-
Nisam baš neki stručnjak za dojenje jer je nekim čudom moja Ana to sama radila. Čitala sam da se izdajaš dok se mlijeko ne regulira, na početku. Ja se osobno nisam izdijila ni jedamput, Ana je bila moja izdajalica. Ovo s mijenjanjem, prvo jedna pa druga je zato da povećaš proizvodnju mlijeka, pa ako ga imaš viška mislim da nema smisla. Kod mene je to opet regulirala beba. Ako je tražila još, npr ako je bila nemirna ja sam joj dala drugu, no napominjem da je ona to brzo regulirala. Podoj kod mene traje 5-10 min. Mi smo ti Pero-Ždero. Ne diše dok jede, ne gleda, nedaje znakove života osim sisanja. Takva je bila od prvog dana i takva je sad, a dobivamo kilu mjesečno. Neke bebe sišu po pola sata. Po malo pa ćeš vidjeti kakva će biti beba. I jedno ne brini mlijeko neće nestati samo tako! Provjereno kod mene jer sam imala razdoblje od dva tjedna kad nisam jela gotovo ništa, a mlijeka je bilo i Ana napredovala. Priroda je čudesna!
Možda se javi netko stručniji, a na Rodi imaš dosta o dojenju. Pusa tebi i Lovri
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma