Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 500

Tema: korak po korak, od 6. do 9. mjeseca (naš primjer)

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a začini? kad ste uveli prve začine? kurkuma, kardamon, tamari (kap, jer baš ne solim)...?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma možeš, zašto ne

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

[quote="Achan"]

Nisam nigdje pročitala da netko pasira hranu. Da li je to u redu? Ja pasiram bundevu, smeđu rižu, kuhane šljive, kuhani proso. Čim nešto ne pasiram ona izvodi onu egzorcist foru kao da će sve povratiti, ali kad je pasirano jede.

Ja svojoj nisam htjela pasirati i tako sam joj nudila. Medjutim, ona je u pocetku bas takve face radila i nije bas jela. Pomislila sam da joj mozda smetaju komadici pa sam ispasirala. Ni to nije jela i od onda joj nista ne pasiram nego cekam dobru volju da nesto pojede. I kad je dobre volje jede bez problema i rizu i jecam, nista joj ne smeta.

Prijateljica je malom od pocetka pasirala i on i dalje jede pasirano, smetaju mu komadici, a ima koliko i moja, nesto vise od 9 mjeseci...

Ne znam ako je stvar navike ili karaktera...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Evi ti kad dijete jede sljivu u jednoj ruci, a mama tipka s drugom .

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Evo

Achan avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma probala sam. Gnječeno = faca i nema šanse pojesti, pasirano = jede i ono što joj baš ne ide. Obzirom da je mala nastaviti ću pasirati i tu i tamo probati nuditi gnječeno. Npr. jučer sam strugala sirovu jabuku po apricot uputstvima i sve je pojela.
    Je i mi smo sada na dm sušenom ali razlike u cijeni su :shock: a muž mi recesijski ostao bez posla (rolam na poslodavca ne na muža )

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja mom stavim začine koje i nama, ali mi ne koristimo jako začinjeno uglavnom, ono što je to mu izvadim ranije. tipa, jede bosiljak u bologneseu (ok, to je neka moja varijanta sa komadićima mesa i hrpom povrća). jede tako neke stvarii, ne dajem mu chilli papričicu. 8)

Sandaaa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, kad možemo uvesti karfiol i brokulu? Znam da oni dosta napuhuju pa me malo strah. Mi imamo 7 i pol mjeseci i nemamo nikakvih problema s jelom, Bruno je naime jedva dočekao dohranu i od povrća za sad jedemo mrkvu, korabicu, batat, tikvice, špinat i blitvu. Jel prerano da mu već sad dam brokulu i karfiol? Ionako mislim s piletinom i puretinom krenuti kad Bruno napuni 8 mjeseci pa možda mogu karfiol i brokulu uvesti ranije. Ili da ipak pričekam???

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Krfiol i brokula su s 8 mjeseci pa ti vidi... Ja sam za sve cekala da bas napuni i jos par dana, osim ako je bilo neko fino voce koje prolazi pa ga ne bi bilo dok ona napuni.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kod nas su preporuke malo drugačije, tako da i brokula i karfiol idu već na početku dohrane, sa 6 meseci. S tim da je L. više zainteresovana za brokulu i ona joj je baš fino legla, a karfiol joj je malčice smetao za stomačić, ali sada više ne

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Veliki poZzdrav,
    Rodu sam otkrila u sedmom mesecu trudnoce,a evo mala jos malo pa bi trebalo da pocne da jede,ima pet i po meseci.
    Interesuje me amaranth.Ja ga nikad nisam videla uzivo(radim na tome),doduse nisam ni znala da postoji do pre neki dan,ali kad sam malo proguglala shvatila da je extra zdrav i da izgleda slicno kao kinoa.E sad vi pricate o svarljivosti...I lan ( a i polen npr. ) ako se ne samelje sluzi samo za bolju probavu, i ne iskoriscava se max iz njega.Da li je moguce amaranth usitniti u blenderu pre kuvanja zbog lakse svarljivosti?
    Meni se toliko svidelo sta sam procitala o njemu da mi je zao ne koristiti ga u dohrani

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

prvi dan jabuka ribana-bljak
    drugi dan jabuka kuhana-bljak
    treći dan sok od naribane jabuke-bljak
    sad ćemo napraviti dan pauze pa probati proso. možda će mu se "slano" više svidjeti. vodu obožava. kao i moje cice

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sir_oliver prvotno napisa
    sad ćemo napraviti dan pauze pa probati proso. možda će mu se "slano" više svidjeti. vodu obožava. kao i moje cice
    Mom je prvih mjesec i više sve bilo bljak, samo hrabro i veselo naprijed

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

apri, kad ste uveli treći obrok (sorry ako negdje već piše)?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mislim da treći ide s 10 mjeseci. (Nisam apri, al sam streber .)

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nije nužno 10 mjeseci, može i kasnije, možda i ranije, ovisi kako dijete prihvati ona prva 2 obroka. moj je drugi dobio tek kad je zaista prihvatio prvi obrok iza 8 mjeseci, možda čak i iza 9, treći kad su mu 2 sjela (oko godine dana). ima dana i sad, sa 18mj. kad uopće ne želi jesti gotovo ništa, samo sisati, tako da je sve dosta relativno.
    recimo danas- ne bih mogla reći da je uopće jeo, mislim kako on inače jede, jer je pojeo 1 komadić mesa- jedan zalogajčić, 2 žličice griza, nekoliko bučinih golica i sjemenki suncokreta (po 3-4 od svakog) i 1/4 jabuke. u cijelom danu. to inače je količina jednog obroka. ali zato je bio na sisi nebrojeno puta, od čega je 5 puta sisao po 30min. znači sit je (i sisa kao novorođenče- max razmak 3h! ) ali danas nije bio spreman na uobičajen broj obroka.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sir_oliver prvotno napisa

preslatno!
    (znam da tebi nije, ali projest će, vidjet ćeš)

loveli___love, samo ti njega samelji i dodaj u hranu: kao što postoji pšenično brašno, kukuruzno, zobeno, ječmeno... zašto ne bi postojalo i amaranthovo.
    Ali, ja bih ipak još malo pričekala, možda da kreneš sa žitaricama koje su ipak prikladnije našem podrućju, tipa pura, proso...

grom, mi smo sa deset mjeseci, ali kako je tropical rekla, takav je i bio ritam mojega djeteta.
    Ja nisam žurila, a i imali smo sreću da je jeo sve, bez ijednoga "bljak".

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Ja nisam žurila, a i imali smo sreću da je jeo sve, bez ijednoga "bljak".
    mi smo imali dosta bljak-ova, obroka od 1 žličice, pljuvanja na silu sa posljedicom povraćanja tako da nismo forsirali sa brojem obroka.

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Thanx. Ovdje (u bolnici) me uvjeravaju da sam predugo čekala i da mi je dijete zato anemično kao i zbog previše mm.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vidjela sam na dojećim podforumima da znaš jako puno o dojenju, tako da pretpostavljam da si svjesna kakko je majčino mlijeko "uvijek krivo za sve".

ne znam koliko dugo ćete biti u bolnici i kakvog je bolnica tipa...
    Zrin i ja smo bili deset dana u Klaićevoj kad je imao 7 mjeseci i 5 dana i ja sam mu davala samo svoje mlijeko i voće (tada je bio na jednom obročiću dnevno, tako da sam davala jabuku, krušku ili tikvicu, koliko se sjećam. i koji dan palentu, trebam pogledati u onoj svojoj tablici. to su mi donosili od doma).

ali, znaš kako sam ja npr. na skijanju: ponijela sam žitarice i onda ih samo zalijevala vrelom vodom, poklopila da omekša i to je bio obrok.
    tražila sam od konobarice da mi zalije vrelom vodom iz kafe-aparata.
    onda unutra naribam neku voćku i to je bilo to.

stavit ću ti sliku potrebnog "pribora" za takve situacije.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i, ako ti još netko spomene da bi dijete trebalo piti kravlje mlijeko, reci im da anemija može upravo time biti uzrokovana s obzirom da kravlje mlijeko uzrokuje sitna kapilarna krvarenja.
    uostalom, sigurna sam da znaš.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

http://picasaweb.google.hr/apricot.r...83198258219250

evo, tu je sve što sam ja nosila na put od sedam dana:
    osam posudica sa raznim žitaricama ribež
    staklenu zdjelicu s poklopcem za parenje žitarica
    nožić za guljenje
    maleni lončić
    voće i povrće sam kupovala po lokalnim dućanima, ne radim mudrost oko porijekla svake jabuke

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Apri, hvala ti. Baš su mi cure na topicu kojeg sam otvorila predlagale nešto slično, ali nama se baš sve zakompliciralo. Sada je jedini plan izdržati, doći doma i pokušati se vratiti u normalu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

onda odbaci od sebe sve suvišno i koncentriraj se na povratak kući.
    što god da se u bolnici događa, neće biti nepopravljivo kada dođete kući.

izdrži!

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

probali proso - malo manje bljak

ne brinem se ja ni malo. a sve što od njega ostane pojede njegova sestra (šta ta sve jede )

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

što god da se u bolnici događa, neće biti nepopravljivo kada dođete kući.

izdrži!
    potpisujem.
    majke mi- opet cmoljim kad se sjetim tih najčešćih bolničkih stavova o hranjenju djece! kako me sve to ljuti, ali nadam se da ćete brzo doma pa ćete se vratiti u stari ritam

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ne izdržati uopće nije opcija
    Ali da su nevjerojatni u svojoj gluposti, to jesu.

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi imamo 6.5mj i jedemo već tjedan dana jabuku, ali kuhanu
    kuhana jabuka je probavljivija od sirove. ja ću mu u početku sve kuhati
    mislila sam sutra krenuti sa rižom, ali smeđom
    pod nekom drugom temom (ne znam sad koja) pročitala sam da se malim bebama ne smije davati smeđa riža
    a ja bi baš smeđu kuhala. što mislite?
    mislim doma ni nemam bijele riže. i mi jedemo samo smeđu

mamatobe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hej
    Da, ima oprecnih misljenja u vezi smedje rize i njene probavljivosti i iskoristivosti...evo, ja cu ti napisati da sam ja svojoj L. dala smedju rizu na pocetku dohrane nakon prvo uvedene jabuke. U ekspres loncu je kuham sat i pol nakon cega je skroz raskuhana i puna sluzi, a propasiravala sam ju kroz cjedilo do njenog, mislim 10. mjeseca bas zbog lakse probabljivosti..Sad ima godinu dana i nikad nije imala problema sa stolicom, dapace. I, strasno ju voli..
    Ako ces kuhat u ekspres loncu samo pripazi jer se jako pjeni. Ja sam vise odustala od tog lonca i presla na obicni jer mi je bas zbog tog pjenjenja stalno pistao i izbacivao se sigurnosni ventil, izlazila pjena pa sam cijelo vrijeme imala osjecaj ko da mi je tempirana bomba u kuci. :shock:
    U obicnom ju kuham oko 2 sata,u biti kad vidim u kojem je stanju..
    Probaj, ako vidis da bebi ne pase, prekini, odgodi...zato je super to postepeno uvodjenej namirnica.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mamatobe prvotno napisa
    U ekspres loncu je kuham sat i pol nakon cega je skroz raskuhana i puna sluzi, a propasiravala sam ju kroz cjedilo do njenog, mislim 10. mjeseca bas zbog lakse probabljivosti..
    pa zar onda nije jednostavnije skuhati tu žlicu bijele riže, za desetak minuta?

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mamatobe, e ovak isto sve i ja mislim :D
    ja danas stavila rižu u express i imala rižu po cijeloj kuhinji, sve mi je izletilo van...isto navila da se kuha sat i pol
    sutra sam mislila probati ponovo ,ali možda i ja stavim u običan lonac...
    nas dvije bi mogle skupa :D

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

pa zar onda nije jednostavnije skuhati tu žlicu bijele riže, za desetak minuta?
    ma je.
    ali ne jedemo ni mi doma bijelu rižu pa je ne želim ni davati malom

mamatobe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

nas dvije bi mogle skupa Very Happy
    Haha, mogle bi, ja kuham, ti cistis
    Jesi probala opet?

Ma ne kuham samo zlicu rize dva sata. Veca je kolicina u pitanju jer nas ima vise koji ju jedemo, vec godinama, a i moze stajat u frizideru barem 3 dana. Osim toga radim i rizino mlijeko...

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dakle nama dohrana baš i ne ide, imam dojam da smo na početku pojeli puno više nego sad, prije je bilo i 10-15 žličica, a sad 2-3. Već imamo cijeli spisak namirnica koje skoro pa ne želi niti pod razno: mrkva, korabica, kvinoja, amarant.
    Zasad jedemo samo: riža, proso, palenta, kruška, jabuka, tikvica.
    Probali smo i buču, a unazad 3 dana uvela sam brokulu. Prva 2 dana nakon uvođenja nije bilo stolice, noću ju je mučio trbuščić i plinovi, plakala je u par navrata tokom noći. Treći dan stolica 3 puta, više tekuće. Odustajem od brokule do daljnjeg. I naprosto ne mogu vjerovati da joj tih žličicu dvije mogu napraviti takav problem s probavom?
    Nekako bi još odgodila i glutenske stvari, jer imamo zadnjih par mjeseci problem s kožom na licu (crveni i hrapavi obrazi), a bio nam se na nogici pojavio i AD i proširio na par mjesta po tijelu pedijatar nam je potvrdio. Sad mislim da smo to uspjeli eliminirati i koža joj je ponovo u redu, pa mislim da je to razlog više da još malo pričekam s uvođenjem griza i ostalih proizvoda što sadrže gluten.
    Ne znam ni sama što sad još uvesti, eventualno suhe šljive ili marelice sa žitaricama, to ne bi trebalo raditi problema s nadimanjem ili?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nia, a da probate cvjetaču? Ne znam doduše nadima li ali je onako slatkasta pa joj se možda svidi? Malečka je sad negdje 8 mjeseci, jelda? Riba možda? To je jedna od stvari koje bi Lucija mogla non stop, onako s malo riže.

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Cvjetača je ista kategorija kao i brokula :/ bojim se da će joj i to biti teško probavljivo, tim više što mi je frendica koja ima bebu stariju 2 tjedna od nas rekla da se njena curica mučila s cvjetačom, pa je rekla da joj više ne daje, nego će početi tek za mjesec-dva. S tim da su oni od početka dohrane na 2-3 obroka dnevno.
    Danas smo jeli rižu sa kuhanim sušenim marelicama. Pojela je uz nagovaranje količinski za 3 žličice Kroz par dana ću uvesti tako i šljive.

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A kolicinski,koliko bi trebalo da pojedu sa 7 meseci(naravno ako hoce) ? Nekad usta prilicno nezainteresovano otvara,ali kad je u pitajnu kruska ili jabuka sa palentom ne bi stala nikad.Meni se kasica od 125 ml(tolike su one male kasice?) cini mnogo,ili ne ?! Ja znam onu pricu da je detinji zeludac velicine njihove pesnice(ne bas bukvalno) i da im otprilike toliko treba hrane.125 ml je ko tri pesnice
    a i odnos namernica u obroku kada se kombinuje-koliko bi trebalo da bude zastupljeno povrca il voca a koliko zitarica 5o:5o,4o:6o.I naravno mislim odokativno

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure, mi smo tek krenuli sa dohranom. pedica namje rekla da prvo krenemo sa sakom od jabuke, pa mrkva, pa kruska. jos smo na jabukama, danas nam je 5-ti dan, sutra je mrkva, zanima me da li ste i vi ovako kretale i kada ste poceli sa ribanim vocem, da li prvo svjeze ilil kuhano....

hvala

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mi smo pratile Rodinu tablicu dohrane, po njoj mrkva ide kasnije, mislim sa 7 mjeseci. Mi smo uvodili voce, zitaricu, povrce (nisu bas slavno prolazili, ali uvodili smo).

Ja sam ono sto i ja jedem sirovo davala sirovo, sto se kuha, kuhala.

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bokić...
    Moja bebačica navršila 9 mj. i već kod nas super funkcionira dohrana. no, ne bi bila ja da još uvijek nemam nekih dilema. Pročitala da s 9mj. mogu uvesti vrhnje, pa me interesira dal prakticirate npr krem juhe i sl. Nadalje još nisam dala kiwi i mandarine...postoji li neko optimalno vrijeme za početi?

A što se tiče ponude voće...strašno sam razočarana. Kako su nam se ispraznile kućne zalihe primorana sam kupovati. I sad mi se nakako sigurnije čini kupiti gotovu kašicu od šlive nego kupit šlive u dućanu...

I na kraju...dobili na poklon 7 žitarica (prprema se s mlijekom), daje li to netko? ili?

frida editirala ime proizvođača koji krši meunarodni pravilnik o marketingu nadomjestaka za majčino mlijeko.

grom avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zrinska prvotno napisa
    Pročitala da s 9mj. mogu uvesti vrhnje, pa me interesira dal prakticirate npr krem juhe i sl. Nadalje još nisam dala kiwi i mandarine...postoji li neko optimalno vrijeme za početi?
    I na kraju...dobili na poklon 7 žitarica (prprema se s mlijekom), daje li to netko? ili?
    Agrumi ti u principu ne idu prije godinu dana a mislim da bi i s tropskim trebalo pričekati barem toliko. Što se mliječnog tiče, samo mlijeko ide isto iza godine dana a fermentirani proizvodi s 11 mjeseci.
    Pogledaj ovdje tablicu i tekst o dohrani.
    Ovih 7 žitarica (ne znam što je), ali vjerujem da se može pripremiti i s vodom jer je za mlijeko još prerano. Jedino ako koristite adaptirano, možda možeš sa time, ali meni se voda čini posve u redu.

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj mamatobe prvotno napisa
    nas dvije bi mogle skupa Very Happy
    Haha, mogle bi, ja kuham, ti cistis
    Jesi probala opet?

Osim toga radim i rizino mlijeko...
    je kuhala sam opet i opet i sve je bilo ok. smanjim skroz i pazim na prstenove

kako radiš rižino mlijeko?
    hvala

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nama je pedica rekla da se citrusno voce, kiwi, jagode, maline, kupine i sl daje iza godinu dana.
    jucer sam kupila stakleni (keramicki) ribez. to je odlicna stvar! jabukica nam je odmah dosla kasica! u rijeci ga ima za kupit u bio&bio, preko puta phanasa. btw, srela sam patronaznu koja mi je rekla da slobodno mogu dat kasice, jer bebe na majcinom mlijeku nisu zedne, pa da mi zato odbija sokic, i danas je odlicno jela kasicu! :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Uf s citrusima jako oprezno. Moja L ima 20 mjeseci, dohranu je prihvatila super. klopamo sve. Inače jako voli mandarine i naranđe. Prije par dana "glupa" mama iscijedila joj sok od naranđe i razrijedila vodom. Dijete popilo u cugu. Pa iscijedila još jednu i još jednu, dakle tri. Dobila je strašan proljev, a dok je piškila je plakala. Očito joj je mokrača bila kisela i peklo ju je dok je mokrila. Eto gluposti nikad kraja.
    Nikad nisam koristila štapni mikser jer mi je s najstarijim to došlo glave. Nikako ga nisam mogla naučiti na krutu hranu. Dan danas žvaće sitne komadiće po 5 minuta.L sam ribala i gmnječila vilicom i malo kasnije sjeckala i sve pet.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hello! Mi cemo za koji dan 6 mj. pa polako se spremamo na dohranu. Malo sam u dilemi da li poceti sa vocem ili zitaricama no mislim da cemo krenuti Aprinim stopama . Da li voce kuhati na pari ili dati sirovo takodjer nisam pametna ( sto se kuhanjem ne unistavaju vitamini i vecina dobrog u vocu?). Takodjer sam u potrazi za staklenim ribezom, nema ga ni u Mulleru ni u Bio&Bio. Mi cemo papati sa srebrnom zlicom sto smo dobili OD prijateljice iz Rusije, kazu rusi da je to jako dobro za bebe ( kao zdravo, za imunitet... Ne znam tocno, nisam zapamtila oops. E sad glavni pitanje: u ovo zimsko doba gdje nabaviti tj. kupiti zdrave i netretirane vocke i povrcke :?? To stvarno ne znam i nisam pametna. Svekrva i svekar imaju vrt u Zagorju, no sad nema niceg do proljeca. Da li je mozda onda pametnije do proljeca kupovati Bio kupovne kasice onog cega sad nema (jabuka, kruska...) a zitarice i ostalo raditi doma, ili ipak kupiti voce i povrce koje se sad nude (nepoznatog porijekla i tretiranja) jer je i to cak bolje od kupovnih? Gdje vi kupujete u zimsko doba?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Za pocetak dohrane su, kako kazes, jabuke i kruske. Jabuka BioBio ima stalno (koliko ja vidim), a imaju i neke sokice- jabuka i kruska. Ja taj sok stavim maloj u zitarice, cisto da dodje i do vitamina iz kruske, ne pije ga. U Bio Bio imas i ribez, nije stakleni nego keramicki (za dzumbir se zove) i bas pretvori voce i povrce u kasu. Nama je super! Inace, kazu da ako nije sezona necega, to nam ni ne treba u organizmu, s razlogom vocke i povrcke sazore kad sazore.

Mi kupujemo jos uvijek iskljucivo u Bio Bio, suzen je izbor, ali je sezonsko i nadam se kolko- toliko neosakaceno. Kupovne kasice nikad nije jela... Nekako im ne vjerujem.

Imas i organizaciju (ili stavec) 'Rajski vrtovi', okupljeni su nasi ekoloski proizvodjaci. Posaljes im mail, oni ti salju tjednu ponudu cega imaju, odaberes i oni posalju. Jos nisam stigla prouciti ponudu, ali cini se zgodno!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Isabel prvotno napisa
    Takodjer sam u potrazi za staklenim ribezom, nema ga ni u Mulleru ni u Bio&Bio.
    možda ti ribež neće niti trebati. mi smo ga kupili, par puta ribali jabuku, ali sam prestala jer je volio i komade hrane. tako da ribež skuplja prašinu.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala Mimah, onda cemo Bio&Bio. Za Rajske nisam znala, cini mi se zgodno, bas cu prouciti.
    Citiraj zeljka231 prvotno napisa
    Citiraj Isabel prvotno napisa
    Takodjer sam u potrazi za staklenim ribezom, nema ga ni u Mulleru ni u Bio&Bio.
    možda ti ribež neće niti trebati. mi smo ga kupili, par puta ribali jabuku, ali sam prestala jer je volio i komade hrane. tako da ribež skuplja prašinu.
    Prodajes ga onda ?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ne. ako želiš, darujem.

Stranica 5 od 10 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •