-
bibai, kli kli
imam dobre vijesti, a to je da se plodna voda obnovila i da je sve ok - beba je fit, posteljica, protoci, a ctg je pokazao i 2 truda na koje beba super reagira - što je njima jako važno.
druga stvar, strahovala sam od indukcije zbog načina na koji se to provodi u našim bolnicama i horror priča koje sam ovdje pročitala, ali imate pravo da su ovdje stvari potpuno drugačije. prije uzv pregleda, pričala sam s babicom, ona je po opipu trbuha zaključila da plodne vode ima, što se kasnije potvrdilo uzv-om. potvrdila mi je ovo što je i bibai rekla. ponekad treba potaknuti/pripomoći - ako uvjeti u maternici postaju preloši, beba više nije fit što je važno jer ipak ju očekuje "težak rad" poroda. no u tom slučaju, mi bismo zajedno sjele i dogovarale najbolju opciju, primjerice homeopatiju. dakle, ta "indukcija" je blaga, nježna, individualna... ono što je jako lijepo, puno pozornosti posvećuju psihičkom stanju trudnice, ja sam se nakon posjeta klinici osjećala kao da sam bila u nekoj wellness ustanovi, opušteno i sretno. nadam se da će tako biti do kraja i da se uskoro javljam s dobrim vijestima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma