Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Peku me oči-jako

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Peku me oči-jako

Već neko vrijeme me preko dana peku oči , inače imam dioptriju 0,25 ali naočale koristim samo prilikom vožnje auta.Na poslu cijeli dan buljim u komp., a malo i doma pri čemu ne koristim naočale , te sam povremeno pečenje pripisivala upravo tome. Navečer obavezno osjećam kako su mi oči umorne , a nije da premalo spavam.Sinoć kad sam legla spavati oči su mi se iz čista mira napunile suzama , a danas ujutro jedva gledam, smeta mi svjetlo i stalno me nešto pika u očima da doslovce moram zažmiriti.Da li netko ima kakav savjet jer kod doc. nisam stigla a za sutra ne znam da li radi.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na hitnu. ako te pika i smeta svjetlo - to nije za samoliječenje....

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    na hitnu. ako te pika i smeta svjetlo - to nije za samoliječenje....
    X

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hvala cure, uplašile ste me pa sam se naručila popodne kod privatnice.Vidjet čemo šta će reći.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Što nije malo pretjerana reakcija? Zašto hitna kod svrbeža i peckanja očiju? Ko ima osjetljivije oči, ima ovakve simptome svako malo, pogotovo ako dosta vremena provodi ispred monitora. Jesi bila kod dr, što ti je rekla?

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Re: Peku me oči-jako

Citiraj CAPPY prvotno napisa
    Već neko vrijeme me preko dana peku oči , inače imam dioptriju 0,25 ali naočale koristim samo prilikom vožnje auta.Na poslu cijeli dan buljim u komp., a malo i doma pri čemu ne koristim naočale , te sam povremeno pečenje pripisivala upravo tome. Navečer obavezno osjećam kako su mi oči umorne , a nije da premalo spavam.Sinoć kad sam legla spavati oči su mi se iz čista mira napunile suzama , a danas ujutro jedva gledam, smeta mi svjetlo i stalno me nešto pika u očima da doslovce moram zažmiriti.Da li netko ima kakav savjet jer kod doc. nisam stigla a za sutra ne znam da li radi.
    Evo Trina, zbog ovoga.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Baš me zanima što joj je doktorica rekla. Jer ja inače imam jako osjetljive oči, smeta mi svjetlo, stalno su crvene, peckaju...i rečeno mi je da za takve stvari nema nekog lijeka osim naočala za sunce (koje nikad nisam nosila) jer imam dosta svijetle oči i takve stvari su kao normalne

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oči treba odmoriti. I mene pikaju, tj imam osjećaj pijeska u očima i suhoće kad nekoliko dana i noći za redom ne dižem pogled s monitora. Zaradim si simptom suhog oka :D.

Stavljam si obloge od hidrolata rimske kamilice, kapam umjetne suze i smanjujem vrijeme provedeno pred kompom, i za kratko sve bude okej.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ispalo je da sam imala nešto jako sitno , vidljivo tek njenim "mikroskopom" u lijevom oku , doc mi je to izvadila, prepisala tobrex kapi i mast i danas je već bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •