Imam par pitanja koja me dugo muče. Trebala sam malo pretražiti a ne čekati da mi se topic pojavi pri vrhu stranice

Nisam nigdje pročitala da netko pasira hranu. Da li je to u redu? Ja pasiram bundevu, smeđu rižu, kuhane šljive, kuhani proso. Čim nešto ne pasiram ona izvodi onu egzorcist foru kao da će sve povratiti, ali kad je pasirano jede.

Zatim, da si olakšam za dane kada ne stignem kuhati, obično ispasiram veću količinu kuhane riže i zamrznem male doze. Također skuham punu padelu jabuke izmiksam štapnim mikserom pa smrznem male doze. Tako imam spremno, samo odmrznem. A jabuka mi i super dođe kad neće nešto jesti jer je koristim kao zaslađivač. To sa zamrzavanjem sam bila pročitala na nekim engleskim stranicama o kućnim kašicama za bebe i činila mi se dobra ideja. Što vi mislite o takvom zamrzavanju?

Jako me mučilo pitanje koliko dojiti a koliko dohranjivati. I soluciju sam pročitala na roda.hr stranicama. Ona pojede 3 obroka dohrane na dan, ali najprije dojimo. Lijepo pocicamo šta u malim palačinkama ima i onda dole na papicu iz žličice. Ona svaki put pojede oko 4-5 jušnih žlica. Ostalo dojimo, navečer bočicu adapt. i po noći barem jedno dojenje. Bogami jede ko velika :kuc kuc: a nije debela, ali zato je aktivna sve u 16 :D

Vidim da se spominjalo i suho voće, šljive i marelice. Da li su iz neke domaće proizvodnje ili iz marketa? Ja sam nadobudno htjela sebi slatko nadomjestiti suhim voćem (iz marketa jer nemam drukčije) i onda vidjela da svo suho voće tretiraju E-konzervansima. Ne znam koji su koliko štetni, ali ljuti me kad ih vidim u suhom voću kada bi sam postupak sušenja trebao biti vid konzerviranja.