-
Ako sam dobro shvatila, traži se trosjed koji će biti dovoljno kvalitetan za spavanje. Pred par godina smo upravo to tražili (sad sam ponosna vlasnica bračnog kreveta!) i nakon pretrage koja je mog muža dovela u ludilo zaključili smo da nam zbog dimenzija sobe najbolje paše trosjed koji će se razvlačiti tako da u sebi ima poseban madrac. Od ponuđača smo našli Alto i Mari-biro.( U stvari bilo je i drugih, ali s nama nedostupnim cijenama).U altu su imali http://www.alto.hr/garniture.php?page=4, oko 10000 kn, u mari birou nešto slično , talijanski proizvođač oko 7000. Mi smo se zbog dizajna i cijene odlučili za talijana, ali mi je žao zato što je ovaj u altu na dijelu imao pravu podnicu, talijan po cijeloj površini kao neku mrežu, i alto je imao ako se ne varam hespov madrac, talijan madrac s oprugom visine 12 cm.
Ipak, stvar je super fukcionirala jer ispod plahte nije bila navlaka trosjeda nego madrac i bio je udoban, presvlaka trosjeda na skidanje, kvalitetna.
Ako se ima mjesta bilo je nekih ležajeva s madracima koji su se preklopili, ali mi za to nismo imali mjesta. A i nije mi se svidjela ideja da se na madracu na kojem se spava sjedi preko dana.
[/url]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma