Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: najnovije vijseti sa sv duha 12/08

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno najnovije vijseti sa sv duha 12/08

vo,rodila prije 2 tj.na sv.duhu...dojmovi?ne znam da li bi se izjasnila kao pozitivni ili negativni zbog vise razloga - ukratko cu ispricati pricu - u 3 ujutro dosla sam u bolnicu i zadrzana zbog postepenog otjecanja plodne vode,bila 2 prsta otvorena,primljena od sestre saske, nisam sigurna jel sam tocno zapamtila ime...ugl.djelovala mi je u pocetku pomalo mrzovovoljno,medutim i ja bih takva bila da mi neko u 3 ujutro dode na posao...ali promjenila sam misljenje i sestra je ok,da ne duljim dalje...plodna voda je dalje postepeno otjecala i rodila sam u pola 8 navecer...sam dojam sto se tice predradaone je pozitivan...smjestena nakon poroda, nakon odlezanih onih obveznih 2 sata, na odjel ginekologije jer nije bilo mjesta na babinjacama..dojam ok...moj "horor" pocinje nakon otpustanja ture rodilja doma i smjestaj na odjel babinjaca...i forsiranja dojenja...imala sam najvecu zelju i volju dojiti medutim na tom odjelu su mi napricali takve kontradiktorne stvari o dojenju, tj.svako ima svoju verziju price,od toga da dojke ne masiram da cu napraviti superlaktaciju i na kraju se zavrsilo da sam dobila upalu i toliko izludena od sveg zatrazila ablaktaciju...takoder jedni su mi pricali da imam mlijeka a drugi da ga uopce nemam,da maloga forsiram da sisa...posto je ranije roden,bio je preslab za vuc mlijeko,u pocetku odbijao cicu ili bi spavao,ne bi znao sta sa time...ugl.da ne duljim dalje prosla sam pakao i da nije bilo jedne sestre sonje supljine s pedijatrije i pedijatrice bednjas mene bi od tamo mogli samo proslijediti dalje na jankomir..navedena pedijatrica moze posluziti kao primjer po strucnosti,pristupu i svemu ost.kakav bio doktor trebao biti a sestra po svojoj toplini,trudu...ugl.nemam rijeci kojima bi se mogla zahvaliti tim divnim zenama...
    i poanta te cijele skracene price je sto koliko sam ja shvatila da vlada los odnos izmedu pojedinih odjela,npr.babinjaca i pedijatrije...po meni pola odjela babinjaca je ok,a pola Evil or Very Mad dok na pedijatriji vlada puno pozitivnija klima..da ne pricam da su me na tom odjelu smrtno uplasili sa mojim slucajem, u stanju premorenosti zena samo to zeli "cuti",da cu dobiti sepsu ili zavrsiti da kiruskom stolu zbog uplale...da ne nabrajam dalje milijon dr.stv.gdje ispada na kraju da pola njih ne zna svoj posao kad pricaju razlicite stv..
    ponavljam u svemu ovome puno sam zahvalna onih 2 zenama koje su me umirile i dale mi nadu da ce biti sve ok...
    eto to je u kratkim crticama moja prica...
    [Vrh]
    Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

to meni nije jasno u tim rodilištima, a pogotovo na odjelu babinjača. Ako su sestre na odjelu babinjača onda bi sve trebale znati savjetovati majke o dojenju i sve o tome. A ne jedna priča jedno druga drugo i zbunjuje majku.

To se isto meni dogodilo u Petrovoj, svaka sestra drugačiji savjeti. :?

Pa ukoliko već rade na tom odjelu trebaju biti i pravilno educirane, šta ne?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

slazem se...napisala sam pismo naslovljeno na zamjenika ravnatelja ob sv duh,gosp. miskovica,ponukana pricom jedne rodilje naslova horor sa sv duha gdje jedino tako sa svojim obracanjem mozemo nesto postic da se promjeni na bolje...pozivam ostale sa svojim iskustvima da se pridruze...naravno bez obzira koja je bolnica u pitanju...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

s obzirom da imaš primjedbu i na sestre ja ti predlažem da se obratiš glavnoj sestri bolnice pa nakon toga ako treba i komori medicinskih sestara.
    Sestre bi na odjelu trebale biti kao jedna i sve savjetovati isto ( u slučaju da se neka ne slaže sa tim trebala bi izričito napomenuti da je njezino mišljenje drugačije). Baš mi je žao što je i tebi odjel babinjača ostao u ružnom sjećanju .

spunky125 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i meni je žao što ti je bilo tako loše iskustvo, meni su bile ok, nisu baš davale savjete, no nisam ja ni pitala, ali su bile ljubazne i puno su mi pomagale s obzirom da sam bila na infuziji. Uglavnom sam se skocentrirala na dr. Stanojevića (pedijatra ukoliko se ne varam) i on mi je sve objasnio, i sestre s ped. kad su mi donijele miška su iskontrorirale jeli mališa dobro prihvatio dojku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •