-
Prozirna sluzava stolica
Pozdrav!
Molim vas za info da li bih trebala voditi bebu od pet mjeseci pedijatru zbog sluzave stolice. Bebolino je iskljucivo dojena beba i imao je stolicu svakih 5-9 dana, ali od kada uzimamo probiotic ima redovitu.
Danas je imao normalnu stolicu ujutro sa tragovima sluzi, ali sada ponovno i to samo nekakvu smedju prozirnu sluz bez mirisa...
To mi je neki alarm jer znam da kod odraslog covjeka moze biti simptom ozbiljne bolesti... :?
Hvala puno na pomoci!!!
-
možda je pokupio neku virozu. ako je prehlađen pa guta šlajm može biti sluzava stolica.
ne znam da li može biti od probiotika!?
-
Evo da se i ja priključim sa sličnim slučajem - beba ima 5 mjeseci, isključivo je dojena i obično kaka jednom do tri puta dnevno s time da katkada i preskoči dan-dva. Zdrav je i baš smo se jutros cijepili. I malo prije je pokakao čistu prozirnu sluz. Samo to. Prije toga je danas već bavio stvar tri puta, jednom čak i kod dr i baš je komentirala da je stolica u redu. I što je sad to? Zna li tko?
-
-
Svaki put kada je N prehlađen (pun šlajma) uvijek mu ima sluzi u stolici jer naravno ono što proguta mora negdje i izači.
Mislim da se ne moraš brinuti, ali ako te brine otiđi kod ped.
-
tak je i L. kod prehlade, a pogotovo ako joj kapam nos sa nečim. jel bebi možda curi nosić? akda, to ti je najvjerojatnije od toga, ali kako kaže Ora, ako vas brine bolje otiđite kod ped. ili nazovite telefonompa pitajte
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma