-
Pa zašto ne bi moglo suho voće? I mi odnedavno jedemo suhe šljive i marelice (kupujem u Mulleru, izvrsne su i šljive i nesumporene marelice), samo ih kratko prokuham da se lakše ispasiraju i dajem maleckoj u kombinaciji sa rižom, prosom ili žgancima, a kad nema stolicu dva dana onda joj napravim kašicu samo od suhih šljiva.
E da, malecka mi dugo dugo nije htjela jesti mrkvu, a to je bila mrkva koju sam kupovala ili na placu ili u normalnom dućanu. Istina, nisu ni meni bile ukusne, nisu uopće bile slatke... Otkad uzimam povrće od EkoSevera mrkvicu hoće pojesti, jer je jaaaako fina slatka, a ja se ne gnjavim odlascima na plac, nego jednom tjedno dobivam povrće na naša kućna vrata
Uzimam i njihove jabuke koje su by the way dosta kisele, ali zato skuham još i jednu suhu marelicu i ona jabuku dovoljno zasladi da ju malecka hoće pojesti 
Konzervirano voće ili povrće joj ne dajem, izrazito rijetko dobije (kršitelj koda) kašicu od kruške i to u slučaju ako smo duže negdje vani a ako joj ja nisam pripremila kašicu za van. Mada vjerujem da i u ovoj kašici ima šećera, jer na drugim staklenkama piše da ima dodatka šećera. Druge proizvođače obilazim u širokom luku.
Vodu pijemo od kad smo počeli s dohranom, gotovo uvijek je žedna i popije cca 1 dcl vode dnevno, sokove joj nisam nikad davala, jednom sam joj probala dati sok od kuhane kruške ili jabuke, ali nije htjela.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma