-
hemangiom i otvorena fontanela
moja djevojčica ima hemangiom koji se nalazi blizu otvora fontenele. hemangiom je inače ispupčen no veoma sam zabrinuta da nebi slučajno ušao unutra. ima li netko kakvih iskustava ili informacija?
-
O hemangiomima se vec pisalo po forumu, istina, mislim da nitko nije imao problem kao tvoj. Mozda najbolje da odes u Klaicevu pa da oni to pogledaju.
Moja curka je također imala ispupceni hemagiom na glavi, istina ne kod fontanele. Dugo sam se dvoumili sto napraviti, a na kraju smo ga kirurski odstranili.
-
Osoblje foruma
-
i moja je imala ispupčeni hemangiom, no ne na glavi nego na velikim usnama, također nezgodno mjesto jer se moglo dogoditi da pukne prilikom presvlačenja pelene, kupanja..odstranili smo ga kirurški u Klaićevoj kad je imala 6 mj i sve je prošlo super.dr. C. koji to radi je jako stručan i ja sam imala puno povjerenje u njega.inače je jedini u Hrv koji se bavi hemang. kod djece...odite do njega na pregled i sve će vam objasniti što i kako dalje.
još sam da kažem ono što je on nama rekao-ispupčeni hemang kad se odstrani u 99% slučajeva više se nikada ne vrati i nakon nekoliko god. na tom mjestu uopće nema tragova da je nekad nešto bilo..ne morate ići na ponovne tretmane kao što to moraju oni koji imaju hemang. u razini kože..mi smo 3 mj nakon operacije bili na pregledu i više ne moramo ići, a mjesto na kojem je bio je jedva vidljivo.
-
Moja djevojčica je imala ispupčeni hemangiom u blizini fontanele, nije rastao unutra, kontaktirali smo dr.C iz Klaićeve ali je naša odluka bila ne operirati dok se sam h ne mijenja. Danas djevojčica ima 6 g, h je gotovo nestao, propao je u sredini, iz njega kosa uredno raste. Redovito ga "ppogledam", da bi mogli na vrijeme uočiti ev. promjene i život nam teče mirno.
To je naše iskustvo (i mm i ja smo svjetloputi vlasnici h iz dječjih dana, ne operiranih koji su potpuno iščezli danas).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma