-
hallo svima...moram da vam ispricam svoju tragicnu pricu da vam dam do znanja da netreba nagadjat ovo je ono je vec provjerit al sigurnooo....imala sam bolove od pocetka trudnoce al ljekarmi je stalno govorio sve je uredu to je normalno u drugoj trudnoci jer je maternica spustena i ja sam vjerovala...medjutim u 35 tjednu trudnoce sam dobila bolove i slucajno odem u bolnicu misleci da su lazljivive ali tamo sam saznala za manjak plodne vode..i morala sam ostat na posmatranju..taj dan kad sam dosla dobila sam spricu za razvijenje bebinih pluca,tako je bilo i sutradan bolovi su prestali..ali od zadnje sprice mora proc 48 sati da bi pocela djelovat na bebu..ja nisam mogla izdrzat drugi dan sam dobila jake bolove ali na ctg se nisu pokazivali i tekli su mi da moram cekat..ja sam kao i svaka majeka trpila bolove mad asam znala da su to trudove..trpila sam do jutra i nisam mogla vise ,bolovi su bili sve jaci..kad sam otisla na pregled ja sam bila vec 4 cm otvorena ali beba zbog manjka vode nije mogla da se okrene i podigla se visoko pod pluca da je i mene stiskalo nisam mogla da disem..uradili su carski rez..od silne radosti nisam razmisljala zasto mi nisu bebu pokazali kad se rodio da ga vidim jer moja beba nije bila uredu,nije mogo da dise sam...prikljucili su ga na aparate al nakon 5 dana moja beba je umrla...TESKIM SRCEM I SA MNOGO SUZA SAM VAM OVO NAPISALA JER NEBI ZELJELA DA SE IKOM TO DESI...ZATO MOLIM VAS NEMOJTE NAGADJAT I POREDIT SE S DRUGIMA JER NIJEDNA TRUDNOCA NIJE ISTA I DOBRO PAZITE KOJI DOK. VAM VODI TRUDNOCU. to je neopisiv bol koji se nikad nemoze zaboravit
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma