Citiraj NatasaM... prvotno napisa
Sve sto si napisala za sada zvuci dobro. Evo nova tura pitanja:

1. Jesi li ista mijenjala u prehrani?
2. Jesi li mozda promijenila dezodorans ili detergent za robu?
3. Jesi li nedavno imala ili mozda sada imas menstruaciju?
4. Koliko sam ja shvatila, beba se buni i dok je na dojci i place kad prestane dojiti. Je li se buni na obje dojke ili place dok samo dok je na jednoj, a za drugu je OK? Buni li se i nocu ili doji bez problema?
5. Osjecas li pune dojke barem ujutro?
Uhhh, znas sama cinjenica da se intresujes cini mi lakse.....pa evo
1. Nisam bas sigurna za ovo....mozda vise lubenice...to je jedino sto mi pada na pamet
2. Dezodorans sam mijenjala prije desetak dana, ali sam se nakon tri dana vratila na svoj uobicajeni,
3.Nisam jos ni put dobila od poroda, mada me ponekad osjecaj nelagode u stomaku, kao da cu dobiti, al' nista
4.Da , buni se na obje, place, trga bradavicu ali je ne ispusta , onda se za trenutak smiri i samo je drzi u ustima..i tako u krug. Nocu se ne buni i sve je OK, podoji u nekih desetak minuta i nastavi spavati
5. To i jeste ono sto me najvise zabrinjava....ne osjecam....obicno se desavalo da ona bude ovako nervozna jedan dan , sutradan ja vec osjecam punocu dojki ujutro i tada taj naredni dan sve bude savrseno....pa sam mislila da je to neki period u kom se jos prilagodjavamo jedna drugoj.....sad se ta njena nervoza produzila i traje vec danima.
Jos da napomenem da je pocela baliti...ne znam ima li to kakve veze