mojoj curi, 9 godina počela se jako mastiti kosa
svaka dva dana moramo prati
imate neki savjet za dobar šampon?
mojoj curi, 9 godina počela se jako mastiti kosa
svaka dva dana moramo prati
imate neki savjet za dobar šampon?
I mojoj se jako masti, ali ipak peremo 2x tjedno, ne češće. Nemam dobar šampon. :/ Probali smo svašta od 100-kunskih do jeftinih. I ja čekam čudotvornu vodicu.
U obični blagi dječji šampon (200 ml) nakapati cca 20 kapi ulja čajevca, promućkati prije upotrebe. Moja nema masnu kosu, ali pomoglo je frendici.
Što se eteričnih ulja tiče možda Kobila_Suzy ima bolji prijedlog.
Probat ćemo odmah. U kom je smislu pomoglo? Prestala se mastiti kosa? Mojoj se nakon 3 dana pojavi i perut.
Naime, išli smo kod onih teta koje pregledavaju vlasište i prodaju svoje čudotvorne šampone koje su spominjale neke gljivice koje rastu na vlasištu - a čajevac je dobar za suzbijanje gljivica.
E, upravo je perut i masna kosa bilo u pitanju kod moje frendice. Kupovala je dugo Neutrogenu, ali joj je to postalo preskupo. Probala čajevac i oduševila se. Mora prati kosu 2x tjedno, ali ona je specifičan slučaj.anchi pp prvotno napisa
S 9 godina je problem i u hormonima. Znam za dosta cura kojima se s puboertetom počela mastiti kosa, a kasnije im je to prošlo.
meni nikad nije pomoglo nista,perem svaki drugi dan, pomaze napudrat glavu s djecjim puderom i iscesljat , kosa ko svjeze operana a i drzi duze .
mi nemamo problem s masnom kosom vec necim slicno poput tjemenica...
kao mala toga nije imala a sada joj se koza uzasno guli to rijesimo baby uljem no opet se vrati...
i neznam kaj bi...
:/
mi nemAMO PERUT, SAMO MASNA KOSA
probat ćemo čajevac..
Greska! Sto cesce peres kosu sklonu mascenju, to ce se vise mastiti! Jer trljanjem iritiras zlijede lojnice. Frizerka sam, znam.lunahor prvotno napisa
T-gel za masnu kosu je meni osobno zakon, probala sam apsolutno sve ostalo! Malac za sad nema takvih problema al ako ce imat sigurno cu mu prat s T-gelom. I, iako je skuplji, jako je gust i ne treba ga puno stavljat tako da dosta dugo traje.
Mojoj ipak nije pomoglo. :/koksy prvotno napisa
Kad se vrati sa zimovanja spremam se u akciju čajevac!
Proći će i samo od sebe, kad joj se malo smire hormoni. Baš gledam moju mladu susjedu: mama se žalila kako joj se masti kosa, a nakon 2 godine skoro svakodnevnog pranja sad, s 15 godina, ima predivnu kosu. Masti ni traga.anchi pp prvotno napisa
20 kapi čajevca?
Zar nije to malo previše?
Osim čajevca i t-gela, ima tko kakav novi prijedlog, s obzirom na svašta na tržištu? Mojem (pred)pubertetliji su očito proradili hormoni, kosu bi komotno mogao prati svaki drugi, maksimalno treći dan kako se masti. Katastrofa![]()
Domaća proizvodnja, firma se zove Cosmel - imaju šampone za masnu kosu, za masnu s prhuti, za često pranje.
Trenutno koristim njihov šampon jednostavnog imena: Seb - to je za masnu kosu sklonu prhuti.
I da: spadaju u kategoriju prirodne kozmetike![]()
Nisu jako skupi!
Evo, na bočici piše: 55 kn i nešto lipa
Kupljeno u apoteci.