati kako ste super, zgodni, mladi (u duši ili licu) i kako bolje izgledate nego prije pet, deset ili trideset godina. Osim ako niste sadisti, nepismeni ili samo bezobzirni.

Nije ni tema o Jabuci, ma kako zdrava bila

Meni je ovo bila tema da se mrvicu izjadam na loš dan, da vidim da nisam u toj priči usamljena i da pokupim neku ideju za instant podizanje raspoloženja, a da je legalna . Nasmijala sam se više nego sam očekivala, prekjučer sam nakon tri života stavila masku na lice i odmah sam mlada i njegovana, a vidjela sam i koncert Hladnog piva i shvatila da su oni ostarili i više od mene (ne brini, Mile, i dalje te volim, ako čitaš javi mi se na PP). Osim toga, noćas sam se u tri ujutro cerekala jer je nekog Mujicu probudila žena usred noći da mu kaže kako se brine za njega

Pozdrav struji koja me razumije

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    Eto, a nije trebala biti. Ima tema i tema o dijetama i mršavljenju pa također priče o tome kako nije teško omršaviti i kako je loše osjećati se debelo i ružno mogu ostati tamo.

Naslov sugerira da nije baš ni tema na koju je zgodno doći i pisati kako ste super, zgodni, mladi (u duši ili licu) i kako bolje izgledate nego prije pet, deset ili trideset godina. Osim ako niste sadisti, nepismeni ili samo bezobzirni.

Nije ni tema o Jabuci, ma kako zdrava bila

Meni je ovo bila tema da se mrvicu izjadam na loš dan, da vidim da nisam u toj priči usamljena i da pokupim neku ideju za instant podizanje raspoloženja, a da je legalna . Nasmijala sam se više nego sam očekivala, prekjučer sam nakon tri života stavila masku na lice i odmah sam mlada i njegovana, a vidjela sam i koncert Hladnog piva i shvatila da su oni ostarili i više od mene (ne brini, Mile, i dalje te volim, ako čitaš javi mi se na PP). Osim toga, noćas sam se u tri ujutro cerekala jer je nekog Mujicu probudila žena usred noći da mu kaže kako se brine za njega

Pozdrav struji koja me razumije
    potpis od do, Bože kako si to samo lijepo sročila. Mene je moja trenutna zloća poptuno sprječila da to tako lijepo argumentiram.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa ne kuzim koja je to onda struja koja te razumije, odnosno ne razumije... s obzirom da si se nasmijala postovima... :?

Ja sam valjda neka kriva struja jer, iako mi povremeno dodje da se izjadam, nikako mi ne pase da me netko potapsa po ledjima i kaze da ce, eto, sve biti bolje. Puno vise mi odgovaraju konkretni savjeti. A da je lako smrsaviti, stvarno je.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[quote="Balarosa"] a vidjela sam i koncert Hladnog piva i shvatila da su oni ostarili i više od mene

ne znam samo što te navelo na to
    da možda nisu stihovi:

divlje izlaske u grad,
    zamijenio je sad,
    lagani dvokorak uz puni želudac.

I sada sneni i debeli,
    ženi ... (bolje je maštati o Jabuci) 8)

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    a vidjela sam i koncert Hladnog piva i shvatila da su oni ostarili i više od mene
    ne znam samo što te navelo na to
    da možda nisu stihovi:

divlje izlaske u grad,
    zamijenio je sad,
    lagani dvokorak uz puni želudac.

I sada sneni i debeli,
    ženi ... (bolje je maštati o Jabuci)

ovako pravilno treba izgledati moj prijašnji post - pripišite to ipak starosti da se ne žalim samo na debljinu i ružnoću jer sa ovako bedastim postom ipak nema veze

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

joj Kaae daj odi otvori si negdje topic kak je lako smršavit pa da te tam dođem popljuvat skupa sa vojskom onih kojima to nije piece of cake, da ne kvarim tu ovaj super topic.

hug svim supatnicama

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

joj Kaae daj odi otvori si negdje topic kak je lako smršavit pa da te tam dođem popljuvat skupa sa vojskom onih kojima to nije piece of cake, da ne kvarim tu ovaj super topic.

hug svim supatnicama

Stranica 7 od 27 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •